Back

Ojoj. Gud vad skönt det är med sol spec när man blir brunare än Amanda trots hon har bara varit i Sverige(solarium).Atacames, Tonsupa, Monpiche och Laguna Azul behöver jag säga mer? Ok då. Vi bodde i en fantastisk stuga i Atacames men på dagarna åkte vi ut till de övriga stränderna :) En gång- Vi hade precis ätit lunch och vi fick gå själva i 3 timmar. Så vi (Andy,Paty,Jessi, Wendy och jag) smet till tonsupa först sprang vi sen tog vi en sunkig buss som tog oss dit och gick av eftersom Andy visste var vi skulle av (NOT). Vi gick o gick och började bli oroliga eftersom det inte såg ut som Tonsupa, till slut såg vi havet och där var vi. Men på fel ställe så vi gick åter igen fast nu längst havet. Sen var vi framme FOR REAL NOW! Men problemet var att vi bara hade 1 timme till att komma tillbaxs till Atacames, och vi hade fortfarande inte hittat Daniel en "kompis" till Andy. Så åter igen börja vi gå och AHHHHHHHHHHH!!!!! Jag råkade trampa på en humla och usch vad ont det gjorde. Jag kunde inte ens gå så de fick bära mig hehe men klena som de är tappa de mig och AHHHH igen. Till slut kom räddaren i nöden Daniel och bär mig till baren och AHHHH han drog i min arm för hårt. Aja med alla ögon på mig så skrattade vi ihjäl och jag tror nog att hela tonsupa trodde att vi var fulla. Aja vi satt där i en kvart och sen tog vi bussen tillbaxs och funderade på vad vi skulle säga till de vuxna. Jag kunde gå lite bättre nu men jag fick dramatisera när jag väl kom fram och de fick bära mig igen så att de vuxna trodde att vi var försenade pga humlan inte för att vi hade åkt till Tonsupa. Hehe Best day ever.

Vi hade det skit bra verkligen och jag är brun som en neger. Väl i Quito så fick jag svårt att andas och svimmade (första gången på länge) mina släktingar som inte är så vana vid det tog mig till sjukhuset. Där  låg jag nästan en hel dag och de hittade samma sak som förra året , ngt i hjärtat och blabla.. Om inte det hade varit för mina släktingar så hade jag nog uptäckt det för sent .Men vad kommer hända nu? .  Efter den nyheten så har mina dagar bara handlat om det men jag har även shoppat. Abercrombie är mitt nya favoritmärke iaf när d gäller t-shirts :)

Vad mer nu?? hmm jo igår var jag på bröllop (Alcides o Mariela) haha skit skön fest, drack inte och jag dansade som en tok, haha Wendy drog igång indian dansen. Fy vad kul det var men ont i fötterna gör det. Men nu är det vila för att sen ska vi på konsert och sen Vangoch el vad det nu heter. Så dans igen fast ikväll bara tjejer.

Jupp nu är det bara 5 dagar kvar och sen är jag tillbaka guys.

Saknar er så, behöver en kram från dig och en från dig. Älskar er så. Puss 


Jag lovar honey!

Bläää är hur trött som helst.. har shoppat lite kläder idag så mina fötter är utslitna JA!
Hmm en aning besviken för idag blir d inget fest igen (två dagar i rad nu). Men imorgon tar vi ikapp det ;) Imorn ska vi åka o bada på ett ställe där vattnet är bra el ngt blabla..iaf d e typ som spa :) Så min fötter längtar..
Jag har det helt underbart här men man längtar ändå. Längtar till dig, o dig .. Har iaf fått i ordning mitt liv lite så nu vet jag precis vad som händer när jag kommer hem. Den gamla Vanessa är tillbaka fast en mycket bättre version av henne så klart! Tre dagar innan jag åker ska jag skaffa piercing (gissa var). Lite förändringar blir det på mitt yttre jag, men inga allt för stora. I hope you like it!
På tisdag åker vi till stranden och som det ser ut nu kommer vi bo i Atacames men kommer även åka runt till de övriga andra stränder i närheten. Längtar verkligen för min näsa börjar tappa lite färg hehe.

Som en god vän sa en gång i tiden(faktiskt igår) "Enjoy och tänk inte för mycket på såna som aldrig uppskattade dig." Sad but TRUE! Jag försöker verkligen lägga allt bakom mig men det tar tid. Det är många starka och blandade känslor. Ibland saknar jag varenda stund och ibland vill jag bara kräkas av hur mitt liv var.  Självklart fanns det mer fina stunder än dåliga men sättet allt slutade på tog över. Jag kan verkligen inte fatta att jag tänker på sånt när jag har gått igenom värre saker..Livet är märklig. Men jag måste nog glömma ALLT!

Mina underbara vänner har hjälpt mig och det är deras styrka som håller upp mig nu.Även om de är så långt borta så känns de som de vore nära nära...
Aja LITE känslig jag var idag då. Förlåt :(  Jag lovar att det här var första och sista gången jag tänker på det förflutna. Ok? men var inte sur på mig jag lovar att dina ord betyder så mycket mer för mig just nu.
Jag älskar dig sweetheart. Du är min drömprins right?! HAHAHA alltid lika kul. "YOU MAKE ME WANNA LALA"


Saknar dig, dig, dig och okdå lite dig ;)


vackraste dròmmen EVER!

Jag dròmde ngt otroligt vackert..
Alex, Mia och jag var pà en fest hemma hos Mia.. Killarna var klàdda i kostym och tjejerna i làngklànningar. Vi prtade nàr jag fick syn pà den vackraste killen dàr. Han gick fram mot mig och Mia + Alex fòrsvann. Han hòll min hand o sàger:
Han- Vad heter du ? (med en mjuk ròst)
Jag - (stirrar som att han vore en àngel) Michell , nej sorry jag e lite borta Vanessa.
Vid varje fràga kommer han nàrmare o nàrmare mig. Han hàller mig vid midjan.
Han- Vart kommer du ifràn dà?
Jag- (stirrar och e tyst tills jag fattar att jag màste svara) Stockholm ..el nej vad var d du fràgade? a just d Uppsala menar jag.
Han- Jaha synd fòr jag e fràn stockholm
Han kommer sà pass nàra att jag kan se in i hans ògon och mitt hjàrta bultar 10000/min.
Maria kommer och fòrstòr allting och tar mig till et bord dàr hon tvingar sátta mig och han bara stàr dàr utan att kunna gòra ngt. Till slut gàr han upp fòr trapporna dàr han stàr kvar och vi ser pà varandra. Jag tar bort Mia som vill hàlal mig kvar och gàr mot honom. Han gàr oxà mot mig men han fòrsvinner bland all folk :(
Sen vàcktes jag av att jag gràt hehe .
Han hade den mest àngellika ansikte och var sà vacker och ren pà ngt sátt. Han hade mellanbrunt hàr och ljusa gróna ógon. Min typ pà killar brukar oftast vara blond ljusa men han var nàstan min typ men i dròmmen var han den vackraste av alla..Om han bara fanns pà riktigt.. 
Vart àr du min dròmprins? (SUCK)

Ps: Jag màr bra och njuter av varje stund :)
Saknar dig, dig, dig och dig men inte dig

Ecuador

Hej folk nu àr jag hár!!!
Har aldrig haft sà skoj ..ska summera allt lite snabbt fòr jag màste gà o vila innan ikvàll..
1/8-  Mànga kànslor blandade..sjuk làng resa men rolig ;) Tràffade alla gràt en skvàtt ;) Vi àkte hem med alla vàskor och jag kunde verkligen inte fatta att jag var hàr :) Sedan var d PARTY! vi drog till en mysig liten antro och dansade jàrnet och m.m hehe :) Vi tràffade Andy`s kompis Mark (riktiga namn Marcos) som kom fràn brasilien och pratade lite roligt men han var charmig som as. Hans humor smittade av sig till alla dàr och han fick mig att dansa pà bordet! Haha. Dans Dans HELA KVÂLLEN... sen kl 4 àkte vi hem.
2/8-Sov inte sà mkt. Killarna àkte och skulle kòpa krabbor. Tjejerna(unga) + Gio àkte till San Luis fòr att kópa tandborste m.m.  Men vàl dár gick vi in pà ett mysig restaurang dàr man var tvungen att bestálla mat for att sitta dàr men vi ville bara ha drycka. Sà min fyndiga moster Gio ljóg om att d var hennes fódelsdag och att vi bara skulle drycka vin om d gick bra.. Vi flòrtade till oss d och satt och hade d trevligt.. kl blev mkt o d var dags fòr oss att àka hem dàr krabborna v´ntade. Jag o Paty smet till toan medans de betalade. Nàr vi kom ut sà hòrde vi trummor och antog att d var fotboll pà g men nop.. HELA personalen sjòng fòr Gio.. HAHA vi skrattade sà mkt att jag v et inte vad... HEHE ..
Pà kvállen àkte vi till LA QUINTA. Typ  bar o karaoke..Rom och cola hehe..Vi dansade lite mkt och hade d skit kul.. en engelsk kille `som tydligen bodde hàr bjòd upp mig och hans dialket var sà sjuk rolig sà jag bad honom snacka engelska hehe.. o d fòrsta han `sàger ár "Shake your body" HAHA vet inte varfór men jag garvade i timmar àt d :) Han blev min o Paty`s danspartner.. En lyckad kvàll màste jag sàga :)
3/8- Idag har vi bara kolalt pà nàr min moster Lucy o Andy spelade fotboll. och ska vila nu innan vi àker och hàmtar Alcides och sen àr det party!!

Aja goingar ska gà nu.. Saknar dig, dig ,dig men inte dig ;) Muaa
Skriv en rad el tvà ;)