Jag lever!

Jobbar gör jag oxå..varje dag. Så det blir tidiga go to bed stunder för mig..senast kl 11 ligger jag i sängen, men somnar inte förän 1-2 eftersom jag tänker för mkt. Jag brukar ligga och tänka på allt möjligt och bli helt exalterad oxå. Ledsen,glad, ja you name it! Men idag tänkte jag att jag kunde och kolla på lite novelas innan jag lägger mig. Imorgon tänker jag fråga om jag inte kan gå med jackan på när man går runt. För tror mig idag fröööös jag varje gång jag skulle runt i globen och leta efter olika saker. Brrrrr men snart är den här äckliga kylan över för min del, 11 dagar för att vara exakt.Men innan det har jag  7 långa arbetspass. Ser så här fram emot att åka ner dit, sure saker och ting har förändrats men hey vad jag kommer att ha kul, typ mer än det som var tänkt :) OMG första ggn på länge som jag ska fira jul med kusiner och släkt
Allting löser sig till det bästa, eller?


Köp nu betala i februari

Låter som ngt jag kan göra :) Fast väntar nog tills imorn och ser vad min kära kusin säger, han kommer till andvändning när det gäller saker jag inte förstår mig på, vuxen saker..sånt jag borde bli lite smartare på kanske.

Meet my little friend

Idag fick jag gjort en hel del, och jag tyckte att jag förtjänade lite kläder oxå.  200 för en kjol och en topp, ser ni jag kan vara sparsam och samtidigt få lite nytt i garderoben :)
Sen tyckte inte min vän att jag hade varit snäll, som slösade 200 kr. Haha jaha så går det när man egentligen ska spara varenda öre för att kunna slösa de på semestern ist. Då kommer min vän och skäller ut mig.
Ja idag bär han svart, annars brukar det vara nude, vit, turkos och alla möjliga färger, men antar att han sörjde eller ngt :)

BOYS

Nu ska jag jaga efter MÄN.. nerå men kläder till de hoho :)
Kanske carlings, hm...ja vi får se

Missing

Har varit ifrån mina bebysar en dag typ och saknar de jätte mkt! Ingen chinito som fyser som om han vore vuxen, ingen Giacomo som säger åt mig att sluta och stör sig på allt jag gör. Ja de där två pojkar är världens goaste trots allt , och princess D är inte heller så tokig, små ler och undrar säkert vem jag är. Men gud vad Destinys ögon är underbara och hon har latino charmen oxå, det är bara vänta o se.

wazzup

Det finns inte ord som kan beskriva hur förbannad jag är just nu!
Jag förstår mig verkligen inte på folk som alltid ska tro massa saker, en sak bara - SÄGER jag nej så är det NEEEEEJ! Men ok my fucking life, my fucking decisions! Förstå det bara så ska ni se att allting blir så mkt enklare.

En annan sak som jag måste säga är att, gud vad skönt det är att slappna av :) Försök det någon gång det är super enkelt. Man släpper allting och tänker på allt det positiva istället. So relax people!

waiting for me..


All that things that goes around my mind..

De snusar, har kort hår, inget smink, har manliga karaktärer, ja det är de tanter som jag såg idag, faktiskt 8 st. Det verkar som om tanter som är inne på vetenskap ser ut så haha, jag kunde inte sluta tänka på att det kanske var ngn sorts vetenskapsgrejs de hade provat på sig själva hoho

Irriterande svin har man oxå fått möta, och min förkylning gjorde inte saker bättre utan värre. Men idag satte jag ner foten och tänker inte låta ngn idiot behandla mig så där. 

När mobilen ringer, man får höra saker som man visste skulle hända, ja då blir man öm vet inte riktigt om det finns ett ord för det. Saker jag ville skulle ha hänt för länge sedan och ja stunden är inne nu.

Ja saker och ting är inte alltid så lätt men de går att lösa.

Positiva tankar pleeease!


Småmys

Man träffar inte folk lika mycket som man gjorde förr, med folk vill jag säga mitt folk, mina vänner. Alla har ngt för sig och man kan inte passa ihop med deras schema, och speciellt inte om jag jobbar i stockholm och är här väldigt sällan.
Men nej jag tog tag i det här och ringde flickorna och fixade så att de flesta kan träffas ikväll. Prata,mysa,laga mat och äta, det blir säkert mysigt! Kanske sista ggn jag träffar alla innan jag åker till Ecuador.
Nu ska jag börja fixa mig, och få tag på alla busy flickor och se om ngn av de följer med och handlar.
Toodles

WTF!

Ofta så där fort?! ööm ok..men nej jag ska inte bry mig el?

Håkan!

åååh såg nyss att THE HÅKAN  ska ha konsert den 13:e...bara några steg från jobbet.. Varför Hovet? Varför ska de ha dumma monster jam på globengolvet för? då hade jag kunnat smitta in då och då och se lite kanske..eller åtminstonde lyssna.Slutar 8 men det står även att jag kanske slutar tidigare, så man kanske kan sitta utanför hovet och lyssna who´s with me? Dumma mig som är pank och inte kan gå :(
Aja jag får nöja mig med att kanske bara veta att han finns några steg ifrån mig bara haha

happyface


Ni vet att barn är ALLT för mig..
Men mina syskonbarn är verkligen WOW mer än ALLT! - Så thanks Lele!
Fatta, när jag får mina egna barn kommer jag att typ dö för de.

it´s going better


the right person’s still gonna think the sun shines out your ass.

“The best thing you can do is find a person who loves you for exactly what you are. Good mood, bad mood, ugly, pretty, handsome, what have you, the right person’s still gonna think the sun shines out your ass.”—Juno


Done is done, right?

När ångrar man saker?
Varför ångrar man de?
Men viktigast av allt... varför ångra det här?!

Jag trodde att när man ångrade saker var det för att saker inte var rätt, saker som är fel och inte passar i ens liv. Saker som inte är bra för en.

Saker och ting går inte ihop just nu helt enkelt ..det enda jag vet nu är att sånt ångrar man inte.

Men det är nog det bästa som kunde hända trots allt.

Can´t stop thinking about it..

It hurts but maybe it´s for the best


:(

Hur kan man ångra ngt sånt?!
Ånger var det sista jag hade tänkt mig.

did you say quality time?

En helg i tierp  med massa gap och snack..Jo det är så när hela tjocka släkten träffas. Massa mat åkte ner i magen oxå, bläää och jag som skulle börja äta nyttigt för beachen i ecuador.
Men mysigt har vi haft och det är det som räknas. Dock är det jätteskönt att vara hemma igen :)
Toodles

Mother Teresa wannabe

Haha nej då bara jag efter skönaste duschen på länge.
Nu är jag redo för att intervjuas. Jag vill verkligen få det här för då kommer jag att sluta pendla, äntligen! Dock kommer jag att sakna Stockholm, men det här gipsy life är lite tröttsam faktiskt. Wish me luck!

love

Det gör inget att jag blir väckt av de..inte heller att de är korta. Det som spelar ngn roll är att jag faktiskt får de och att de betyder så mycket. Små gulliga sms gör min dag. Sen att bara höra rösten i 9 sek gjorde det ännu bättre, men undrar varför just kl 7 på morgonen? Aja jag är nöjd iaf och min dag kan börja ♥


why so jealous babe?

Tänk att några rader kan göra så att jag känner allt det här. Jag borde inte ha svartsjuke känslor, inte gentemot han.Inte nu, inte någonsin.. FEL FEL FEL!  Sjukt konstigt och jobbigt är det iaf. Det måste vara allt det här snacket om att man oftast inser vad man har gått miste om efter att ha förlorat det helt. Hot and cold funkar inte i min värld och jag är super glad att vara där jag är just nu. Att ha ngn som respekterar mig och ger mig det jag förtjänar ♥
Skönt att få det skrivet och ha insett att jag bara har tankar för någon som jag verkligen bryr mig om.

Halloween feeling..

It´s a little spooky around here..
Dock inte som man vill att det ska vara, varför kan det inte vara lika stort som i USA tex där det är värsta högtiden. Men jag har märkt att det börjar bli bättre och bättre för varje år, så tummen upp för det.
Längtar lite till nyår då det är värsta grejen i Ecuador, man bränner upp året som gått (en docka), män(inte alla) klär ut sig till svarta änkor och stoppar trafiken och man kommer bara förbi om man ger de en slant, och ja man är i en underbar kind of spooky gemenskap. DAMN vad jag längtar!

cravings

Just nu önskar jag att jag hade läsk hemma.. och en bohemian raspberry B&J´s..en god sallad skulle göra succén! Gaaaah men aja jag får nöja mig med ett glas riktigt kallt vatten, det är trots allt inte så nyttigt att äta så här sent på natten iaf inte om jag ska få ngn sömn inatt.
Vad mer är jag sugen på...JO! SAW 3D filmen ngn som vill se den med mig i veckan?..