C´est trés froid..

Det betyder nämligen det är för kallt :) Hehehe jupp franska den romantiska men ack så svåra språket :) Jag älskar Paris och bara för det står jag ut med alla oui ,voir och så vidare annars hade jag sparkat franskan i rumpan :)
Japp snart är det sommarlov och oj vad jag längtar.. tänk att jag ska snart börja 2:an WOW, ett steg närmare till vuxenlivet :) Men fy om bara 2 månader blir jag 18.. det har ju sina fördelar men även nackdelar...Kan man inte vara 15 och ändå vara vuxen? 15 , japp det var tider det :) Det var då jag blev ihop med dumma Tobias som dumpade mig efter 3 månader :/ Men även han växte upp och lärde sig att det var jag som var hans princessa och han min prins :) Ja 15 år var så perfekt att när jag fyllde 17 så sa jag att jag var 15 hehe + att jag ser ju fortfarande ut som en 15 åring liten flicka som fortfarande växer och lär sig av livet.
Om jag bara kunde ha en liten maskin i hjärnan och radera alla dåliga minnen jag har sedan jag fyllde 16, usch jag hatar 16... Men men snart blir jag 18 och jag hoppas mitt liv blir bättre :)
För några dagar sen gick jag igenom mina brev som jag fått av vänner och så..jag hittade ett brev som min vän skrev till mig då hon var arg på mig.. Hon skrev :

             Dåliga saker med dig
  • Skriker när du vill ha uppmärksamhet
  • Glömmer bort saker jag sagt
            Bra saker med dig
  • Du är gosig
  • Skrattar med mig
  • Gråter med mig
  • Vill alltid få mig att må bättre
  • Gör pippiga töntiga ljud och använder händerna när du ska förklara saker
  • Du är min vän
  • Du älskar mig och jag dig
Vad jag märkte med brevet var att trots hon var arg på mig så kunde inte hon komma på så dåliga grejer med mig och det fick mig att inse att jag är inte så dålig som vissa fått mig och tro eller?
Anyway nu är jag trött och imorn har jag franska prov så Ciao :)

image42
 Önskar jag kunde vara sådär glad som jag var då (KONFA 05)



Vår

Åhh det är super härligt nu eller hur.. solen tränger igenom och får en att svettas för det mesta iaf om man sitter på en buss, värför kan man inte skaffa fönster som faktiskt kan öppnas?? jaja åter till våren :)
Det är nåt magiskt med just våren ; man får lite färg på kinderna, de jobbiga tjocka jackorna göms längst bak i garderoben, nya kärleks par, fåglarna kvittrar, inte för kallt o inte för varmt ;) men det absolut magiska som händer är när man kommer närmare människorna runt omkring
Idag var det tänkt att jag skulle åka till Italien med jobbet men icke så, min chef även kallad Lisa som förresten är en god vän :) blev sjuk :( så där stog jag kvar med min väska o mina förhoppningar men men jag får vänta till oktober då åker vi till frankrike YEAY!
Besviken som jag var åkte jag till tobbe för att finna tröst och det som han bjöd på var en cykeltur till ICA solen men det jobbiga var att min rumpa inte fick plats i handgrejset :S Hmm jag undrar om man får skriva rumpa kanske nån är känslig! aja det är min blogg så rumpa rumpa rumpa :) Sedan åt vi underbar hallon sorbe MUMS och när det började det bli lite kyligt sa jag " Nu vi gå in" hahaha fy vad jag garvade! Jag tror att jag aldrig har låtit som en blatte förut  inte som en riktig iaf hehe men men det finns alltid en första gång :) Iaf så var det än lyckad dag trots allt :) och alexandra då jag saknade henne jätte mkt men hon skulle på kallas men på väg tillbaxs från ICA så såg jag henne :) hehe låter som om jag inte sett henne på flera månader men jag träffade henne faktiskt igår och har pratat typ 2 gånger i tel hehe men men man saknar token ändå o betty oxå ,
vad skulle jag göra utan dessa tjejer, vad skulle jag göra utan min tobias?? FY vad hemsk det var att tänka på det jaja hade bra!

image41

Hugs
Nessa