Nessa a.k.a Kaos

Det var en gång en liten korkad och väldigt trött tjej vars namn var Nessa.Under tre dagar lyckades hon med mycket. När hon öppnade dörren gjorde hon illa sin vän Nathalie så att hon fick sy fyra stygn.Hon brände sig på armen medan hon värmde maten.Hennes  ben behövde trimas så hon råkade raka av 2.5 cm långt hud  lager "usch". Men sist men inte minst  vrickade hon foten då hon skulle ner för en pitte liten backe med klackskor.
Snipp, snapp, snut så var sagan slut!

Off we go!

Ja folk nu är det dags för mig att leva! Idag väcktes jag av oron att bli gammal.Men efter ett tag kom jag på att jag är i mina bästa år :D Jag vill leva livet nu! Det är dags för mig att börja där jag slutade för ett tag sen. Ingen kommer någonsin att ta dessa viktiga steg åt mig; så "Time for me to do it" Jag har skjutit upp det nu ett tag men nu känner jag mig redo. Med eller utan hjälp så ska jag lämna allt bakom mig och ta tag om det här!


 Peace

Sömnbrist!

Jag tror inte jag har sovit ordentligt från v28 fram till nu..jo nästan hela vecka 29 men ändå..Så nu när man är hemma så sover jag bokstavligen bort dagarna för att kunna hinna ikapp mitt vanliga jag :D Men jag kommer väl att lyckas sådär pga att EK börjar imorgon och sena kvällar är inräknade med i schemat!
Zzz då!


LOL

Hahahahaha kvällen med Natha var mer än trevlig! Man brukar ju ha kul med kvinnan :D



Peace

lots of fun

Gotland


The Hives- Metallica

Öland

Man blir ju gammal med tiden..

Men nu när man är 19 så ska jag se till att försöka hålla mig ung, hoho.Skratt och kärlek brukar hjälpa. Sista året som tonåring!
Här kommer det lite bilder från Gotland hittills..Åker tillbaka på lördag och samma dag vidare till
Gbg på Metallica konsert med Lisen och Kim :D Sedan bar det av till Öland..Och den 6 till Milano med Natha! Längtar!





Greatings from Visby



Allt är helt underbar här nere.. Skönt att bo i en villa också. Jag behövde verkligen lite quality time med familjen(släkten) men det är klart det är skönt med vänner. Jag saknar er btw. Gotland har fått mig att  ta fram mina dolda "känslor", jag är redo för ett förhållande nu..eller?. Anyway bara förstadagen har gått och massa roligheter väntar.
Peace

Good Country

Gotland="Good country"..på engelska och det stämmer det väl förutom att det är en ö och inte ett land. och att det stavas gott inte got. 
Men iaf dit åker jag imorgon kväll med släkten. Så vi hörs väl typ på söndag nästa vecka när jag kommer hem dvs stockholm för tillfället.
Just det jag och kronprinssesan fyller år på tisdag så messa något gulligt eller ring för att gratta vetja, mig alltså. Det gör nog min dag! Nej det kommer nog att bli en puss av Giacomo :D Men ni kan försöka toppa det liksom!


Peace


I´m in LOVE with this city!

Jag blir mer och mer kär i Stockholm..Kanske en vacker dag flyttar jag hit :D
Jag har pussat på Giacomo och sedan på onsdag mötte jag upp flickorna(Bella,Lisen,Valle,Vik). Bella och Vik var med och dansade till "beat it"  Det var grymt att kolla på de.. Sedan har man spenderat dagarna med Bello och igår natt fick vi besök av två vilsna pojkar från Uppsala. Om jag uppfattade rätt så hette de Samuel och Daniel, det blev lite sightseeing och undehållning. Men nu är jag "hemma" dvs i stockholm hos Lele o Vanessa.
Imorgon om det inte var på söndag så åker vi till Gotland..Jag längtar..

Kika på den här vetja!

Peace


3 weeks of fun

Imorgon gör jag första stopp i Stockholm. Några dagar med familjen och några med mina flickor. På söndag bar det av till Gotland i en hel vecka med familjen och på lördagen är man tillbaka i Stockholm. Då börjar det en hel veckas intensivkurs(körkort). Efter det en liten trip ner till Öland med trevliga människor och sedan blir det av att njuta av de sista dagarna av EK.
Så nu packar jag för fullt men som de flesta vet så är jag sämst på det. Jag har hållt på i 4 timmar nu och jag har hittar massa snygga outfits måste jag säga men jag kan ju inte ta med mig allt..or can I?
Peace

Summer mums


 Den blir min om 1 vecka ca :D

What´s on my mind right now!

Money makes the world go 'round
People will be people always
Baby, what goes up comes down
This I know, so here I go



Dagens Uppenbarelse

Hoho :D Jag satt i mitt rum och kollade på 90210 som är förresten en skit bra serie och där kom det..Jag fyller år om exakt 10 dagar, det är ju sjukt! Jag hade inte aning att tiden hade gått så fort. Yeay jag blir 19, men vissa tycker att jag är gammal..hoho

100% Fun

Jag har haft fullt upp, men kul har det varit! Folket gjorde min vecka :D
Onsdag kväll var det utgång med Madde
, framfickan först där stämningen var halvdöd..men sedan drog vi in på BJ och dansade järnet. Awesome night and handsome guys!
Torsdag var det båttur med folk (Lisen,Eli,Daniel,Fredrik,Hällis,Chuba) och på kvällen blev det häng (Valle,Lisen och Petrus) + mus splash.. På fredag skulle vi tidigt upp och vi skulle åka til länna men det regnade så ca 3 kom Lisen,Petrus och moi fram. Tokarna hoppade från klipporna och det voltades och hey hoy..vi fick även sällskap av Carro o Mike. Sedan en behövande vila hemma hos Lisen och vidare på möte och därefter lite film hos Mike med Carro, Lisen och Kim. Jag o Lisen tog även en tur förbi Daniel och hälsade på..
Ja folk det var lite av min vecka nu är det en ny dag och mer roligheter står på tur..
Peace

Good Girls Go Bad

Vad hittar man bland en av de skönaste banderna i år? Jo lilla Leightons sångdebut.. Tjejen kan sjunga ju. Tummen up för låten. Damn vad de flesta av de ser bra ut förutom tjejen o trummisen i bandet.
Cobra Starship ft Leighton Meester