Can someone come and slap me in the face really hard!

Jag är bra dum jag. Jag vet inte hur jag tänker längre, jag bara gör saker utan att tänka. Jag tänker nog för mycket med hjärtat och inte med hjärnan. Men jag kan ändå ha lite commun sence i mig.
Just det BCN är lite i mina tankar och jag försöker se till att jag kan få göra det, men om inte så har jag en annan utväg som är mycket säkrare och jag slipper åka utomlands. Fast på ett sätt är det så himla skönt oxå. GUD ge mig ngt jag kan gå på, vad sjutton är det som är bäst för mig?!

blurry..

Dagen började lite suddig så där visste egentligen inte hur jag skulle må. Men jag tog tag i det hela och bestämde mig för att må bra. Tog bussen in till stan för att fixa hälsotesterna, sedan träffade jag på Ludde o fick ut det mesta jag hade inom mig. Skönt att få göra d faktiskt. Dagen fortsatte med lite grillning med Vallen, Lisen och tusentals med andra männsikor. Jag gjorde mitt bästa för att inte vara deppig o jag tycker att jag lyckades. Skrattade en del o tänkte inte på det dumma, spenderade mestadels av kvällen med Maddis som bara var sig själv och tjock (gravid)så hon fick mig verkligen att tänka på annat hoho.Nu hemma igen men ska nog sova för att inte tänka på det alls!

DESEO NUNCA HABERTE CONOCIDO

Jag tror att jag aldrig har varit så ledsen och förbannad som idag. Har gråtit en hel del, men inte åt det utan åt hur dum man blir av sånt skit. Jag lovade min kusin att idag var min enda "skit" dag. Imorgon måste det vara glömt!
Men dagen har haft sina fördelar oxå, om GUD vill så kommer jag göra ngt jätte spännande så smånigom. Då kan jag börja på nytt. I´m going to be a workaholic..



Rollercoaster

Igår förväntade jag mig nästan lite för mycket tror jag. Var nästan upp till öronen fylld med glädje och med spänning väntade jag mig den bästa kvällen på ett tag. Men nej istället tog lögnerna över och förstörde allting. Nu menar jag verkligen det. Ingenting är som det ska, men å andra sidan kanske det inte ens är mening? Jag vet inte om man ska kämpa eller vara kvar.
Yesterday I was happy..Today I´m a mess

Hello SUNSHINE!

Har jobbat sköna/osköna pass de sista dagarna. Det är lite väl för tidigt för mig, men det som är bra är att man slutar tidigt oxå och har nästan en hel dag framför sig. Solen skiner alltid nuförtiden efter jag har jobbat så d är ett plus :) Nu väntar dejten på mig yeey äntligen.
Ciao V

Moahaha vi lurades..

så det kan bli.
Jag tyckte jag var bra på själva jobbet, men kanske inte jag ska vara omringad av såna jobbförhållanden.
Som mor min säger, du svälter ju inte och du förtjänar bättre! DAMN I DO!


Am I there yet?

Kan inte allting bara bli så där bra som jag vill att det ska vara på en sek?
Vill knäppa med fingrarna och få mitt medborgaskap så jag kan resa dit jag vill..när jag än vill. Men visa av mina drömmar får vänta.
Men allting skulle kännas bättre om vädret var lite bättre då skulle jag iaf inte bli lika besviken på sverige som jag är just nu.

Allt jag vill..

Är att klä mig i en lång fin klänning med killer låg rygg..
Bjudas på middag och sedan byta om till en snygg välsittande kort klänning, därefter gå loss i dansgolvet och glömma bort allt.

Alt 2 och ett mer verklig alternativ.
Att få klä mig i bikini och ett långt linne över.
Gå på promenad längs stranden och samla på snäckor samt att inte inte bry mig ett skit om allting förutom att kanske ha på mig mer solskyddsfaktor.

Kidnapped

Haha...Jag åker iväg imorgon med det nya jobbet och är tillbaka på fredag. Mamma har precis sett på en film där tjejen blir kidnappad när hon är ute och reser på egen hand. Så som vanlig är hon nojig och jag måste lämna alla uppgifter jag har på företaget. Haha lilla mamma då :)

Miss You ♥
V

Long time no see..

Man känner hur mycket jobbet drar ner ens sociala förmåga haha. Var sugen på massa folk och dans, men tröttheten vann över det. Vilan rättare sagt. Men jag var inte allt för osocial, hann ändå träffa L en snabbis och prata om sånt som man ska prata med en vän. Vad som hänt, vad som bör hända, och vad som faktiskt ska hända. Det är såna kvalitets stunder som jag uppskattar. Spec när jag inte har pratat eller träffat personen på åratal, ändå kändes det som om det var igår man träffades sist. Sånt är mys och tecken på en bra vänskapsrelation.
Btw så undrar jag hur mina flickor har det? Kommer ni att berätta allt roligt ni har varit med om där i det sköna? Och precis som idag kommer vi att sitta där och ta det från där vi lämnade allting?
Gud det sköna...det får mig att tänka på allt roligt som jag kanske får göra snart. Hoppas
V.

sometimes it feels like I´m talking to a dead thing..

Så har nog alla känt, några av oss ofta, andra lite mindre. Men oftast gör vi ingenting åt det. Vi har alla makten till att ta tag i det och förändra saker och ting. Vi kan få muren som oftast står i vägen för ens framtid att falla. Så frågan är nu, vad är ditt nästa steg?