Party baby!

Oh yeah..Imorgon kommer det bli awesome! Det är ju valborg :) Jag har haft en liten minitradition att kolla på ankrejset och i år är jag ännu mer pepp på det. I år kommer ankan att gå i mål. Jag och tjejorna ska äta mysig frukost och sedan ska vi parta hela dagen..fram till vi åker hem och tar en liten paus för att sedan träffas på kvällen igen o parta sönder oss själva nejdå men nästan. En mysig brasa hittar vi nog oxå.
Peace

Dagens garv!

"Jag hatar dig som flickvän.Jag får ju aldrig komma in i dig"                                                         

I give up..

Orka hålla på. Jag ger upp, är det meningen så blir det säkert så. Men jag orkar inte hålla på att tänka på det mer, jag blir ju galen av allt tänkande.Om jag bara visste ifall det finns någon chans?

Girls just being girls!



PUMP IT UP!

Happy birthday ♥



Åh Maria..Grattis Grattis kvinna!
Jag tror inte du anar hur mycket du betyder för oss "små" tjejer..Du lyser alltid upp vardagen och får Lisen o Alex att hoppa runt som små hönor när de ser dig :) Din sång är så underbar och jag fattar inte varför du inte sjunger inför publik, kanske dags? Hehe alla dina kommentarer gush de brukar komma så perfekt..precis när man behöver de. Tack för att du är den du är, och tack för alla gånger du har hjälpt mig trots att du inte ens har anat det, men det har du tro mig.
Så från mig och de flesta "små" tjejer - Älskar dig 
GRATTIS GRATTIS!


Gush!

Jag ville inte falla..inte än? Jag önskar jag visste vad du tänker varje gång våra blickar möts.Om det bara vore så enkelt.

Crazy Rainbow!



∞Rainbowjersey-Silliness-Amanda-Dancewithsomebody-Crazytime


Rörligbild tar över mitt liv!

Baaah sjukt mkt plugg jag har men det som mest tar över just nu är rörlig bild..Igår hade vi lektion från 10 till 17.. Vi ska filma en 5 min film den här veckan men eftersom ingen i min grupp kan så har vi gjort det idag hela dagen..och hittills har vi bara filmat 1 minut! Kl 22 ska vi träffas igen för att filma blääää..Jag går in i väggen snart seriöst. Men hellre att få det gjort idag än att skjuta upp det.
Jaja nu ska jag få i mig lite mat sen filma filma filma

Peace :)

I get the tinglies in a silly place


It starts in my toes
and I crinkle my nose
where ever it goes I always know
that you make me smile


Ni vet hur underbart det känns när man får en kyss, tänk er då att ni står bland massa människor , det är bullrigt och du kan knappt höra ditt andetag. Helt plötsligt stannar allting upp och alla människor försvinner, det är du och den där speciella människan..Han håller om dig och får dig att känna dig trygg, han ser djupt in i dina ögon och viskar fram tre vackra ord. Du får en puss på pannan som..en puss som får allting annat att verka värdelöst. En puss som är så enkel men så kärleksfullt på något sätt..Där står ni och svävar på moln..Känner hur varandras hjärta bultar..
Om det inte är kärlek vad är det då??
Jag har alltid och kommer alltid tycka att en puss på pannan betyder Jag älskar dig så mycket mer än vad en kyss gör.. 




Dagens frågor

Varför går vissa svenska killar som blattar?
Kan inte barn som är längre än mig gå o gömma sig?
Var jag tvungen att glömma mina danskläder?
Varför sa jag inte hej?
Vadå för lite fel för att behöva tandställning?
Måste hon prata hela tiden?(uglybetty i skolan)
Vart tog solen vägen?
Varför sa jag inte hejdå?

I-landsproblem jag vet haha

It´s not true..

Haha tänkte bara förklara för er att NEJ jag har inte blivit ihop med någon..
Min älskade vän Jonas lämnade ett sött meddelande på min blogg..tha´ts it! Om ni ibland läser något här som inte verka stämma eller låter helt knasigt kan det bero på att Jonas är här inne då o då och busar..
Och nussi är hans laaaim smeknamn som jag hatar som jag fick av honom..och han fick då i hämnd bubby o han hatar det oxå..

 

Ps..I love you!

Jag älskar dig upp till månen och tillbaka två gånger om! :D


nussibubby

Got to love these people..

Underbara vänner jag har seriöst..Älskar er så mycket tack för att ni finns. Ni är värd varenda lyckorus,glädjetårar..allt med glädje o kärlek att göra!

Kom nyss hem från Thorängens, gaaah vad de är sköna. Hela bunten liksom, från lilla Ester upp till Thorbjörn- bästa björnen ever! Alexnadra och Lisen plus Thorängens är alltid en skön blandning.

Peace.

Happy easter..



Glad påsk allihoppa!
Min dag har varit helt blääig och tråkig..hade nästan gett upp hoppet om att göra något. Men då ringde det på dörren,jag vägrade att öppna men tvingades att göra det eftersomm ingen var hemma. 5 små påskkärringar skriker "Glad påsk" och fångar mig med deras söta leende. Inget godis hemma tyvärr sötisar, sa jag. Men de log och en av de säger, det behövs inte och alla små fem räcker fram små påsk kosrt som de har gjort... Naaw! They made my day!


I ´ll no longer be afraid!

Love has a mening for several things.. Falling in love is way to hard but way to easy at the time. But when the love is gone or when you fall out you want evrything back..right? You want to be bubbly just cuz. To feel butterflies all inside you. Not to breath and stay in that very moment. So from today forward I´m going to stop being afraid and just let the love come to me..To fall in love and not to fall out. To find my lovely one.

Wonderful...everything!

Åh nu vill man bara doppa ner fötterna i vattnet..ligga o sola i evigheter och bara slappa med roliga människor :) Det var nästan så idag..Vaknade av att solen skeeeen och jag åkte ner till stan där jag mötte upp Bello,Natha,Tina o Daniel. Bryggan är det perfekta stället att hänga på typ..iaf den längst bort. Vi solade det var asvarmt! Jag råkade även tappa ner mitt armband under "bänken" men vi fick upp det eller rättare sagt Natha..alla försökte nog men efter typ en halvtimme gav vi upp men inte tjejen..hon är bäst på allt! Inte behöver man ha en kapsillöppnare om man har henne iaf :) Sicken brud asså! Lyckig är den som har henne som tjej hohoho.. Bello o Tina övergav oss o vi blev kvar o fixade den goooooaste lunchen ever nästan. Tog en liten promenad till ICA där vi köpte grillad kyckling, tortillabröd,guacamole, o potatis sallad o fixade i ordning wraps á la oss! Sedan bar det av till Tina..där lite mer folk kom sen oxå typ Fredriksson,Vallen,Robert o Julia. Vi åt picknick o körde en lek..kollade på tv o myste lite!
Men nu är jag hemma astrött efter en lyckad väl andvänd dag?! :)
Imorn blir det mer lek...


En från igår oxå när vi bakade :) eller de..jag åt mest!


It really sucks!

Att två människor som en gång har tyckt om varandra jätte mycket inte kan vara vänner...det är något jag inte förstår!
Varför ska det vara så krångligt för? Jag menar om andra kan det varför kan inte vi det? Inga kärleks känslor är inblandade så jag undrar varför? När kommer man dit liksom, efter fem år? Man kan ju alltid hitta tillbaka till det som fanns där inann eller?..Visst vissa människor växer ifrån varandra men när man knappt har gett det en chans att skapa en vänskap..då är det väl lite onödigt!
Så ni där ute som har någon spec människa ni har "tappat bort" längst vägen..ta och plocka upp dem tycker jag!

My own new memories..

Natha och massa andra men mest Nathi..har fått mig att inse att jag har rätt så många minnen med den förflutna..
Och idag blev jag påmind ännu mer fast dock inte av Natha utan av det förflutna himself.. Så det är dags för mig att skaffa mig egna nya awesome minnen! Som inte involverar mitt gamla jag d.v.s :D
Har redan några men just nu tänker jag mest på sommarminnen! Yeah baby mitt första singelsommar i Uppsala..det blir spännande eller vad säger ni flickor??

Plugg...Lyckad sörru! NOT!

Blä usch o fy!! Jag har haft 4 sketna prov den här veckan..och imorgon har jag ett mega prov på typ 30 sidor minst(anteckningar) om Kina..Så paniken kröp upp på mig idag jupp! Men jag o Lisen var så duktiga och pluggade så mkt som det gick på chapel. Och sedan efter en lång dag till 6 åkte vi + Alex till stan för att käka lite och plugga..Jag hann även köpa en skit snygg vår jacka...ohoj! Sedan satt man där på Waynes och pluggade järnet med Lisen sötis. Lyckad sörru!
Men imorgon är det här över..så skönt fy! Imorgon blir det lite roligt oxå då alla ska ha PA redovisning :D




Sol o mys!

Jag har då varit lite sjuk de senaste dagarna men trots det åkte jag till skolan en snabbis. Var med på en lektion och drog med Bello till stan..Hela vägen gick vi, men det var bara underbart skönt. Solen sken och man kände att nu var äntligen våren här i Uppsala. Senare tog vi en promenad med bajsen(hund), efter det gick vi o köpte frukt. Natha mötte upp oss på stan och vi gick till bryggan för att inledda våren med lite jordgubbar MUMS! Vi tog även en runda förbi skunk där jag blev lite sugen på en tröja till min baby..ok då min kusins baby, men lika mkt min! Ja det blev en mysig dag :)
Nu är jag hemma och ska försöka plugga lite..vi får se hur det går hehe..



Peace