bad and good

Imorgon jobbar jag på arlanda/Taste igen och jag känner mig inte alls taggad. Hur kul är det att komma tillbaka till en arbetsplats där man blir av med sina grejer andra dagen liksom..men jag ska göra det för att jag kan inte dra alla över en kam. Synd att det finns såna människor bara.
På måndag däremot åker jag iväg och vet inte riktig när jag är tillbaka men om några dagar tror jag. Det ser jag verkligen fram emot , jobb på måndag yeeey!

Igår köpte jag finaste väskan..jag var ute efter en liknande men i en mörkare färg..men eftersom jag alltid kör på mörka väskor tänkte jag ändra på det. Den är lagom stor och perfekt till jobbet och att ha med mig när jag har lite större grejer som jag oftast har med mig.

Så ser väskan ut...Hittade ingen bra bild på den, så jag klippte ut hela den här, för är lite sugen på hela looken dock inte riktig blommiga byxorna.

V.

hair..

Jag färgade håret för en månad sen ellet lite mer, punk svart som jag kallar det..dvs det svartaste jag kunde hitta..är väl ganska nöjd med den med. Det enda är att jag har tappat färgen och eftersom allting på förpackningen var på typ ryska så tror jag att det nog bara var toning..hmm. Blev jätte sugen på att färga den chokladbrun. Det är en lite ljusare variant av min riktiga hårfärg och jag passat nog bäst i den.

Vi kör på en dagens

Dagens humör: Sämst. Saknar för mycket, både människor och materiella ting.

Dagens mående: Förkyld och halv illamående.

Dagens borde: Ha finare kläder. Proffsigare kläder borde vara ett måste i mitt liv, men från och med idag så. En skjorta,kavaj och den lilla svarta blev mina idag och så började jakten på bättre kläder.

Dagens frisyr: Nyduschad, rak nästan åt som en blöt hunds hår efter att den torkat.

Dagens smink: All natural

Dagens klädsel: Reebook träningsbyxor och I ♥ NY t-shirt.

Dagens favoritlåt: Ilegales- Tu recuerdo

Dagens hatlåt: Do not know

Dagens planer: Jobba, men så blev det inte då jag blev sjuk eftersom jag fick åka hem igår i kylan UTAN min freaking jacka. Så blev jag av med mina converse,solglasögon, och busskort. FAN FÖR TJUVEN!

Dagens vill ha: Tillbaka mina saker som jag blev av med, pengar , en mobil, och skor.

Dagens längtan: Bättre tider, bättre ekonomi och en underbar sommar och så får jag hoppas på en trip.

Dagens beroende: Kladdkaka med mandel
Dagens tråkigaste: Att inte kunnat ha andvänt mina grejer som jag blev av med så mkt...förutom skorna. Plus att sakna för mycket.


nighty night

Kl är 17 och jag ska Zzz för halv 2 ska jag upp. But work is work :)

bad habits

Jag somnar runt 4 på natten..vaknar oftast 12.
Mobilen ringer 24/7 och ingen låter mig sova oredentligt.
Solen skyner ute men jag vägrar att lämna soffan.
Jag är i ngn sorts "jag ger upp" fas.
Men det ska bli ändring på det. Imorgon ska jag vara på jobbet 5.30 så jag ska vara en snäll flicka och gå till sängs 18.00 ikväll. Samma rutin får det bli de kommande dagarna. På måndag blir det nog ändring på det och jag får åka iväg och jobba, var?t who knows..tid? hoppas inte allt för tidigt, kul blir d iaf. Men tisdag morgon är jag back to scratch då mi mamma ska opereras och vi måste vara på sjukhuset tidigt.

Jag är illamående och känner att jag ska spy. Jag ger upp.
Värför kan jag inte vara 100% frisk en enda sekund för? Vad sjutton är det jag har?
V


friends♥

Dina ord kan förgöra dig men de kan oxå rädda dig.
Det är förlåtet men inte glömt. Det kommer ta tid. Tiden får avgöra.
Don´t screw it up....friend!

Sometimes I feel so jealous of fishes, when they´re crying nobody knows.


Let´s start!

Vi är Event Sales Sweden
Försäljning
Resor
Skoj+ Jobb
Face 2 face , montra
American Express, SAS, IKEA, Citybank ,Viasat, Elbolag m.m
Vill du jobba med oss?
Absolut..
Måndag kl 14-Utbildning

Japp det var lite så jag kan summera intervjun.
Så på måndag ska jag ge det en chans och hoppas på att det är verkligen är det de lovar. Gud ge mig styrka att vara en kick ass säljare. Hoppas jag trivs och jag är duktig, men jag är faktiskt sjukt peppad. Dessutom om de andra i teamet är lika trevliga som Carl beskrev de och som han själv var så tror jag att jag nog trivs.
Så fr.o.m nästa vecka ska jag både börja på eventsalessweden och arlanda :)

4:e ggn gillt..

Jag har blivit så sjukt besviken på mina sista tre jobb som jag har provat på... Men imorgon ska jag på intervju  och pröva ngt spännande och ngt jag aldrig har gjort förrut men tror kan passa mig. Hoppas jag bara woooar de under intervjun och de wooar mig med jobbet. Hoppas de inte sviker med falska hopp om att det är världens bästa jobb som alla andra och så bara neeej, vi lurades bara. Hoppas det är ett godkänt Vanessajobb. Men jag och resor? hmm HELL YEAH!


dady who?

Kan inte fatta att ännu en gång kom den där besattheten jag hade för att söka upp dig. Ett samtal, och en röst som förändrade allting. Kanske var det du, kanske blev du den jag ville att du skulle vara. En olöst gåta. Inte vågar jag ta upp luren och ringa upp numret heller. För det är en sak att ringa fel 1 ggn, men fem ggr? Kan det vara så att det ändå var du?
Gerome? German?
Michell Sanchez? Michell Salguero?

If only..
.V

effortless..

kom våren kom
kom sommar kom

when you´re gonna I try too seek for your voice..


where do I begin?

En hel del har hänt,en del prövningar oxå.
Jag har varit sjuk, jo jag vet inte precis ngt nytt som händer i mitt liv. Men jag börjar tro att sjukdom är ngt sorts påminnelse i mitt liv, den påminner mig att jag ibland inte klarar av vissa saker som jag är stensäker på, eller tvärtom.
Jag testade mig fram som rekryterare på Amnesty men det var inte riktigt min grej. jag vill jobba med mänskliga rättigheter men inte på det sättet. Men jag har fått jobb på Arlanda så det är bra, men jag ger inte upp om andra jobb jag sökt.
Den här veckan kommer jag att fokusera mig lite på vad d är jag vill plugga till, som tex imorn om jag mår bättre ska jag prata med en studievägledare. Sen kommer jag även se till att träffa en läkare som kan förklara varför jag mår som jag gör ibland.
Min pojkvän är långt borta, men han lyckas ändå se till att få det att kännas som om han var här.

V

suddenly it´s up to me..

wehearit

om jag var helt nollställd förrut så är jag -noll nu.
hur kan det vara jag som bestämde det när jag inte ens öpnnade munnen till att säga ngt.
helt plötsligt är det jag som har makten över hur det ska bli.


att leva i nuet

att leva i nuet varade inte så värst mycket, o helt plötsligt befinner sig allt i det förflutna i det som kanske aldrig kommer att bli.