Nästa..Norby?

Japp nästa vecka(onsdag) ska jag gå dit och kolla hur det känns.. kanske flyttar jag redan nästan vecka?Ja vi får se.. Det kommer iaf att bli skönt och bo utanför Gottsunda! :) 

 

Som sagt jag har inte haft det så bra på sistonde..men det känns som att det har blivit lite bättre nu. Tack vare alla underbara vänner jag har! Seriöst vissa vet ingenting men ändå finns de där. Men såklart har Gud oxå det mesta med saken o göra asså att jag mår bättre. 

 

Min helg ska iaf bli lite bättre än förra! På fredagen ska man ut o ha kul! Jupp för bane mig tänker jag inte stanna hemma. Lördagen ska spenderas så här kanske: Frukost på Barista med Madde och..hmm vi vet inte än, har inte bestämt oss riktigt HAHA. Sen ska jag väl hem och fixa i ordning mig :) Kl 19 - Födelsedagsfest hos Kricke.. Runt 22-23 ska jag o Lindgren vidare på efterfest? haha nerå men vi ska på Weekday saken! Awesome ju! Längtar så!  

Japp och om inte frukosten blir av på lördagen så blir den av på söndagen iaf! Haha ja Maddis vilka ska vi välja? Haha nu är jag bara elak!

 

Nu när jag ändå är på G och inte kommer skriva på länge så kan jag säga att JAG SAKNAR DIG JONAS!

 

Asså ni anar inte hur mkt den där grabben har betytt för mig?! Han kände på sig igår att jag inte mådde bra! Hur sjukt somhelst..där satt jag o önskade att han skulle ringa för att trösta mig när RINGRING.. Min älskade vän ringde.. Tack för allt!

 

Ha det bra allihoppa sakna mig inte för mkt..Hörs om en vecka. Vill ni mig ngt så kan ni sms:a,ringa el maila. 

Puss

 

"You just live once,so be sure too make your wish come true"


Datafasta!

Vad gör man på rasterna..jo man sätter sig ner med Bella och pratar om allt möjligt och sen kommer man på att vi faktiskt kan leva utan datorn..el? Så ja vi tvekade där ett tag men kom fram till att det var bara upp till bevis!

Så f.o.m imorgon torsdag så kommer vi inte få röra datorn..bara när vi har: 

  • Skolarbete
  • Kolla hotmail(t.ex de skickar mail från jobbet) 
  • Musik(bara om vi inte sitter vid datorn)

Vad händer om vi fuskar då? - Ja då får man vara utan datorn en vecka till! Och klarar vi detta så..hmm ska vi belöna oss själva men hur har vi inte kommit fram till än..haha! 

 

 

 

Wish us luck!

 


EGO dag :)

Mitt liv har inte varit enkel på sistonde..Men jag har inte gett upp! Jag försöker göra det bästa av situationen och ibland kan jag även glömma allt det jobbiga..men de sista dagarna har varit skit jobbiga. Igår t.ex kände jag att jag inte orkade längre, ville ge upp! Fattar inte varför livet blir bara sämre o sämre..

Varför när det känns som att inget kan bli sämre så blir det så?Hatar det iaf..

 

Men idag vägrade jag att vara deppig! Så, jag skolkade sista lektionen (vi skulle kolla på film) och drog till stan. I början ville jag ha med mig ngn som kunde shoppa med mig , men efter ett tag så var det jätte skönt att springa runt och ha en Nessa-stund :) Köpte massa grejer o allt gick på bara 569:- 

 

 

Jag gick in på de flesta äffärerna men hade inte tänkt gå in på JC men ngt inom mig sa GÅGÅ! så det gjorde jag..o gissa vem man möter där? Med världens största leende o solbränna står Anton där :) Haha jupp han hjälpte mig att godkänna ett par byxor som jag provade o sedan var han tvungen att rusa.. Men vill ni veta en hemlis? Vi ska fika imorgon innan jobbet ;)  

Så ja min dag var en lyckad dag! + Att när jag kom hem tog jag lite EGO bilder..Ibland behöver man få vara det!

 

Make your wish.. 

Nessa


en dröm

"En dröm upplevs normalt sett som fullt verklig medan den pågår, men i samma ögonblick som den upphör faller den oftast i glömska. Ibland har man kvar ett vagt minne av till exempel en viss känsla man hade under drömmen. Om man väcks under själva drömsekvensen minns man oftast mer om drömmen."

Som liten hade jag en dröm, eller rättare sagt drömmar..

 

Jag skulle gifta mig med min första seriösa pojkvän, vi skulle skaffa max tre barn men innan det skulle vi ut och resa i världen.Vi skulle bo i ett turkos målad hus med runda fönster. Jag skulle vara den bästa mamman någonsin och beskydda mina barn från allt det onda i världen. Jag skulle även se till att andra barn fick det bra, såna som inte har någon i världen. Mitt jobb skulle vara att få de att gå i skolan, ta de ur hemska situationer. Ge de kärlek och se till att de får en framtid. En annan dröm var att få min pappa att säga förlåt för alla dessa år, och få honom att se mig växa upp. 

 

Jag blev lite större och drömmarna följde med. Allting kändes så bra och mina drömmar skulle gå i uppfyllelse.Men då..insåg jag att jag inte var ett barn längre och jag väcktes av den hemskaste av de alarm som finns, nämligen Verkligheten! Klar och vaken som jag var gömdes dessa drömmar någonstans i hjärnan.. Bara vaga minnen fanns kvar.Under en lång tid var de gömda. Men jag sträckte mig,gäspade och mindes allt.. i detalj!

 

Så Hey det var mina drömmar! Jag tänker inte ge upp de..Eller några vet jag att jag måste..

Så,

Skaffa max 3 barn. ()

Resa ut i världen ()

Bästa mamman -för mina barn ()

Jobba för barnets rättigheter i världen (

 

Jupp haha tänk att mina drömmar fortfarande är samma typ. 

, Vad är din dröm?

     


Hatar facebook..

..för tilfället! Seriöst har verkligen tröttnat på den! Eller ok sidan är totally ok,men? blir sa trött på saker som folk skriver o delar med sig. Fast jag får ju skylla mig själv som går in o läser det oxå haha. Ja ska nog skita i den för idag. 

Warm whispers-missy higgins

I´m going to follow my mind, cuz my heart is kind of dumb!

At Madde´s place :)

 

Maddis o Jag :) 
Henke,Ludde o ngn jag inte har en aning om
Folk som hade kul..hoppas jag :)
Henke, Lukas o Jag , Vici o Lukas, Becka o ViciW
Det blev lite crowded men d var kul ändå.. Dagen efter alltså idag beställde vi mumsig pizza :) Gjorde dagen måste jag nog säga.. Väl hemma var det soffan som gällde.Sov inte så mkt hemma hos Maddis ju ;)

 

 


Förlovningsfest!

Olivia och Viktor är förlovade! 
Så man var och firade det hos henne i lördags..kvinnan hade bakat cup-cakes from heaven! 
Och av oss(Carro,Sarah,Lisen,Bettan,Mickan, Vallen o mig) fick de en brödrost där d blir I LOVE YOU på o kärleks te :)

Too much..

Pallar inte ett skit just nu :( 

Varför måste allt hända på en o samma gång! 

 

Hatar facebook nu för tillfället! Det sjukaste sidan där hela ens liv är delad med världen..och man får ta del av andras oxå! Hade föredragit att höra det från honom sj än att läsa det där! 


I keep crying..


Why does it hurt so bad 
Why do I feel so sad 
Thought I was over you 
But I keep crying 
When I don't love you 

So why does it hurt so bad 
I thought I had let you go 
So why does it hurt me so 

I gotta get you outta my head 
It hurts so bad
 
My life's been better 
Since the day I left you boy 
I must admit life's been kind to me 
I went and did the things I said I would boy 
I found someone who loves me for me 
Haven't had much drama since the day that we split boy 
My heart's never been more at ease 
And when I think of all the things you put me through 
Leaving you has been the best thing for me 



"Never again" that's what I said to myself 
I never wanna feel kind of pain again boy 
Just when I think it's over 
Just when I think it's through 
I find myself right back in love with you 




He´s gone :(

Asså piss himla skit!
Idag var dagen då min älskling åkte..bort från mig,från sverige t.o.m :( Vid 1 ngt kom Kerstin(Jonas mamma) och Manda o hämtade mig vid Maddis för att ta mig till flygplatsen. Jag kunde verkligen inte fatta att gubben skulle åka,inte förräns  Kerstin började gråta. Hon fick ju mig o gråta, t.o.m älsklingen blev rörd. Nu kommer vi inte träffas på länge säkert flera månader. Men det vart en perfekt färväl med den perfekta kyssen. För er som inte vet så är Jonas min bästa vän,bror,min rådgivare,vakt. Så det var inte en sån sorts kyss  utan en sådan som man ger när man tar färväl av ngn man håller kärt!
Kommer sakna dig Jonas,du anar inte hur mkt! Ångrar alla ggr jag var dum mot dig förlåt gubben :(
Himla L.A,ni anar inte vilken tur ni har som kommer ha killen där!
buuhu nu kommer tårarna snart :(

Bye bye 2008

2008 

Ett år med massa förändringar både bra och dåliga..men hey jag har överlevt ändå!

 

Januari

Månaden med mysiga filmkvällar med min dåvarande älskade pojkvän Tobias. Planerade en hel del oxå om hur Ecuador resan skulle bli.. Jag njöt verkligen av den här månaden och trodde att han och jag skulle förbli VI förevigt.

 

Februari 

Jippi..Kärlekens månad. Jag kunde inte ha varit lyckligare..Tobias fyllde år den 22 och jag överraskade honom med ett klätterkurs, dagen fortsatte med att han överraskade mig.Han överraskade mig genom att vi båda gav varandra ett löfte(ett löfte som senare skulle brytas)Tro det eller ej men vi lovade varandra att gifta oss i framtiden..nästan som en förlovning men ändå inte.

 

Mars

Året började vända :( Jag började inse att det kanske inte var så smart att fortsätta låta mina vänner gå ifrån mig. 

Min sjukdom blev sämre, och jag hade nästan ingen ork. Saknaden av min pappa växte och jag bestämde mig för att hitta en lösning.En lösning som tog över mig och gjorde att jag mådde piss.

 

April

Månaden var så hemsk att jag helst vill skippa den för alltid"

 

Maj

Allt som hände runt omkring mig gjorde att jag drog mig bort från allt och alla. Jag hade bara några få som jag kunde gråta ut hos. Är så tacksam att de fanns där. Jag fokuserade mig på att glömma allting men det gick bara inte. Jag ville bort! Undan från alla problem och t.o.m världen men ändå såg jag ljuset i framtiden.Fantasin tog mig bort till en paradis, där bara jag och min prins kunde leva lyckliga med massa små plutiga barn..Men verkligheten hade ändå grepp om mig och påminde mig om allt!

 

Juni

Sommarlov woho! En månad kvar tills man blev 18 men var ändå inte så lycklig,hade för mkt att tänka på. Hmm kommer inte ihåg ngt spec som hände 

 

Juli

Blää sketans månad,eller ok jag erkänner den började skitbra. Jag var kär som aldrig förr! Efter en lång diskution kom jag fram till att min kärlek var för stark för att någonsin kunna ta slut på förhållandet,men alla problem i mitt liv gjorde det ändå omöjligt för att jag skulle kunna visa hur mkt jag älskade honom.

Min födelsedag började med att jag vaknade av den mest fantastiska kyssen av min dåvarande pojkvän. Hade inte tänkt fira det stort el liknande utan tanken var den att jag bara skulle ha en romantisk dag med honom. Åt lite tårta o sånt hemma och sen åkte tobias o jag till stadsparken..Jag är inte dum och jag märkte att ngt var fel, vi bråkade och förbannad som jag var att min födelsedag var förstörd gick jag därifrån! Väl hemma ringde jag för att inte förstöra min födelsedag ännu mer och allting var ok..trodde jag ja! Två dagar efter hade jag inte hört ngt och fick då reda på att det var slut mellan oss..och att jag hade blivit dumpad på min födelsedag. WHAT? jaja fattar fortfarnde inte hur man kan ändra sig från ena dagen till den andra. Jag gjorde allt som var i min makt, men inget funkade. Det var slut och nu en gång för alla. 

Jag var så ledsen och förstörd att jag verkligen längtade till att få åka till Ecuador, så bara några dagar efter min födelsedag när jag växlade pengar så föll en ängel från himlen. Någon kramade mig bakifrån och jag förrvirrad som jag var trodde jag att det var någon annan men hey det var någon som var ännu bättre Jonas. Jag grät som aldrig förr trots att jag inte hade haft kontakt med honom på länge.Jag behövde aldrig säga ngt han hållde om ändå. Vi gick och oss ner på ett fik och jag berättade hur liv var. Även min andra ängel Manda kom till min räddning den dagen. 

Jag skulle flytta med Manda och Jonas till nyby, skulle iaf flytta ut men de tankarna försvann rätt så snabbt. 

EK började och jag fick annat och tänka på.

 

Agusti

Ecuador-min räddning.Japp spenderade varje dag under agusit månad i härliga vackra ECUADOR.

Sköna dagar med massa shopping. Massa skratt med världens bästa kusiner. Dans till 100% så mkt som d gick iaf haha. Mysiga stunder med familjen. 

Jag fick annat och tänka på och glömde för en stund alla problem hemma i Sverige. Jag trodde verkligen inte det gick att få fler problem i livet men då kom det! Blev först jätte chockad över nyheten och mkt förrvirrad men ändå så glad som det gick och bli! Äntligen ngt bra som skulle hända mig.

 

September

Det fanns mkt o besluta, och tvekade alltför många ggr. Kanske var det därför jag straffades av Gud. 

Älskar dig min ängel,du kommer alltid finnas i mitt hjärta!  Förlåt :(

Jonas blev 21 wow! stor pojk nuförtiden vettu! 

 

Oktober

Mitt hjärta påbörjade läknings processen.

Många roliga mysiga promenader och turer till donken. Mina älskade vänner asså de gjorde oktober till en fantastisk månad.

Många snyggingar som man lärde känna.Tummen upp!

 

November

Blää för en stund trodde jag att känslorna var borta och trodde jag hade kärat ner mig i en kille som jag känt länge MEN efter några ggr upptäckte jag att jag bara lurade mig sj. Jag var inte kär bara hmm vet inte galen? Tur att det är över iaf.

Jonas berättade  nyheten om han skulle flytta :( 

Jag saknade tobias som aldrig förr men insåg att  alla de djupa känslor jag en gång hade var nästan borta, jag saknade honom som vän.Jag saknade min bästa vän.

Lots of PARTY!

Mina studier försämrades :S

 

December

Missade två chanser ..först busssnyggingen o sen han på jobbet blää Om jag bara hade skrivit mitt nr med lite större nr haha.

Många roliga dagar/nätter med Maddis 

En laddad månada faktiskt. Julafton och juldagen spenderades med min underbara släkt i Stockholm. Och nyår i Milano YEAY! Perfect ending of the year!