Chill

  

Ja igår kom blev det chill hemma hos mig..bara massa mys ;) Vi(Maddis,Ludde o Belal) körde singstar som Ludde så snäll som han är tog med sig och ja han var väldigt stolt över att han vann varje ggn, fast jag var den enda som lyckades vinna över honom iaf på en låt hehe 

Nu sitter jag här och bara tänker på allt möjligt..hur impulsiv jag kan bli oxå haha jaja chill!

Puss kram ska gå iväg o packa nu för imorgon bär det av till..MILANO!!


Christmas pics

 
90 % av hans presenter var från en hemlig beundrare host host han själv eller hans baby som inte ens är född

Julmys :)

Julafton spenderades med mina söta släktingar..Tia Gio,Lele,Vanessa(L flickvän),Tio Pierre,Frida,Tio Raul,Tia Ivon,Nahommy,Angie och några kompisar.
Alla var dock aströtta hehe,men det var mys ändå. I Ecuador firar man annorlunda än här i Sverige, det är liv ute på gatorna och massa mys..så man saknade det lite :( Men vi firade på vårt sätt ändå.. Vid 18 tiden kom vi till min morbror..vi snackade lite och ja var allmänt sociala med alla..23 åt vi en julmiddagen och sedan vid 24 var det bara att öppna alla julklappar.. Den som fick mest var min kusin Lele,konstigt nog från "en hemlig beundrare" och några från hans baby som fortfarande är i magen haha. Jag fick : Mina underbara skor(Bianco),örhängen + armband(Pilgrim),Masterpiece Max,Smink borstar,pengar..sen får jag mammas julklapp i Milano asnice ju! Jag fick ju allt det jag önskade mig.
Vi var nog uppe till 5, och vaknade vid 11..Vi bestämde oss för att gå på bio så från 18 till 21 kollade vi på AUSTRALIA..asmysig film. Efter bion mådde inte Lele så bra,så vi fick åka in till akuten med honom :( Var där ett antal timmar och han fick sova där..de trodde det var njurstenar men NOP inte det..så ja imorse fick han åka hem igen..Och ALLA har sovit jätte mkt hela 14 timmar SHIT!  Bilder kommer sen

Det blev tyvärr ingen Göteborg för min o Jonas del :( Bubben blev rånad på julafton..fattar inte vem det är som rånar då :S Stackarn bad om förlåtelse i 2 timmar som om det var hans fel.. Haha men jaja vi ska nog se till att vi ändå kan ha en mysfärväldag imorgon :) Kommer sakna dig asmkt vännen!

God Jul

Merry X-Mas
Feliz Navidad

Jag hoppas att ni alla där ute får en trevlig Jul..fylld med fina julklappar och skön gemenskap.
Vill även skicka en stor puss ända till Washington-USA och så får vi hoppas den träffar pappa, och en ännu större till Barcelona är nästan säker på att den träffar mamma ;)
 
Love - Nessa

Stockholm

Ja nu sitter man här hemma hos min moster..bredvid mig sitter tjockisen hehe nerå min älskade kusin Lele!
Var en aning trött efter all städning men tog mig hit ändå..o vet ni imorgon är det Julafton!
Så från mig till er -
GOD JUL!!

Dagen efter BLACK & WHITE!

Asså shit! Trodde inte att det skulle bli så där mycket folk igår..hade nästan inte koll på hur många vi var. Vi hade askul iaf, el a jag hade det. Dock blev var det inte alla som hade på sig vitt eller svart..hmm AJABAJA!! Jag sket oxå i typ VIP avdelningen, hade blivit för mycket o fixa + att jag sprang runt som en galning o letade efter ngt o ha på mig,de hade nämligen sålt klänningen :( Hittade iaf ett par heta "läder"leggins! Asså MUMS :)  Ja det var en lyckad party iaf.. fast grannarna kom o sa till oss att sänka ljudet typ 3 ggr hehe
Tack alla ni som kom!

Adding this fabolous shoes..

..ON MY WISH LIST!

 

Hittade dessa läckerheter på Bianco idag..la undan de på en gång fast i Stockholm, de ringde dit så nu väntar de på min älskade kusin som jag hoppas ska dit o hämta de.Gärna båda men ett par räcker ! Annars så önskade jag mig Makeup brushkit + Mascara av honom oxå..så vi får se vad tomten(host host) Lele ger mig i år :)


Party planer!

Jupp så är det..Mkt att få i ordning.. Som tu var det så skulle inte mamma åka förräns imorgon(mån) så hon hjälpte mig att städa el rättare sagt jag hjälpte henne.Så nu är det fint o städat för att bli smutsigt på säkert en halvtimme.. Ja det är så att i sista sek så bestämde jag mig för att fixa THE BLACK & WHITE PARTY! Men orkar inte direkt styla om hela lägenheten bara för d hehe, men lite åtminstonde kanske lite svarta ballonger? jaja vi får se..nu sitter jag här o planerar lite detaljer..kan iaf avslöja att vissa av gästerna kommer att vara VIP:s.. O så hittade jag en asnygg o billig klänning som jag ska springa o köpa på förmiddagen med maddis imorn! Om det blir så som jag har tänkt mig så kommer det bli asnice :) Tänk er folk klädda bara i svart o vitt MUMS! Aja vi får se att alla lyder det oxå

Nu ska jag chilla ett tag innan Maddis kommer för då blir d mer party planering..ska även hålla koll på busshållplatsen så  gumman slipper bli rädd nu när det är mörkt o sent..

PUSS!


Funny feelings

When your heart goes:
boom boom, boom boom!
Your cheeks turn red as a summer sundown, 
and shiny as the first winter snow.
When his name sounds like a melody,
or a morning singing bird. 
You spend hours in front of the mirror,
just to look and feel as his fantasy princess.
When your dreams take you away with him to paradise,

but you get disappointed when you wake up.
You illustrate his face in your mind,
only to take it out when ever you want to be reminded.
When you fingers dials his number every five minutes.
Whenever you go trough one or two of those funny feelings then..
You´re in love!



I wish I had those funny feelings 

Party/Mys

Jag hann med sketans 22.11 tåget hem.Under tågresan fixade jag smink,hår ...you name it! 

Väl hemma hos Eli så kände man knappt några..trodde jag ja, men när jag gick runt lite så kände jag massor jo! så d var nice..lite ålders mix där oxå hehe. Jag o några till hängde för det mesta i Emanuels rum och pratade om "ekonomi" haha.

Jag insåg försent att jag hade missat bussen så hmm..what to do tänkte ja? kanske sova hos eli? men nej hon skulle till erik och avslutade festen..så ja då gick vi (Eli,Johannes o Natte) till bussen, fast rätt så önodigt var det eftersom vi ändå inte skulle hinna med bussen i stan. Så alla sov hos eli! Fast inte på en gång utan vi satt o pratade ett tag el ja några av oss iaf.. 

MYS :)

Sen imorse vaknar man av att Eli gör ngt ljud i köket..blää men jag var ändå inte så trött o sen upptäcker vi att killarna hade stuckit hehe..japp och då var det dags o städa..Spyor! blää. Men måste nog erkänna att vi är den bästa Torkauppspyor-team! Hehe och h@n som  spydde hade tydligen ätit skinka och pasta typ märkte  vi. Jaja vi var iaf jätte duktiga med att städa..så ja nu sitter jag hemma och ska nog duscha hmm..mm jo..

Tack Eli!

Puss kram :)


When it´s wrong ,it´s wrong!

Fredag morgon.. pigg o glad och på väg till jobbet.Men först ett litet besök där Lele jobbar :) Sedan rusade jag iväg till jobbet och jaa började jobba då..fanns inte så mkt att göra till en början men sen så fick vi lite sysslor..

Dagens(fre)GUSH!

Jag o en annan tjej hade 2 bord (36 platser) och i de satt det 4 sällskap..den största var på 25 pers från ngt företag..Alla var män då, hehe från första början börjar en av de äldre flörta med mig, typ dubbel så gammal..men jag var ju fortfarande tvungen att vara trevlig..+ att d var inte så jobbigt då hans kollegor stoppade honom när han blev lite jobbigt..å andra sidan fanns det en av de som var säkert 20-25 och var skitsnygg! Jag undrade om han inte ville byta ut hans öl mot ngt annat och svaret blev "Ja,mot dig!"Hahaha lite små kul..Mkt flört blev det men ändå var han lite blyg hehe..men sen typ en halvtimme innan jag skulle gå så viskar han i mitt öra " Me gusta bonita" haha jag blev lite generad och visste inte vad jag skulle göra 

V- bra försök (ofta man säger så! Dumma jag! iaf så fortsätter jag att plocka alla bestick)

Killen- du vet vad det betyder va?

V-Ja typ "Jag tycker om dig snygging"

K- Ja, vad tycker du om det då`?

Vadå vad ska jag tycka liksom..där sitter en assnygg kille o viskar i mitt öra att han tycker jag är snygg så..hmm!

K- Har du pojkvän?..

Jag ler och nickar NEJ

K-Kan jag få ditt nummer?..

Nu kommer det värsta..

V-hehe Nja.hmm..dårå..nja.. 

O sen springer jag därifrån?! VA!! Åhh.. Aja som tur va insåg jag misstaget rätt så snabbt och gick och skrev mitt nummer på en lapp..sedan gick jag dit helt bestämde och som tur var d så hade ngn tappat en cigarretpaket.. Så lite diskret "host host" frågade jag honom om det var hans..och han ba "Nej det är det inte sen ler han o ba..el? jo det är den va? " samtidigt som jag ger honom ciggen så lägger jag lappen på bordet.. MEN nu kommer GUSH momentet! En kvart senare kommer jag tillbaka o märker att han inte hade öppnat den..förmofligen för att jag var så dum och inte gav honom en större..så han fattade aldrig att det var mitt nr!!! BLÄÄÄ!!!

 

Så ja där sitter jag nere i omklänningsrummet och undrar om jag inte ska gå upp igen och säga "här har du den!" Samtidigt hoppas jag på att han ska ta upp den..och funderar om jag inte ska skita i Uppsala och stanna där och prata med honom ett tag?! Hmm så ja där sitter jag och har värsta ångest men till slut bestämde jag mig för Uppsala..ödet kanske inte ville att han skulle få mitt nr..WHO KNOWS! 

 


Waiting for my mistletoe kiss!

Well you guys know I´m totally crazy but still cosy

And one of the things I really love about Christmas is standing under the mistletoe waiting for someone to come and kiss me! Today my prince charming kissed me..on the cheek!

Haha ok we wasn´t my prince charming but he´ll be someones some day when he grows up..he is still a baby.. But I sure enjoyed the lovely cheek kiss :) 

BUT..I think I prefer kisses from older guys..no offence Niki..

So whenever you see me standing under a mistletoe GO FOR IT! I can´t promise you anything but..you could at least try! 

I´ll be waiting!


If I were a boy..

..Even just for a day

 

Min dag kan man bara beskriva med ett ord..PAIN!

Idag var en sån dag då man önskade man var en kille..de har de så mycket bättre.

Behöver de ha mens varje månad? Nej 

Har de mensvärk? Nej

Får de PMS? Ja sådär ibland haha iaf vissa..

Måste de bära på ett barn i 9 månader? Nej

Ja och sen är det massa annat..

Fast nej jag tror nog inte jag skulle kunna vara kille för en dag.. Skulle aldrig palla att jaga efter tjejer, då menar jag vilken tjej som helst..nej palla!  Skulle säkert prova det där med att låtsas tycka om någon bara för att få det som egentligen vill ha. Nej usch!  Men idag hade det passat fint med att vara kille, då hade jag inte behövt ha de sketans värk!


Aja som sagt MIN DAG-PAIN

Puss kram 

-Make your wish!


If it kills me-jason Mraz

Underbaraste låten! Jag är så kääääär..i LÅTEN! hehe 
Hello, tell me you know 
Yeah, you figured me out 
Something gave it away 
And it would be such a beautiful moment 
To see the look on your face 
To know that I know that you know now 

And baby that’s a case of my wishful thinking 
You know nothing 
Cause you and I 
Why, we go carrying on for hours on end 
We get along much better 
Than you and your boyfriend 

Well all I really wanna do is love you 
A kind much closer than friends use 

But I still can’t say it after all we’ve been through 
And all I really want from you is to feel me 
As the feeling inside keeps building 
And I will find a way to you if it kills me 
If it kills me 

 How long, can I go on like this, 
Wishing to kiss you, 
Before I rightly explode? 
This double life I lead isn’t healthy for me 
In fact it makes me nervous 
If I get caught I could be risking it all 


Baby there’s a lot that I miss 
In case I’m wrong 

Well all I really wanna do is love you 
A kind much closer than friends use 
But I still can’t say it after all we’ve been through 
And all I really want from you is to feel me 
As the feeling inside keeps building 
And I will find a way to you if it kills me 
If it kills me 

If I should be so bold 
I’d ask you to hold my heart in your hand 
Tell you from the start how I’ve longed to be your man 
But I never said a word 
I guess I’m gonna miss my chance again 

All I really wanna do is love you 
A kind much closer than friends use 
But I still can’t say it after all we’ve been through 
And all I really want from you is to feel me 
As the feeling inside keeps building 
And I will find a way to you if it kills me 
If it kills me 
If it kills me 
I think it might kill me 

And all I really want from you is to feel me 
It’s a feeling inside that keeps building 
And I will find a way to you if it kills me 
If it kills me 
If it kills me 
It might kill me 


Betty

Idag har man typ inte gjort så mkt..jobbat ..Hej d här är Vanessa från V Ä R L D E N I D A G! hehe och nu ligger jag brevid min sötis Betty..ska sova nu ..kanske?
puss 
- Make your wish!

so make your wish then!

You are never given a wish
without being given the power to make it come true.


Bio..

Jupp som ni nu säkert kommer ihåg så var jag jätte taggad inför Lucia movie night!..

Mitt sällskap var Johannes,Emanuel,Robert o Natte. Det roliga är att jag vanligtvis inte brukar umgås med ngn av de och knappt känner de,inte alla iaf..Hehe Robert känner man men han har blivit lite bitter på sistonde, han är inte samma snälla goa robert som innan så att säga..Som tur var det så satt jag bara bredvid Johannes och han har man ändå umgåtts med lite och det var en lyckad sällskap att sitta bredvid hehe..Bakom oss satt Maddis o Alex så jag hade backup ifall det hade blivit tråkigt, men d behövde jag inte.. 1:a filmen var en komedi, asbra film..paus o sen fick vi kolla på en kortfilm som kommer bli långfilm i framtiden..lite scary så jag hoppade väl några ggr..sedan började 2:a filmen, den såg lite B och till slut så ba..shhhjung! Lampan hade exploderat el ngt och de skulle fixa det på 10 min..dessa 10 min blev en timme och vi fick byta sal..till en av de små och inte fick vi plats där inte så jag satt först på Maddis o Alex och sedan under Maddis och Johannes..Till slut skicka de hem oss vid 5 ngt och inte fick vi kolla på alla filmer men som sagt av ngt dåligt kommer det alltid ngt bra! Vi fick (ska få) 6 biobiljetter´+ en menybiljett asbra ju så det kommer bli mkt bio nu framöver hehe.. 

 

 

 


Bus med Lina

Simon blev lite trött och somnade ett tag på Linas säng..
Han såg så söt o Inocent att vi bara var tvungna att göra honom vacker med lite smink..moahaha
Vi väckte honom lite innan han skulle ta bussen och han märkte aldrig att han hade smink på sig moahaha
Stackarn trodde att vi skrattade åt honom för att han hade somnat haha!

Taggad!

Ok om ca 1 timme ska man ta bussen för att sedan gå på Lucia Movie Night! Hehe sällskapet haha säger jag bara men det blir säkert bra :) Maddis o Alex ska oxå gå men förmodligen så sitter vi inte nära men jag ska till Maddis iaf efter bion..för att sedan sova några timmar och ge mig av till jobbet. 

Om ni ville veta så är jag superförkyld! Men det hindrar mig inte hehe är lite bättre än igår iaf hehe :) 

Har sovit några timmar nu så jag hoppas jag inte somnar under filmerna..fast det kommer jag nog att göra haha!

Aja wish me luck!

 

Ps: Jonas min älskling tack för att du är så go och finns där för mig när jag som mest behöver dig! Kommer sakna dig .Älskade bror då,blir nostalgisk på när jag tänker att du snart ska lämna oss :(


Dagens

Dagens skämt:

"Vad heter Hitler i efternamn?!" Hehe ja, jag är lite blond ibland!

 

Dagens BUU:

Ja där sitter jag och försöker sälja prenumerationer när jag känner att jag börjar tappa rösten, helt plötsligt så blir jag hes och tårar börjar rinna från bara ena ögat! DÅ insåg jag att jag var förkyld och inte lite utan mkt förkyld! Jag nös och hostade en del men Betty förtsatte o övertyga mig om att jag inte var sjuk.. hehe jo det var jag! Bläää Men jag hoppas att det går över tills imorgon :) 

 

Dagens Orka!:

När jag var som mest irriterad över min förkylning upptäcker jag ett sms från ett okänd nummer..jag sms.ar o frågar vem d var? men inte ville han säga det..han säger bara att han går på lo och att min kompis var snygg o sen oxå att jag var det..o att jag hade gett honom numret! Efter typ en timmes tjat säger han : Det är Manne lurad typ o sen 5 min efter Lurad igen det är Samuel o sen Lurad igen det är en kille i sjuan! Blää asså orka väx upp unge.. För några dagar sen lånade jag mobilen av en unge som var på busshållplatsen så förmodligen var d han..el? Ungar alltså!

 

Dagens hjälte: 

Torbjörn Thorängen! Han skjutsade hem mig..snäll som han är då..så jag slapp vänta i kylan o sånt :) 

 

Dagens myskram:

Vallen.. Gumman bara hållde om under lektionen..helt perfekt och mysig

Samuels ..Jag var super trött o just då när jag behövde en kram dyker Samuel upp och såklart ber jag en kram av all trötthet.. 


Busy

Asså varför ska jag ha så mkt att göra nu den här månaden blää ush!

  • 2 skrivuppgifter i svenskan
  • grupparbete i historian (indianer)
  • grupparbete i samhäll (80-talet) 
  • tis-tors jobba på världen idag
  • lördagar jobba på globen 
  • historia prov 

Sen har jag säkert massa andra små saker... Längtar till på fredag då jag ska ha en slapp dag utan att behöva tänka på allt som jag har! Vi tjejer ska nämligen åka skridskor på vaksalatorget efter skolan, sen hittar vi säkert på nåt bus och runt 23 ska jag på nattbio.. 3 filmer som inte har haft premiär än + snacks = 220kr  Asbilligt ju,vi får hoppas på att Jeanine hänger på annars blir jag ensam tjej med typ Granelius o massa andra boys 


Buss-snygging

Kan man flörta med någon som sitter på andra sidan bussen och med ryggen mot en? JA det kan man!

Jag slutade lite tidigare från jobbet och väntade på bussen inne i stan.. några minuter innan bussen skulle komma gick jag till busshållplatsen och samtidigt letade jag efter mitt busskort när BOOM! Jag gick emot en kille. Den snyggaste jag sett på länge(ljusa ögon,ljust/mörkt hår,underbara läppar) ojoj asså..vi fick ögon kontakt och jag kunde inte sluta le :) 

Sedan gick han först på bussen och jag några människor bakom honom då.. han satte sig i en mittemot plats längst bak och jag satte mig bakom en sån fast på andra sidan..Vi kollade in varandra genom förnstret och log mot varandra jätte mkt haha sen så kollade han bak massa ggr oxå och log.. Asså han var så snygg o han hade en uniform.. Men in uniforms are hot! Det som var synd var att vi inte pratade med varandra el så + att jag var tvungen att gå av :S Men sen när jag gick av så kollade vi på varandra så länge som det gick  

Och aa som ni förstår så ler jag fortfarande.. Hoppas man åker med mitt bussflört flera ggr :) 


x-mas wish list!

Ja,jag önskar mig väl inte så jätte mkt.. el jo egentligen gör jag det men mesta är sånt som man inte kan köpa :(
 You can´t buy love!
Men de här super läckra paljetter-leggins kan man köpa! Har inte hittat dem själv så om du gör det och du vill men om du vill göra mig glad nu så här lagom till jul vet du vad jag vill ha! Annars så kan du väl tipsa min moster el kusin om att det är de jag vill ha hehe :)

Vill ha en söt-pluttig-bebis NU!

Asså Gud vad mkt prat om bebisar det har varit på sistonde..man blir en aning nostalgisk.. Jag vill ha barn nu! Längtar till att ett nytt liv ska få växa inom mig..ååh!  

Oh just det! Det har blivit värsta parboom (istället för babyboom) överallt verkar det som.. massor som jag känner har skaffat sig pojkvän/flickvän.. men de man mest blir glad över är : Alex o David, Mickan o Robin, Adam och Matilda och sist men inte minst Sofi och Alex

Snack mellan mig o Betty: 

Jag sätter mig på bettans knä och kramar om henne!

V-Jag vill ha en pojkvän nu!

B- Mmm..

V-Jag vill ha barn nu!

B-Men du måste ha en man för att ha barn

V-Nej det räcker med en pojkvän fast det är klart att det vore bättre men en man. Eller så skaffar jag en K.K.. 

 

Asså haha ibland snackar jag bara strunt.. 

Men sanningen är den att jag vill ha en pojkvän, en seriös pojkvän! NU! och inom några år så vill jag ha barn! Ska som max ha mitt första barn när jag är 24.. Och då skiter jag i om jag har en man el inte då ska jag ha barn! 


Julspel o Tjejmys!

åååh Julspelet var som vanlig jätte bra..Det känns som att man kan manuset utantill nu förutom lite skämt som de ändrar varje år..i år var d ngt om facebook o youtube haha! Japp trevligt var det iaf..

Efter julspelet gick vi(Alex,Carro,Vallen,Eli o jag) till Tina där vi åt lite mat..kollade på förtrollad..girltalk..mys o fika :) Det var ett tag sen man hade tjejmys så det var uppskattad till 100%.. Tycker om er flickor!


Julspel

Kom till LO ikväll vetja och njut av det som har blivit nästan en tradition för mig nu..Julspelet :) Kom gärna förbi och häng av dig din jacka..jag tar emot den och hänger den i garderoben! 

Vi syns där..

God JUL!

Nessa


Stockholm!

Ska på julkonsert i stockholm men Lisen,Carro o Jompii :) Och imorgon jobbar jag oxå så vi synes väl på söndag..då ska man stå i garderoben innan julspelet på LO! Japp hejdå älsklingar! Puss

Countdown

Det är ju snart 2009 så jag tänkte minnas de vackra/bra stunderna med lite bilder.. inte för att det fanns så många bra stunder under det här året men d finns säkert 31 iaf :) Jag tänkte lägga upp en bild för varje dag..så kolla in min bd vetja www.vaannee.bilddagboken.se 

Vem vet du kanske var en del av dessa bra stunder.. 

Puss kram!


Mi coranzoncito-Aventura

Så underbar låt!

Will you still love me tomorrow?

I guess I´d have ask you that before..but now I know and that´s why it´s too sad
Tonight you're mine completely
You give your love so sweetly
Tonight the light of love is in your eyes
Will you still love me tomorrow?

Is this a lasting treasure
Or just a moment's pleasure?
Can I believe the magic of your sighs?
Will you still love me tomorrow?

Tonight with words unspoken
And you say that I'm the only one, the only one
But will my heart be broken
When the night meets the morning star?

I'd like to know that your love
Is love I can be sure of
So tell me now, cause I won't ask again
Will you still love me tomorrow?
Will you still love me tomorrow?