Mys..

Snart kommer tok # 1 "Manda" och efter ett tag kommer nog  tok # 2 Jonas :)

Det var tänkt att jag skulle till Tjej-workshop men eftersom det är mys-väder så stannar jag hemma och ska kolla på  "Made of honor" med tokarna.. 

Ska gå o tända lite ljus och sätta upp bäddsoffan så vi kan ligga och kolla på filmen :) 


My heart pounds for you

every second

every breath 

It´s to difficult to forget

every second 

every breath 

Now you´re gone 

every second 

every breath

But I still Love you

every second 

every breath


On my way..

..to youth :)

jaa som sagt igår började Youth och Stefan blev kvällens talare..alltid lika rolig han, fast jag tror jag ändå skrattade mer åt Alex för hon skrattade så högt och små geeky(söt) haha.. Ja kvällen spenderades med alla möjliga fast mes Tina,Alex och Carro.

Inte så mycket folk som kom igår men jag antar att vi blir fler idag hoppas det iaf..

Aja nu ska jag rusa iväg :)

Puss kram /Nessa 

Ps -Love You


Missy Higgins- Don´t ever

 

Don´t ever say you've tried for the last time..

 

Let's take the train to anywhere 
I wanna feel the wind in my hair with you. 
Let's tell them all, that soon they'll know 
how very wrong they were to think we'd never go


and if you tell me yours I'll tell you mine 
and we will clean the cobwebs out of one anothers minds. 

Don't ever say you've tried to leave me in this life 
Don't ever say you've tried for the last time. 


We'll get a house where the trees hang low and pretty little flowers 
on our window sill will grow 

We'll make friends with the milk man and the butcher Mr. Timms 
will give us discounts when he can, 

and if you tell me yours I'll tell you mine, 
and we will clean the cobwebs out of one anothers minds. 

Don't ever say you've tried to leave me in this life 
Don't ever say you've tried for the last time 
LA DI DA DI DA... 

Don't ever say you've tried to leave me in this life 
Don't ever say you've tried to leave me in this life 
Don't ever say you've tried for the last time...

 




Youth..

..kör igång ikväll! Så nu ska jag gå och välja kläder och sen åka dit och träffa lite folk :) 

See You :)

Puss kram / Nessa 


Rosa-bandet Galan!

   
Ja igår var det raka vägen till jobbet(Globen), man var lite pirrig eftersom det skulle tv-sändas och tänk om man råkade spilla på ngn av gästerna? Tänk om jag råkade gå på Anastacias klänning? Jaa som sagt jätte pirrig..Men när allt väl började så insåg jag att allting var lugnt och att det var inte så skrämmande som jag trodde att det skulle vara..Bordet som jag hade hand om satt Babsan :) som var jätte trevlig förresten, inte alls till sig el liknande.. Även Rix Morron Zoo gänget satt med.. Gert Filking var nog skönast av alla de tre. De hade precis druckit upp det vita vinet som jag hällde upp och det var dags snart för den röda till varmrätten..och Gert ropar på mig och säge r"Vi vill ha lite mer vin"
Jag - Ni får alldeles strax rött vin 
Gert- Ja men det vill vi oxå ha ta hit en flaska vitt vin.. 
Jag går och frågar Jennifer-hovmästaren om de kunde köpa en flaska el om de fick nöja sig med det de fick? Men hon förklarade att de kunde byta ut den röda mot det vita..så där går jag lite stressad för om några minuter skulle vi ut med varmrätterna.
Jag- Ja vill ni hellre byta (rörelser i cirklar med mina händer) ut istället så ni slipper köpa
Gert- Nej nej vi vill ha både och..hahaha
Ja så efter det fick jag höra hela kvällen från Gert att han tyckte det mitt sätt att förklara med händerna var så rolig :) 
Ja kvällen var som sagt rolig och man fick träffa många kända ansikten.. bla EMD som för övrigt var exakt som jag hade föreställt mig att de var HAHAHA.. Hållde i  Dannys kort och seriöst blev helt paff när jag läste hans efternamn..här har jag gått o trott att han var 100% svensk men tydligen inte för hans efternamn var typ Saucedo Kratovicsh(el ngt annat liknande).. Snäll var han som betalade han kompis vin tyckte jag :) Ja och de från baren frågade om jag inte ville behålla kvittot och självklart ropade jag JAAAA!! haha NOT! inte är jag sån inte när det gäller EMD iaf haha så jag log lite och sa nej tack jag klarar mig.. fast egentligen hade jag tänkt rama upp den och hänga den i mitt rum NOT!!!
Slutade tidigt vid 9 så då satt man där och kollade på när Anastacia sjöng samtidigt som jag väntade på skjuts.. Anastacia var otrolig och så jordnära inte för att jag pratade med henne men man såg det på henne när hon repade :) 
När jag var på väg till stockholm bad jag till Gud att han skulle låta mig hitta någons pendlakort el liknade så att jag slapp betala så mkt hela tiden haha.. och väl på jobbet så frågar Jennifer -Vanessa du bor väl i Uppsala och slutar 9? Ja, svarar jag och sen säger jennifer men det gör Helene med så henne kan du väl åka med? :o Snacka om bönesvar! Helene skjutsade och vi pratade om allt möjligt hon var en trevlig person faktiskt och det visade sig att bor nära Gottsunda typ där vid Lurbo el va d nu heter..så jag fick hennes nummer och hon sa att hon gärnar samåker igen när vi jobbar :) Tack GUD!

Jag vill inte..

"en chans, det ända ja ber om 
en chans o ja flyger bortom månen, av lycka
hela min kärlek till dej ska ja utrycka.
en andra chans
kan ge mitt liv en helt ny nyans
och våra liv tillsamans en ny glans. 
en återförening av två
att den starkaste kärleken kan återuppstå
.

du och jag
varje dag
i varje drag 
varje andetag 
ja lovar att älska dej ända till världens domedag
jag tillhör dej förevigt

mitt hjärta är ditt fullständig"

 

Ååh tänk att man var så dum och gick på sånt..

Varför är det så svårt för?

Jag har varken ork eller tid för att känna som jag gör..Jag har börjat leva på nytt men ändå så finns varje sekund inristad i mitt hjärta. 


Get out of my mind!!

Än finns du kvar..varför? :( 

I mina drömmar,tankar shit överallt ju! 

Get out!


USA :(

 

jonas förr it tiden
Jonas förr i tiden..Tierp was the shit :)

 

Vi(Manda,Mattias,Jonas och jag) åt lunch igår på fantastiska OASIA..helt mysigt därinne.. en vanlig lunch trodde jag ja.. Vi sitter där och äter och skrattar och Manda ber mig att följa henne till toan(trodde hon hade fått mens och behövde en tampong el liknade)..väl där så säger hon att Jonas ska berätta något jätte viktigt för alla och att hon var rädd att jag var involverad med i det hela så om han säger el frågar ngt tokigt att jag skulle vara beredd..Snacka om att hon fick mig att bli orolig jag trodde han skulle fråga mig om vi kunde försöka få det att funka el ngt liknande.. När vi gick tillbaka ville jag bara därifrån fast först ville jag säga ett o annat till honom!! Men hann aldrig för Jonas börjar med " Ja, Vanessa ska du följa med ikväll el?" och jag sur och orolig som jag var svarade helt nonchanlant..nej tror inte det!  och glor på honom som om han han frågat ngt helt galet.. Sen fortsätter han och snackar om någon på banken som han ogillade el nåt och säger " Nu när vi ändå är inne på jobb ämnet så har jag fått ett jobberbjudande.." och jag sitter där och tänker puff hoppas det var d här han skulle berätta/fråga.. och tänker mig inte riktigt för på det han säger förrans jag hör "Virginia, du har väl släktingar där älskling?" - Mmm det har jag svarar jag och nyper honom för det där med älskling.. sen sätter hjärnan igång och kopplar ihop allting.. Jobberbjudande-Virginia-Jonas!!! aaaaah! men för att vara säker frågade jag och ja.. Han hade tydligen redan tackat ja och nu försökte han fixa boende och sånt.. Och detta hade hållt på i typ en månad nu..

Jag är ledsenoch glad på samma gång..för att Jonas ska flytta :( men inte kunde han bara ta stockholm el göteborg utan himla Virginia-USA! Är så glad för hans skull att han äntigen ska få jobba med det han gillar och så men ändå så kommer man att sakna token jätte mkt..

Snacka om att jag blev paff seriöst, jag tror ingen riktig hade trott att det var det han skulle säga.. 

Vem ska ringa mitt i natten och kolla om jag är hemma nu då?

Jonas älskling..du får ett älskling bara för att du ska flytta moahaha inget annat..

Det blir nog bra och man får passa på nu de sista månaderna tillsammas :) Januari usch längtar inte..Men nu ska jag vara positiv, nu har man en till som man kan komma o hälsa på.. Och under mitt PA tid så kan jag bo hos dig om du inte skaffat dig en flickvän såklart! haha kommer verkligen sakna dig.. Du har varit en vän,bror, fantastisk lyssnare..Lite på ibland men hey det är dig vi pratar om trots allt haha :) 


Cuz´ I´am confused..

Grattis Alex!

Hon fyllde nämligen igår men jag hade inte tid för att skriva det här.. Eftersom vi redan firade henne i måndags så gjorde vi inget spec men ändå så fikade vi på barista och hade det mysigt ett tag.. Jag o bettan shoppade lite oxå innan mötet..köpte en jätte mysig kofta som jag bara såååå älskar! :)

 

Aaah.. Har som sagt blivit mobil narkoman och detta har gjort till att jag överstiger mitt abbonnemang, så min mamma är sur! Men det går alltid att muntra upp henne med lite kramar nuförtiden hehe :) smööörare jupp jag vet! Mitt beroende kind of haha har gjort till att jag måste radera många gamla sms för att få in nya och jag som hatar att göra sånt har nu blivit tvungen att göra det..trodde att med 500 medd skulle jag slippa det men neeej.. så ja nu har man läst igenom många gamla sms lite små härliga men det känns skönt att bli av med de nu.. Out with the old..In with the new.. om bara det vore så enkelt med allt annat. 

Igår  var jag sååå dum och gjorde det som jag hade lovat mig själv att inte göra bläää men iaf nu slipper jag undra iaf..Eller? ok som sagt så är jag en aning förrvirrad.. 

Ena dagen kan jag gå och drömma mig bort medans nästa så kraschar jag usch! Som tur är så har man så härliga vänner som hjälper en igenom allt det jobbiga :)

 

Höstlov-Myslov 

Jaaa! Äntligen har vi lov!! Det blev inget Milano för min del men det blir mysigt ändå!

Söndag- Städa hemma, lunch med Jonas,Manda och Mattias..

Kanske hitta på ngt på kvällen?(hör av dig isf)

Måndag- Dekorera inför youth!

Tisdag- Jobba på Rosa-bandet galan! Men kommer hem samma dag, sent men jag kommer.

Onsdag- Youth kör igång!..

Det blir nog mysigt och roligt :)

 

Aja nu ska jag gå och mysa med mamma vi ska kolla på THE NOTEBOOK! så underbar..

Puss kram 


Mkt på G

Hmm jag undrar varför man brukar säga att man är på g..det är faktiskt inte så svårt att uttala ordet "gång" el? Och varför är man på g? Varför kan det helt enkelt inte hetta.. "Vi tycker om varandra" eller "Vi trivs med varandra".. Jaja mycket tankar som far runt min hjärna just nu.. Och en av de "tankarna" har gjort till att jag blivit mobil narkoman.. Jag känner att den vibrerar fast den inte gör det..Jag kollar upp mina röstmeddelanden hela tiden och hoppas att man ska höra en mkt efterlängtad röst..men NEJ! inte ett skit..Var det bara saker som jag fick för mig? Ååh I´m totally going nuts!!

 

Iaf igår hade vi ett litet överraskningsfest för ALEX!! De kidnappade henne o allt haha.. Vi åt tacos..körde charader..o kollade bla på Prison Break kul :) 

Idag var min lediga dag och jag åkte till Bettan och bakade bullar till mysdagen..typ d :) 

 

 

Åååh dumma Samuel!! han krossade mina fantasier..Blää på dig samuel!

 

Aja jag ska gå nu bläääää

 


:)

Holding my breath.. 

Cuz´..

..last night was fun.

 

Lördag..

Ja efter att jag städade och allt det var klart så duschade jag och åkte till Lina där hon och Moa väntade.. Vi gjorde i ordning för middagen vid 18..Jag fick inte rikgit hjälpa till el aa det behövdes inte riktigt men jag hade i socker i kladdkakan som moa bakade hehe ..

Moa´s kladdkaka                                                        Vanlig kladdkaka

6 dl socker HAHAHA..3 hon 3 jag :)                           3 dl socker

3 tesked choklad pulver                                               3 matsked choklad 

haha men den var god ändå :)

Wooken var njamie och de som kom på middagen var Anna,Samuel, Totte (92 som såg ut o va 94),Moa,Lina och Jag ;) Mysigt :) Sen blev det fest och många kom fast jag kände igen många fler den här ggn :) Få se nu vilka jag kan komma ihåg som jag kände iaf .. Simon,Daniel,Lukas,Robert,Mikael,Wiktor,Jon,Maya,Emely,Karin,Esse och så klart Moa ,Samuel, Anna o Lina :) jaa det var nog alla men sen de andra är för många för att komma ihåg vad alla hette hehe :) Vi hade det väldigt roligt...shakade loss som vanligt då :) Minglade runt o så..balkongen var nog bästa stället o va på..  Ja efter ett tag blev det slut på grejer o d va en aning för jobbigt me alla människor så jag o simon gick ut ett tag för att ta lite luft ;) Det var inte kallt alls och jag insåg sen att jag inte ens hade mina leggins o jag frös inte hmm.. Efter ett tag gick vi tilbaka och tog hissen upp men den fastnade hehe :) o när vi var äntligen framme så skulle alla ut vet inte vad som hände där rikigt men tydligen så hade ngn snott Linas mobil o massa andra grejer o d va slagsmål o blabla usch usch..Allt gick ju bra till några killar kom o förstörde allt så därför skulle alla ut men jag moa o esse stannade ett tag till o hjälpte lina stackarn :) Sedan följde simon ut till min buss som förresten skulle gå förrans en halvtimme o hans om typ en timme så vi bestämde oss för Max men träffade på Amalia och stog o snackade ett tag o 8 minuter innan min buss skulle komma gick vi in till Max men gick ut igen eftersom det var en så lång kö.. Jaa det var mysigt det :) rolig kväll hehe ..dock inte när jag kom hem eftersom kl var 2.30 alltså var jag 90 min försenad så aa mamma var sur men för trött för att orka tjafsa sa jag jaa til allt hon sa till mig :)

 

 

 

 
 

 Jaja det var min helg typ och nu ska jag gå o chilla framför tv:n ett tag..

 

Puss kram ungar :)


Jaa så kan det gå!

Fredag ja den är alltid lite jobbig spec när man har idrott första lektionen o sen ska man hinna till skolan till 9.40 usch usch.. slutade skolan 16.30 och tänkte gå raka vägen till bussen men stannade med jompii och jeanine ett tag som förresten vr väldigt sega på att ta sina grejer och gå med mig till bussen..Granelius kom och joinade och ja vi kanske fick vänta en halv timme förrans ungarna äntligen bestämde sig för att gå, ute träffade vi Liisen ,Vallen,Jennifer och Bea..

Granelius - "Jag är fett hungrig"

Liisen och Jag- ( i kör) " Jag mee!! "

Med det började vår oändliga snack om mat, ååh pizza..mums jaaa.. sedan smittade vi jompi som åkte buss med oss tre och vi snackade om smaskiga maträtter hehe.. trevligt trevligt!

 

Väl hemma fanns det bara tid för sminkning,håret och kvällens outfit haha..när det var klart åkte jag så snabbt som möjligt till mötet.. Efter mötet gick jag på speed-dating i Livets ord..lite roligt lät det men det var mer en speed-friend-dating :) Senare så stog man där och snackade massa roligheter med boysen o girlsen :) Vi skulle till gabbi men bestämde oss sedan för filmkväll hos abbe...så aa medans killarna(Gustav,Abbe,Arash och Jonathan) äggade och kidnappade varandra så fick vi andra(Tussa,Gabbi,Manne o Jeanine) vänta på de.. med roligt även där och eftersom vi stog ute så länge så fick vi skjuts till abbe av Johannes Thorslund :) Det blev en lyckad kväll..mysig oxå :) Så mysig att jag glömde bort tiden och missade sista bussen och fick krascha hos Gabbi :) såå aa vid 3 tiden ngn gång säkert så åkte vi(Gustav,Gabbi,Skåne och Jag) hem..Och snäll som gustav är så skjutsade han hem skåne till sävja och mig o gabbi som till funbo som var nära honom :) Lördag morgon så fick jag skjuts av Gustav igen in till stan för han skulle ändå in o jobba o jag skulle va hemma tidigt.. 

Väl hemma så var mamma en aning sur men inte alltför mkt.. Hon skällde ut mig lite grann,sa att jag skulle städa toan efter jag hade vilat och så var det med det.. a just d + att jag bara fick vara ute till 1 inatt haha :)

 

To be continued....


Kära onsdag..

Du vet mkt väl att jag inte brukar gilla dig så värst mkt.. Men idag var du så snäll så.. Dock fick du mig att komma lite sen till skolan. I skolan tog du hand om mig och värmde mig med solen som trängde igenom den äckliga datasalen,du gjorde även att jag slapp göra samhällsprovet yeay! Sedan tog du mig igenom den tråkiga snacket som DR Justus hade om Israel men dock frestade du mig med att sova som Jompii som satt bredvid gjorde,som förresten påpekade att hans lille brorsa oxå hette så. Du lät solen skina nästan hela tiden vilket var underbar. Kära onsdag är det någon del av dig som jag älskar mest så är det dans-lektionerna ojoj vad kul det är!..Efter skolan lät du mig "leka" med alla andra "barn" hehe.. Du smörade där lite extra när jag fick fika med Lina och Moa-mysigt värre.. God fika du bjöd på..underbar blåbärspaj mums! Men tyvärr måste jag säga att jag verkligen längtar efter den där lördagen som d snackas om hehe. Lördagen ska nämligen ha värsta sköna festen för mig o mina vänner då hehe :) Jaja bli inte ledsen nu för jag gillar dig ändå.. Tack för att du var så underbar..

      

haha ja dagar kan behöva påminas ibland att de är viktiga i ens liv haha...

Ojoj vad flummig jag var nu men men..

Imorgon ska jag gå på kurs i stockholm asså för jobbet..kul ;) tänkte shoppa lite innan..

Aja små barn hörs sen 

Puss kram


Lögnare..

"..jag kommer alltid att finnas där i vått o torrt" Lögnare


Myspys..

..med Jeanine och Jompi idag :)

Stackars jompi skulle få vänta jätte länge i skolan tills hans match började och eftersom den skulle vara på gottsunda tennishallen så kom jag på idén att han kunde hänga med mig o jeanine innan hemma hos mig :) Vi hade det super mysigt... Haha d roliga är att ingen av oss är svensk :) Vi tände massa ljus och skapade en mysstämning i mitt rum, skön musik o så..vi pratade om allt möjligt och vi kom fram till att vi bara hade känt varandra i typ lite mer en en månad o ändå så kändes d som om vi hade gjort d i flera år.. haha " får jag krama dina ben" hehe..Söta ungar asså.. Så aa en 1:a, en 2: a o en 3:a umgicks idag coolt ju haha fast aa jompii o jag e 90 :) o jeanine känns inte yngre.. Ja sen kollade jag o jeanine på medans jompi spelade o samtidigt blev d lite girl talk :)

   

Ja sen efter matchen åkte de hem och jag gick hem i mörkret fast jag låtsades snacka i mobilen hela tiden för en gubbe kollade på mig konstigt..var beredd på att ringa 112 typ :) men tack vare Gud så hände det inget och jag kom hem hel! Väl hemma var jag jätte pigg(kan det bero på redbull som jag tog tro?) och tog massa flum bilder hehe :) 

   

 

Jaa jag hade en hel mysig dag o imorn e jag ledig men då ska d pluggas usch bläää

Nu ska jag sova..Natti natti små barn :) 

Här får ni en PEACE PUSS :)

Haha ibland måste man kunna bjuda på sig själv :)


Kan inte,vill inte..

Ja det är ju så lätt att säga att det går, men tro mig jag har försökt och det går inte!!! (intern)

Jaha nu var det söndag ojoj vad det går fort.. Haft en rätt så skön vecka med mycket flum och skratt. Helgen skull bli party party men d d blev lite sånt iaf.. Fredag skulle jag till stokholm på fest hos Adam men min moster skulle ha hennes födelsedagsfest samma dag så jag valde min  moster såklart. Adam blev lite sur men hållde mig rätt så uppdaterad om alla som hookade up o mer gossip via sms :) hehe ungen är ju skön. Festen hos min moster blev lyckad och vi shakade loss med kimberly hehe :) Vi somnade dock vid 5 och jag gick upp vid 12 typ, jag trodde verkligen att jag skulle hinna till Uppsala till 3 men nop så blev d inte så Unicef-gruppen fick klara sig utan mig..I hope they didn´t mind..Jag var framme i Uppsala vid 6.30 så hann inte hem för att byta om heller, så skabbig som jag var gick jag till Grand som LO hade hyrt för kvällen.. Dans och Musik blev det..Lite sådär små trevligt el aa nästan hela kvällen..if u know what I mean ^^ Efter grand tog Martina oss( alex,carro,noomi,manuela och ester) hem till henne där vi kollade på Gossip girl. Kom hem en aning trött men stannade uppe och kollade på film. Somnade på soffan dock hehe och väcktes av ett sms från Martina men jag lyckades somna om och vaknade vid 2 :Ohehe så aaa jag städade.

Gissa vem som kom på besök?! Jonas,Manda och hennes pojkvän :) Vi gjorde i ordning te och kaffe och tog en promenad ända till Sunnersta där vi satte oss ner och hade en höst picknick med mkt mys :) Jag visste inte att vi skulle gå så långt annars hade jag aldrig gått med på deras "lilla" promenad hehe. Diskuterade lite med Jonas om varför han inte kunde köra oss dit istället men han tyckte att jag hade skämts bort för mkt när det gällde han och körningar hit o dit.. Blev lite sur på honom (på skoj) för han lät så seriös när han så att jag var " a spoiled kid" visst jag kanske är lite spoiled men det är hans fel, vem är det som vägrar låta mig ta bussen när klockan är över 9?Vem är det ringer sent på kvällarna för att kolla om jag är hemma? Vem är det som har gjort en pakt med mamma om hon ska ringa när inte hon inte vet var jag är så att han tar reda på det och åker o hämta mig? Jo..Du Jonas du! Och jag tycker fortfarande du kan säga förlåt lite högre så man hör! Hehe oj var seriös jag lät nu..  hehe  Ja disktioner är alltid roliga och spec när Manda lägger sig i och säger" Hur länge har ni varit gifta?! Easy gå inte för fort fram" HAHAHA då märkte vi att vi gick över gränsen och Manda påminde oss om det med sina alltid så roliga kommentarer! 

Jag tror att vi skulle få det skit tråkigt utan Mandas kommentarer. T.ex Jonas födelsedag.. V-Ja nu är det så att jag tänkte säga några fina ord och samtidigt gratta dig vännen..M- Vanessa du säger alltid något fint men är det inte dags att säga ngt smart oxå? HAHAHA snacka om att vi garvade..för jag vet att hon bara kläcker ur sig vad som helst utan att tänka men hon menade det inte heller :) Mattias måste verkligen älska henne för att kunna förstå sig på hennes sarkasm så fort hehe.. Älskar varje stund vi har tillsammas vänner.. Tack för att ni får mig på gott humör så fort ni kliver in genom dörren!

PUSS på er alla bloggläsare 

PS. Älskar även att bli skjutsad runt, kan man få skjuts imorn efter skolan tro? hehe skojar bara ;)


What a day..

Ja vad gör lilla Nessa på sin lediga dag tro? - Går till skolan! 
Ni sitter där o tänker WHAT?! men ja grejen va den att jag skulle först träffa Maddis för att ge henne hennes kläder och sen skulle jag gå med Lina och få det där gjort..MEN.. Maddis kom inte till skolan och jag var så pigg och glad att jag inte ville deppa ner mig med det som jag skulle göra med Lina. Så jag åkte till skolan för att "plugga" men det blev mycket flum med Jeanine istället för mkt plugg hehe. Jag bara gled runt idag och var super glad vet inte ens varför hehe.. Jag dansade,sjöng,posade hehe, åt på donken,masserade,skrattade,skrek och aa var allmän HAPPY! Moa och Anna kom o hälsade på oxå. Sen åkte jag hem och mitt glada humör fortsätter. Jonas kom ett tag och tog med sig ett litet present till mig moahaha..Min favvo choklad-Anthon Berg vit choklad/yoghurt med jorgubbar i MUMS! Vi kollade på 2 and ½ Man och The hills el okdå jag tvingade honom att kolla på the hills då :) Mysigt värre!
Ok små barn det var min dag det..  Puss på er

   

Make a wish

"Make a wish and place it in your heart. Anything you want, everything you want.
Do you have it? Good. Now believe it can come true. You never know where the next miracle is gonna come from, the next smile, the next wish come true.
But if you believe that it's right around the corner, and you open your heart and mind to possibility of it, to the certainty of it.
You just might get the thing you're wishing for.
The world is full of magic. You just have to believe in it. So make your wish. Do you have it?
Good. Now believe in it, with all your heart..."



Jaha då var det måndag IGEN!

Jaa party blev det minsann hemma hos mig.. Jag hade lite svårt att få hit killar på så kort varsel men jag lyckades ändå.. Lina,Moa,Anna,Lukas,Madde och Samuel var de jag kände hehe alla andra 16 el hur många de nu var, var personer som kom ändå :) Hehe skit roligt hade vi iaf grannarna kom o sa till oss att sänka så kul hade vi hehe :) Mkt dans, flum och massa andra tokigheter blev det ;) hehe mysigt oxå. Jag behövde koppla av innan jag skulle jobba så festen passade in perfect hehe :)
Lördagen vaknade jag av GOT NO SHORTY! typ vid 8 för att hinna städa.. och usch vad det va äckligt att göra det, det var väl det enda dåliga med att ha fest hehe. Efter det hoppade jag in i duschen och slängde på mig kläder för att hinna först med bussen o sen med tåget. Kom fram till stockholm (Bara ler så fort jag säger det) Väl på jobbet var det VIP,guld och silver gäster som vi skulle servera. Det var as roligt och nu kunde jag bära 3 tallrikar åt gången hehe :) Många NHL fans(amerikaner) fanns det och av de 2 bord jag hade så fick jag 500 av en snubbe ;) snacka om att jag var nöjd hehe :) Slutade vid 00.30 ngn gång och kom hem till min moster astrött. Somna på en gång och kunde knappt gå typ :)
Söndagen skulle jag oxå jobba men om jag skulle upp till skolan nästa dag så skulle det inte gå så jag pratade med Vanessa(projektledaren-chef) och sa att jag inte kunde. Så då åkte jag hem och hade en vilodag för mig själv :)

Oj känns som värsta dagboken hehe men det är skönt att skriva ner allting :)
Imorgon blir det förmodligen ett ganska så känslosamt dag, men Lina ska följa med. Jag hade totally glömt det men häromdagen när jag och jonas gick förbi där såg jag det. hehe Jonas ville ta bort det på en gång men ngt inom mig ville inte men nu  har jag bestämt mig för att ta bort det helt. Vad är det för poäng med att det ska stå där liksom.El kanske man borde låta det förflutna vara? Kanske det, men det känns rätt att göra det ifall jag någonsin ska kunna gå förbi där igen.

Aja nu ska små barn puss kram
PS.enligt statisktiken så e de många som läser min blogg men det skulle vara kul o veta vilka ni är :) kan inte ni bara skriva ner d :)


Oj vad fort d går..

Asså tjena vad tiden går fort när man har kul hehe :) Imorgon är det fredag ju..Orientering med skolan,inte på humör men men hehe ska ändå vara med hehe :) Tänkte åka till stockholm direkt efter det men ångra mig så fort jag fick reda att alla andra oxå ska bort hehe :) Ensam hemma,jag vad kan man hitta på då? Party kanske aja jag vet inte än men kanske det kanske..På lör-söndagen ska man jobba, NHL ju.. Värsta gött ju :) Längtar till stockholm redan, inte bara för jobbet utan för mina underbara vänner som jag hoppas kunna ha tid o träffa :)

Idag brände jag mig :( Jag hade precis tagit kaffe o gick till kassan för att visa den för mamma o då kommer alex och shuum så får jag den as heta kaffet på min hand :( AJAJAJ fick lite aloe salva av Carola vilket hjälpte men det svider lite fortfarande.. Min dag fortsatte med mkt skratt hehe och flum, efter skolan åkte vi till ribbingebäck och bakade bullar..roligt roligt :) Så ja nu sitter man här o är super duper trött..Jag fick ett skit konstig samtal från Manda nyss där hon berättade att hon hade fixat en blind-date till mig...hehe men som tur är så jobbar jag då när det skulle va hehe..hehe söta unge som går o spanar åt mig hehe :)

Aja små barn ha det bra små ungar..PUSS