08or


Adam är bög, nej just det..han är ENDAST dum, inte bög
Patrik väljer att mysa med flickvännen
Tobias har ena foten i stockholm och den andra här
Felicia tycker inte om folkmassor
Dessa 08or är riktiga svikaare!

Amanda väljer att dra till Stockholm på valborg? Har flickan inte hört talas om att det festas bäst här?

Aja jag har ju alla mina älskade uppsalabor kvar och de kommer att bli GRYMT!


It better be sunshine


Imorgon vill jag gå utan jacka..och helst barbent. Men det ser ut att bli gråmulet, vem vet kanske det droppar lite. Då vill jag ha ett genomskinligt paraply.
Om allt går som önskat så kommer det 08or hit, för de vet att valborg firas bäst i UPPSALA
.

Some say love

Naw nu är det vår och man känner hur alla blir så kärleksfulla mot varandra. Vårkänslor alltså, det är undebart!

Kanske de där två blir nästa par? haha

 

Idag var jag sugen på en puss, Lisen erbjöd sig men jag föredrar killar..sorry

Men om nån dag eller så kommer den nog när jag minst anar det thihi


Hello sunshines



Det kommer bli en mycket underhållande program till vår studentfest! Helt awesome är vi..
Underbar bild på vår vackra Martina oxå.
Vi frös lite så ha lite förseende med bilderna.

Mys


Det är varmt och så här mysigt kan man ha det utomhus nuförtiden :) Grilla kan man oxå göra, fy om det regnar på fredag!

Dagens garv

Det ringde, jag svarade. Vi pratade
-vad har du gjort idag?
-varit hemma, är lite sjuk
-jaha krya på dig
-jo tack
Lååång pinsam tystnad...
-har vi kysst?
-neeeej
-är du säker?
-jo, eller nej vänta var det du som stoppade tungan i munnen på mig jaaaha
-då måste jag ha drömt det


Pinsamt att han inte visste ifall vi hade kysst eller inte. Men roligt för mig iaf :)




Det finns gränser..

Ush blä och fy! Det ser bara äckligt ut, inte alls fint ju! Men vi tycker ju olika

Måndag utklädd till helg


 

 




 




Tapas mums
Fika på storken mums
Fira Tim mums, eller mysigt rättare sagt :)


första bilden martinamoregaard

NAKED under my trenchcoat



"Undra om hon är naken under den där, Ouuf"
Sen står han kvar vid trappan och när jag går förbi visar han sina kompisar hur jag skulle öppna den inför dem.
Snygg men dum, ööh hallå jag kan faktiskt höra allting!
Dagens skratt och make me feel good var det iaf!


bild williamsdotter

Shorty

Lillen och Shorty är två av alla smeknamn jag har fått på jobbet, sen får vi absolut inte glömma Nuquez. Jag har jobbat 3 dagar och nu är jag heeelt slut..inte har jag fått någon söm heller buuuhu! Men money money money...sen är det kul oxå, spec när man smitter in och kollar de olika show. I helgen var det BOUNCE, MY GOD vad de var grymma.. Wsup wsup wsup hahahahahahaha(internt)

Psst det är 15 dagar kvar!

Baby madness


Jag lovar att den här ungen kommer att vara ballaste i stan när han växer upp. Det ska jag se till att han blir!

Feeling good


Solen sken men jag har varit inomhus hela dagen.. Varför? Jag kände bara för det, ville vila innan jag fokuserar de sista veckorna på plugg. Jag är glad och ingen kan förstöra det!

Let me put it like this!

He is kind
Then he is awful
He laughts
Then he shouts at me
He tells me he likes me
Then he tell me to forget it

So hey mister..
You´re mean
You don´t like me, you just want me.
This game is over.

Mjukglass och saliv


Jag läste en artikel som Michaela Forni skrev för Mafnificent Magazine och blev inspirerad av hur vackert hon skrev om hennes första kärlek. Så nu ska jag berätta inte om min första kärlek för det har blivit så uttjatad, utan om när tiden stod still för mig. Jag är inte lika bra som Forni men hey, det är så här jag upplevde det.

Det pirrade i magen och det ända jag kunde tänka på var om vad vi var? Var vi ihop, eller gillade vi bara varandra? Dagen kom då jag äntligen skulle få svar på allting. Jag bytte om ca 20 ggr, men till slut valde jag den outfiten som jag hade valt två kvällar innan.
Hans händer var upptagna med att bära en strawberry slush och mjukglass så till min besvikelse skulle han inte hålla min hand. Vi gick förbi en baseballbana och hittade en lagom mysig liten grön kulle. Solen sken och här skulle det solas. Hans glass och slush hade för länge sen blivit uppätna, men jag dröjde med att äta upp min glass. Han låg bredvid mig och FINALLY,så tog han tag i min hand medans mitt hjärta bultade 100 ggr om! Förutom att vara söt, så var han en riktig bad boy! Jag låg på magen och plötsligt förflyttas samma hand som höll i min förr, ja den var helt plötsligt på min rumpa?! Whaaaat var allt jag tänkte men på ett sätt kändes det ok? Men återigen var frågan.. Är vi ihop på riktigt nu? Vilket innebär att det var ok eftersom han var min pojkvän el?  Mysigt hade förvandlats till barnförbjudet hoho nejdå, men efter en "vad gör du blick" var handen borta..och återigen var allting underbart och romantiskt? Inte var det ok att han tog på min rumpa när han knappast hade pussat mig?
Så där låg vi och solade, och han gjorde inget, han bara låg där och blundade. Så det var upp till mig, jag tänkte inte så mycket på det utan bara gjorde det. För OMG jag såg inte han, utan det var som att man kollade på en film där det var inzooming på hans läppar. Inte tänkte jag låta ögonblicket förstöras med att han var seg inte!
Jag tog lite av min glass och kladdade på hans arm, han skulle ju reagera?! Men nej killen var seg och bara mumlade ngt. Så återigen var det jag som fick göra allt. Så jag frågade om jag skulle torka bort det? Väntade inte på ett svar och kysste bort kladdet. Men nej inte gjorde han ngt.. Jahap, nu gäller det tänkte jag för mig själv. Ett, två, tre..
Jag lutade mig över honom, han öppnade ena ögat för att kolla vad som stog i vägen för solen. Jag sa inget utan bara hotade med gester om kladda på honom igen, han log, och det var då jag smälte! Jag tog lite glass och kladdade på hans läppar, sen kom jag närmare och närmare och tiden stod still. Vi kysstes. Smaken av vanilj blandad med saliv måste nog vara det bästa smaken för ens första kyss.



Spontaneity

Det pluggades för fullt hos Kricke, NOT!! Men lite lärde vi oss trots allt.
Sen så där spontant på kvällen blev det middag på gamla Carl Philip- Magnussons, med Alex,Lise och Bella. En halv timme innan vi bestämde oss vart vi skulle äta stog vi minus Bella och fixade till oss våra trötta vardagliga kläder och smink, det blev int så mycket bättre för min del men jaja.
Mysigt var det iaf, lite romantiskt så oxå, vi matade varandra och kollade varandra djupt in i ögonen och berättade sånt som ingen annan visste.

En sak har jag iaf kommit fram till - Vem behöver ett förhållande när man har såna underbara vänner?
Puss på er!

I want the world to see you with me!



Heeeeey heeeey heeey..
Melting melting, seriöst jag smälter om underbaraste killen kommer och sjunger den för mig!

Mango surprise

Folk var omöjliga att få tag på igår men i sista sek kom jag på att min älskade Amanda alltid är på! Efter en kvart kom en flashig bmw och hämtade upp mig. Vrålhungrig som jag var tog vi en runda förbi Gillet där till vår förvåning kunde man inte beställa mat längre, och från ingenstans kommer Patrik med massa gott. "Har man kontakter så har man" hoho Jag är ju galen i after eight, men after eight martini där var sååååå här äcklig. Varför ska man envisas ha mjölk i drinkar blää! Men surprise surprise så bjöd killarna på mango surprise, och ja vi kan säga att är galen i den där drinken. Mango mums borde det heta! Saluhallen var alla sugna på, men vi kom, vi såg och vi segrade åkte vidare. Resten av kvällen förblir bevarad i hemlighet hemma hos Amanda. Varför ska jag alltid vara så pinsam för??
Samma flashiga bmw skjutsade mig hem ,when we called the night off. Så kl 3 kröp jag ner och vaknade ovanligt tidigt.
Älskar såna kvällar, spontana och med nytt folk :) "Varma" vår nätter med Amandas dipp i knät OHJA!

SM

Nu är jag tillbaka efter att ha jobbat. Det sprang runt små killar med I♥Storvreta men inte trodde jag väl att det var de som spelade. Men sen så vann de och då såg jag att det var faktiskt Storvreta innebandylaget..storvreta pfft en liten håla med många talanger.
Nu rings det för fullt och här blir det utgång! Iaf om man får tag på folk så här sent!

Good news

Morfars hjärna VAR död! Men haha jag sa ju att han var en fighter! Hans hjärna funkar igen, och det finns en liten möjlighet till att han klarar sig. Väldigt liten, men den finns :)


Iceeee icee baby, vanilla ice ice baby!



Skolan tröttar ut en, men en glass kompenserar det hela :)
Jag och Natha hade förväntat oss en mysig gossip stund med glas och massa värme. Ist blev det hagel/snö och glass hohoho.
Jag, Nathi och gossip is the shit!
Dock hade vi inte så mkt att skvallra om men ändå.
 
Nu blir det mer glass och gossip fast med favorit mostern!

bilder - williamsdotter

Sorry bebiiiii








Förlåt, ibland tänker jag inte innan jag pratar eller agerar.


Baby ballerina



Idag såg jag på "Landet för länge sedan". Min favorit är fortfarande Lille fot, och fågeln som säger jupp jupp jupp! Vilka tider det var, när man inte hade en några bekymmer alls och man brydde sig bara om att ha kul.

Don´t ever say you´ve tried for the last time

Asså Vanessa är en dum liten tjej som vägrar att skärpa sig. Vanessa orkar inte städa trots att hennes rum ser ut som en svinstia. Hon är ledsen och trött. Ja Vanessa är helt enkelt dum i huvud eftersom hon skriver om sig själv i tredje person.
Dum som jag är så öppnade jag en liten låda som jag hade hos mamma. En låda som jag inte borde ha öppnat! Att påminnas om misstag som man har gjort förr är inte det bästa just nu. Inte nu när det känns som allting rasar.

I tried cutting the ropes , but it still didn´t work


Gypsy

Mamma har åkt nu, och de kommande dagarna kommer att vara jobbiga iaf tills hon ringer igen och berättar att maskinerna ska stängas av.
Idag är dagen då varken jag eller Megan kommer att kunna ringa mamma ifall vi behöver något. Idag är dagen då vi får klara oss "ensamma" i ca en månad.

Bla så ska det städas här hemma hos mig, och sedan packar jag en liten väska och flyttar in till äckliga Gottsunda några dagar. Sedan kommer vi att vandra runt mellan Storvreta och Stockholm. Vi kommer att köra gypsy style :)

Happy times


(2007)

Så där glad och ljus vill jag vara igen..eller vad tycker ni? ska jag bli lika ljushårig eller inte?Ganska fina pussmunnar jag körde oxå, lite oldstyle skadar aldrig!

He is perfect, but..



Alltid ska jag hitta nånting fel på de(killar)
Kräsen? ohja! Hatar att vara det, men antar att man blir så efter misstag efter misstag.
Men härmed lovar jag att inte granska så mycket, jag lovar att acceptera mer.
Förr kunde jag det så varför inte nu liksom?

Jag kan inte sova så jag tänkte gå ut på promenad, syns där ute i mörkret!

Han lär sig



Spela tuff som sin faster.
Det är viktigt det där med läpparna!
Btw så föds det en liten Titziano till september. Oj vad dessa två pojkar ska bli bortskämda av mig!

Titziano och Giacomo..känns som om föräldrarna verkligen vill ha "italienska" och konstiga namn på sina barn. Men med tiden vänjer man sig och nu skulle jag aldrig kunna låta Giacomo heta något annatt än det, eller jo TJOCKIS :D Så om ni hör någon skrika Tjockis 1, tjockis 2 sluta med där..så är det jag som säger åt Giacomo och Titziano

I hate this taste



Life should be peachy without you.

Para ti

Siempre seré tu pequeña chupa dedo.
La consentida de abuelito.
Seré la que te guarde en mi corazón.
La que deseara estar a tu lado hasta el último respiro.
Yo seré la cual va a llorar al oírlo.
No todavía, no ahora.
Pero si decides irte, estaré aquí.
Y seré la niña que tubo el mejor abuelito.


Han är en riktig fighter, och jag vet att han bara väntar på mamma för att kunna lämna den här äckliga världen. Men på fredag finns hon vid hans sida, och jag hoppas att det gör att han orkar kämpa lite till och orkar leva.







Abuelito :(

Fick nyss ett samtal om att min morfar ligger skadad på sjukhuset på intensiv avd. För mig betyder min familj, dvs inkluderad släkt, ALLT. Jag kan inte göra ett skit då han bor i Ecuador och det är inte det lättaste att åka ända ner dit. Om jag bara hade pengar hade jag gjort det. Nu väntar jag bara på ett samtal från mamma, och jag hoppas från djupet av mitt hjärta att det är goda nyheter hon har.

Hunden kan gå och dö. Vad är det för grej att han ska alltid kissa på min säng, och aldrig får han skäll heller.
Men nu har jag fått nog, för den här ggn kissade han i den sista täcket som var ren.
Men det är bara ca 1 månad kvar sen slipper jag den. Andas vanessa ANDAS. Så, nu ska jag ta ut mina aggressioner på 3 kundtjänsten ist.


You make me happy


En hel vecka var jag samlad och fokuserad på att vara en aning vuxen. Men så fort jag mötte upp sugar babies där uppe blev jag världens flummigaste tjej.
That´s why I love you guys.
Det är nu jag måste passa på att vara så barnslig som möjligt. Fast i och för sig så tänker jag inte bli en tråkig vuxen. Äh skit samma jag kommer nog alltid förbli den samma fnittriga lilla jag, vare sig jag blir 20, 40 eller 80. Ni kommer att få höra mitt skratt och fniss länge lääänge. En skrynklig gammal tant utan tänder är det ni kommer få, en sådan som fnissar och flummar :D

Skilda vägar





Nu blir jag lika tårögd som Bella blev innan lovet. Snart tar vi studenten och vi går skilda vägar.
Den av er som ens vågar bryta kontakten, ja våga inte ens tänka tanken. För jag vet nämligen vart ert brevlåda bor och banne mig att jag tänker stalka er i drömmarna om ni ens vågar bli konstiga och säga adjö Vanessa.

Control yourself. Take only what you need from it.

Memories fade, like looking through a fogged mirror


All I know is that I should




Do it

Touch her waist.
Actually talk to her.
Share secrets with her.
Give her your jacket.
Kiss her slowly.

Are you remembering this?

Hug her.
Hold her.
Laugh with her.
Hangout with her and your friends together.
Smile with her.

Pull her onto your lap.
When she says she loves you more, deny it. Fight back.
When her friends say i love her more than you, deny it. fight back and hug her tight so she cant get to her friends. it makes her feel loved.

Are you thinking of someone?

Kiss her unexpectedly.
Tell her the way you feel about her.
Tell her shes your everything – only if you mean it.
Txt messege or call her in the morning and tell her have a good day at work {or school}, and how much you MISS her.


Hold her close when shes cold so she can hold YOU too.
While in the movies, put your arm around her and then she will automaticall y put her head on your shoulder, then lean in and tilt her chin up and kiss her LIGHTLY.
KISS HER ON HER FORHEAD


Look deep into her EYES and tell her you love her.
Lay down under the STARS and put her head on your chest so she can listen to the steady beat of your heart, link your fing ers together while you whisper to her as she rests her eyes and listens to you .
When walking next to each other grab her HAND.





Ohoooo



Hemma mys blev det här istället men imorgon tar jag över staden med det stora S. Redan kl 10 ska man trängas bland massa folk.  Nu över till världens goaste bebiiiito


Sånt som händer

Nu är två dagars arbete avklarade. Jag hatar när man blir uppraggad av en kund och man inte kan flörta tillbaka eller rättare sagt hinner inte. Varje gång går jag hem och säger nej men nästa gång då ska jag göra det, men nej det blir aldrig av. Vart är alla dessa killar i det verkliga livet liksom?

Nu blir det två dagars vila och sen jobb igen. Men nej vädret gillar mig inte tydligen, för idag när man skulle ut på mysig promenad i stockholms skärgård ja då går solen och gömmer sig.

Vad har stockholm att bjuda på ikväll tro?

So long

Alternatives

Stockholm är en fin stad. Solen skiner och jag gillar det 1000 gånger om.
Idag funderade jag på andra alternativ än aupair. Tänk er att jobba på en kryssningsbåt som åker till massa sköna ställen typ Caribien. Jag ska kolla upp saken, och enligt Vanessa(Hallsten) så rekommenderar hon det starkt. Tydkligen så man jätte bra betalt. Jag vill göra det, det känns lite roligare och kortare än att åka som aupair.
Jag gillar det, jag gillar det, jag gillar det!
 

 
Puss


recovering



galen kväll på 3 olika ställen och ändå var den inte lyckad till 100%
3 timmars sömn.stockholm.käk.familj.käk.sömn.
Godmorgon nu har jag sammanlagt säkert sovit i 20 timmar.


You´ll be the rythm and I´ll be the beat



And love, the shoreline, where you and I meet

Love is the harmony

Desire is the key
Love is a symphony
Come sing some with me

Fyra flickor & En pojke





Skön kväll 1 är avklarad. Nu ska man tagga inför nästa

Perfect

Jag lyckades aldrig somna igår riktigt. Mobilen var kokhet efter ett antal timmars pratande. Nu vaknar jag även av ett sms om vart jag är. Jo jag ligger här. Jag är sämsta dejten ever. Men den andra är den bästa för vi flyttade fram dejten så om några timmar får även jag agera Mrs. perfect date.

Jag vill oxå dansa till den här låten. Jag ska spela in den på mobilen och sedan spela upp den och bjuda någon på dans.


Tonight it´s gonna be a good night..

(old pic)

Tagga tagga!


Woooooo ooo oooh! Morgondagen rättare sagt idag sen 22 minuter sen kommer äga!
Jag ska börja med att köra 100 sittups, städa rummet och bli vardagsfin. Sedan hohihoho ska jag på en snabb lunchdejt. På kvällen blir det mini försfest och sedan bär det av på party.