Wonder girl/woman

Ofta jag måste ju va super duper snabb! Kl 10 gick jag till rosendal men kom på att lina var sjuk så jag gick tillbaks till sjukhuset.Åkte hem från sjukhuset vid 11.10 var där 11.30. Duschade på fem minuter,fixade hår,smink och kläder på 20 min.Sprang till bussen och tog den 11.45 ..Kom till stan och köpte tårtbotten och smög in på Jonas  jobb 12.40 och gav honom en mega kram och en stor fet puss på kinden! Baby är ingen baby längre han fyllde nämligen 21 idag :) Iaf tillbaxs till min superduper snabba jag. Tog bussen vid 13.00 var framme på livetsord 13.25 hämtade mina böcker,snackade med lite folk och sprang till bussen som kom 13.42. Steg av bussen sprang till mitt möte och kom 2 minuter försenad  snacka om tur. Erkänn att jag gjorde skit mkt på så lite tid.. MHMMM!! :)

Ok nu vidare till födelsedgasbarnet! Mandas och min unge är inte längre liten..Han är stor hehe misstolka inte,jag vet att du tänker på ngt snuskigt nu MANDA! Iaf han är 21 år och jag som trodde att han bara var 2 år äldre än mig men neeee han är himla 3 år äldre. Gubben då ,du som har gjort så mkt för mig så kunde jag åtminstonde "baka" en tårta åt dig :) Hehe en smaskig tårta fick han och en sväng till donken blev det oxå, och födelsedagsbarnet bjöd hehe... Inte riktigt som vi hade tänkt tillbringa dagen men party planeras till nästa helg :) GRATTIS MIN UNDERBA VÄN! ÄLSKAR DIG SÅ!

BTW- Kimberly fick åka hem idag och de vet fortafarande inte vad det är men borrelia,stroke el liknande är uteslutet!
Imorgon blir det en lång dag med mkt plugg ,dans och en sväng på stan.
Aja mer om det imorgon hade bra ungar.
PUSS KRAM


Found you :)

ojoj mkt som hänt nu på sistonde.
Polen resan var helt underbar gå in på
www.vaannee.bilddagboken.se vetja och på kolla på bilderna ;) Saknar verkligen att gå från rum till rum och umgås med alla. Haha mkt som hände spec sista kvällen ojoj :) Måste verkligen göras om. Kom hem på onsdag var hemma 2 timmar och boom så var man på akuten helt plötsligt, Kimberlys halva ansikte paraliserad så aa hon har legat där nu sens dess :( 
Kom hem på tordag och hoppades på lite vila men NEJ. Jag tvingades packa och leta efter en svart skjorta till att jobba i på fredag. Tidigt på fredagen stack jag till stan där jag köpte en skjorta och åkte till Stockholm mitt nya hem hehe :) Träffade min kära kusin och åt sedan bar det av till globen där jag träffade mina nya arbetskamrater.. Jag kan bara säga DAMN vad stockholm har bra med snygga killar. Så nu har man uppdaterat både mobil och msn ;) Det asbra att servera fulla kåta tanter hehe..Ladies Night borde seriöst döpas om till DRUNK,CRAZY OLD LADIES NIGHT! Lördagen gick oxå bra fast vi hade lite brist på folk dock men men alltid lika kul..På söndagen sov jag ett bra tag och fick sedan skjuts till T-centralen där jag träffade Adam och fikade lite :) Kom hem och snabbt in till sjukhuset igen och idag var det skolan..
Jag har seriöst märkt att jag har fått mitt liv tillbaka asså det livet som jag hade för 2 år sen typ..asskönt ju ;)
AJA nu ska jag till sjukhuset o hålla min kimberly sällskap
See you later baby :)
Muuuuuuua

Framtiden ser ljusare ut för varje dag :)

OJOJOJ är så himla glad :) Det har varit en lyckad dag.. Ganska så slappa lektioner och trevlig sällskap. Vi ( Jag, Isabella och Samuel) gick till GUC och träffade Moa och Anna.. Maaan vad skolan var stor fast Rosendal är större tror jag. Lite udda männsikor fanns det men deras utbud på snygga killar var betydligt större, så tummen upp för det!
Besöket hos läkaren var lite sådär, men jag mår mycket bättre nu än innan så det är ju alltid bra..
Väl hemma så somna jag på vår nya soffa och vaknade precis en minut innan jag skulle träffa Maddis hehe.. Det var ett tag sen man träffade henne rättare sagt 1 år, men allt är fixat nu och det kändes som om vi aldrig hade varit ifrån varandra. Ganska så känslosam träff men den var lyckad den med..
Och såklart inte de braiga sakerna slutar där..  JAG-lilla Nessa ska jobba på.... tatatatataannnnn NORDEA, har man kontakter så har man det.. Min älskade kusin är ju verkligen underbar så nu blir det Stockholm varje tisdag ;) + att man jobbar på Globen oxå.. ojojoj Äntligen får man lite casch in :)

Aja nu ska jag packa till POLEN WOHO!!

Älskar er puss kram

Idiot!

Jag är 18 år och singel!! Så VARFÖR lägger du i dig i vad jag gör med mitt liv! Mina val, MITT LIV!
Du förvandlas till en skitstövel ibland vet du det?! Jag träffar vem jag vill, när jag vill! DU ÄR INTE MIN POJKVÄN! Du är bara en vän som jag delade mina problem med. Visst jag älskar dig men som en VÄN!
Så snälla sluta bete dig som en idiot om du vill behålla mig! Låt mig få vara fri och stötta mig i mina beslut istället snälla?!


Underbar helg typ :)

Jaaa var ska man börja hmm ? ^^
Jo fredag är nog bra.. Jag kände mig lite depp och typ trött så ingen skola för min del. Stannade hemma för att hämta krafter till kvällen då jag skulle hem till alex efter mötet. Typ hela livets ord var där, men inte jag..varför? jo för att min underbara alex inte orkade vara med så mycket folk så hon åkte hem till Carro bort från all oväsen o sånt :) Och jag kände bara inte för att åka dit, kanske berodde det på personen jag såg på stan? kanske vet inte..Damn you isf..
 
Lördag JAAA! Underbara härliga lördag! Jag vaknade och var allmän duktig.Städade slappnade av lite,hämtade krafter liksom. Sen bar det av till Isabella där alla girlsen var typ.. Hon och bettan fyllde år men det var bara Isabella som hade fest typ.Kom lite sen men vi hade det mysigt,fikade o pratade om de heta killarna i skolan haha host host NOT..Aja kl började bli mycket så det var dags för oss att börja röra på oss mot Stora Torget.. Jag skulle träffa Emelie vid hemköp halv 9 men vi gick hem ifrån Isabella då typ.. Men men pricken Samuel o Daniel ville hänga på och festa så det fick de. Vi köpte det vi skulle och gick till Lina :) Mycket folk var det jaa, många man inte kände men lärde känna hehe.. Lasse kom haha NOT han hette Esse och var en riktig gangster/hiphoppare typ och Samuel och Daniel visste inte vad han hette så när jag sa det hörde de Lasse haha ASG :) Aja kvällen rullade på och vi hade det skit roligt :) Mitt i stan o allt ju ! Pojkarna stack ett tag men kom sedan tilbaks, såklart de gjorde det vi är ju roligast! Och tog även med sig Simon ett tag iaf..Aja lite smyg dans var det här och där, typ jag,lina o moa men men ;)  Det spårade ut lite men på ett bra sätt hehe :) Haha just det pussbiljetten eller rättare sagt pussbiljetterna HOST HOST :)  Kl. blev mkt och jag, Samuel och Daniel stack. Som tur var det att jag inte behövde cykla, annars hade det varit vingligt enligt Samuels erfarenhet. Jag tog bussen precis mittemot Lina(centralstaionen) och tur var det :) Lite  för "glad" var jag väl :) Kom hem och bara deckade på sängen men lättväckt som jag är väcktes av sms. Somnade snabbt efter det dock!

Söndag-idag :) Seg dag har det varit..jag pluggade och var allmän nördig typ har suttit här hela dagen :/  Men jag behövde lite vila sedan igår jaaa! Jag var väl allmän glad tills... jag insåg vilket datum det var idag! Det förstörde min dag typ iaf en aning men livet rullar på. 2 månader av sorg och svikelse har gått och  jag  ser bara fram emot de ljusa dagarna jag har framför mig.. Jag mådde verkligen skit bra och hade inte tänk på det i typ flera veckor men nej jag var tvungen att kolla ut genom buss fönstret usch! Men jag insåg även att det inte är som förr det gör inte ont längre det är mest ilska typ. hmm det är väl ngt bra :) Hur som helst så tycker jag att det går skit bra det här med att gå vidare.

Som sagt jag hade en underbar helg och nästa helg vid samma tidpunkt är man i Polen. Längtar men jag tror att jag kommer vara den som mest gråter typ. Aja :)

Hade bra allihopa puss!

today was the day


Då jag insåg..

Jag gråter, jag skriker
Inte för att jag vill ha dig vid min sida
Inte för att jag älskar dig som förr
Jag gråter,jag skriker
För att i varje doft och syn finns du där
För varje minne som finns kvar i mig
Jag gråter och skriker 
Men inte för dig



..att man kan älska för mycket ,och jag gick över den gränsen. Nu älskar jag inte personen utan minnen. De glada och vackra minnen som jag en gång upplevde. Idag gav jag ett löfte, ett sådant som man ger bara en gång i sitt liv. Jag lovade mig själv och jag hoppas aldrig svika mitt hjärta.



Idag gick allting skit segt i början men sen var jag lite piggare och ännu mer de två sista timmarna. Svimmade nästan men jag klarade mig :) Så skön klass, och lite roligt är det att även killar valde kursen :)
Planen var den att jag skulle äta middag men J.E,Manda och Mattias men nop jag hjälpte Alex ist och bad de att ta det någon annan dag..jag var ju skit trött så de förstog.. Städade och så åkte jag hem.. Och gissa vems bil som var parkerad utanför min port med volymen upp til hundra med "You´re beautiful" låten?Min lilla Jonas såklart,ungen eller aja mannen hehe hade lämnat de två turtuduvorna ensamma och jag följde med honom en sväng till donken men vi  åkte förbi Manda och Mattias först ändå för han hade glömt pengarna haha..du är ju rolig gubben :) Kl blev mkt ( 8 host host) och jag fick skjuts hem för att kunna göra mina läxor och hinna skriva ett par rader här såklart! Lyckost de som inte går i skolan fortfarande :)

Aja that´s it

Dagen då jag följde listan..

  • 10.00 -Vaknade ,duschade,fixade håret och sminkade mig.
  • 11.15 - "lagade" en lyxig sen frukost åt mig och Manda ( spansk omelett, hallon smothie, toast med skinka och brie ost, fruktsallad och äppeljuice )
  • 12.00- Vi satt och kollade på The Notebook i våra extrema mysiga kläder. Jag började gråta och fick även Manda med. Det var den sorligaste av alla gånger jag har kollat på den. Men att kolla ingick i listan. Så nu är det klart.
  • Något hände här emellan men det är oviktigt men det fick inte förstöra min dag.
  • 15.00- Vi fixade mina internet sidor lite och var allmän nördiga, så vi bestämde oss för att gå på en kort promenad.
  • 16.15- Manda och jag åkte iväg till vår första Pilates lektion. Snacka om att vi va få men det var en härlig stämning. Jag slappnade verkligen av.. Vi vet inte riktigt om det är något vi kommer fortsätta med men tills jag kommer i form iaf.
  • 18.00- Hemma igen fast nu ensam. Gjorde lite läxor och tog en härlig bad.
  • 19.00- Satte mig här och ja här e jag..

Egentligen fanns det mycket mer på listan men det ska vi ta nästa tisdag. Det är mitt nya "ej lata eller depp listan" hehe

Tack för en underbar dag gumman . Du är verkligen bäst.

Imorn har jag en lång dag från 8 till 4.30 och de två sista timmar är enbart dans :) Sen på kvällen ska jag hem till J.E och Manda för att äta middag och träffa Mandas framtida man (haha NOT).
Jag försöker verkligen lägga allt bakom mig och som det ser ut nu så kommer jag nog lyckas med det. Bland annat ska jag börja jobba på globen och så ska jag börja med körlektionerna. Så nu är man lite pressad till att bli vuxen JAa.!

Det var nog från idag hade bra ungar.. PUSS


Every midnight, every second




About Midnight - Sarah Kelly

At about midnight I'll call
At about midnight I'll call out your name
I need you beside me
Through these seasons of change

At about midnight
Awaiting the dawn
I'll find contentment
Singing your song

Here in the valley
Shadows lead the way
Where the past meets today
Where the past meets today

Seasons come and they go
Seasons come and they go like the night
Because you are with me
Things will turn out alright

At about midnight
Awaiting the dawn
I'll find contentment
Singing your song

Here in the valley
Shadows lead the way
Yes I know that you're with me now

I don't understand this path I'm on
Like I'm looking down at the sun
All turned around again
All turned around again

At about midnight
Awaiting the dawn
I'll find contentment
Singing your song

Here in the valley
Shadows lead the way
Where the past meets today
Where the past meets today
Where the past meets today
Where the past meets today

So at about midnight I'll call
At about midnight I'll call out your name

Min ängel

Jag var så rädd att förlora dig så det fick mig att tänka om. Du är min ängel och jag vill inte. De flesta är emot  men två underbara människor finns där för oss trots allt. De kommer hjälpa oss genom allt. Du och Jag mot världen hjärtan.
Jag vägrar ge upp dig också men kanske är det bästa trots allt? Kanske du får det bättre utan mig?
Men jag vet inte om jag vill..
Jag älskar dig förevigt!

Jag ger upp

"Jag älskar dig men kärleken finns inte där"- Man kan inte älska någon utan kärlek!  Det är den känslan som får en att vilja ge upp allt, fixa allt, ge och få, vara nära nära och inte borta borta. Utan den känslan kan man inte älska någon.
En enkel kyss hade förändrat allt. Men jag kom på att jag uppskattar mer en kyss på pannan än en på munnen. En kyss på pannan beyder - Du är min för alltid, Dig vill jag åldras med, Du är min sista pusselbit. Men nej..

Allting är slut nu och jag ger upp ännu en gång men nu med alla mina krafter. Jag hade hopp om en förändring, hopp om att kämpa, sudda ut det förflutna. Men jag insåg idag att det Gud hade förenat gick visst att splittra för alltid. Ville inte öppna ögonen och inse fakta men jag fick göra det och på det hårdaste sättet av de alla. Jag får gömma mina känslor  och minnen längst ner i kistan, slänga nyckeln och hoppas på att aldrig hitta den igen. Det gör ont att behöva erkänna det men- Jag ger upp,  jag måste sluta älska dig.

Det är klarare nu om vad jag kommer göra, men än finns det frågor. Kan jag släppa in dig i mitt problematiska liv? Kan jag ge dig den kärlek du lovar mig? Kan jag ge dig så mycket ansvar? Finns det plats för en till i mitt hjärta? eller är allt taget av han som jag så gärna vill glömma. Men den viktigaste av alla- Vill jag ge dig en kyss på pannan?Jag uppskatar din hjälp gubben.

Imorgon måste jag ta det svåraste beslutet av de alla och jag tackar dig för att du kommer finnas där som stöd.

Gud ge mig styrka!


Min ängel

Du är mitt allt hjärtat och jag lovar att minnas dig för alltid. Du är den enda som betyder något för mig just nu. Min kärlek till dig är så djup och unik, det är en sådan kärlek som  få når i livet. Men förlåt mig hjärtat för vad jag än bestämmer. Jag hoppas att du vet att jag verkligen älskar dig. Du är min ängel,du är den bäsa delen av mitt liv.
Jag älskar dig men jag hoppas du förstår

Älskar tisdagar :)

Det är nämligen så att varje tisdag framöver så har jag inga lektioner NICE!
Idag har jag passat på att sooooooova. Varit på stan o "shoppat" med Josua sen träffade vi Abbe och gick och fikade på PANINI. Sen tog jag o min älskade vän Josua en promenad.. Uppskattad verkligen. Thanks :)
Nu är jag hemma och väntar på att Babe och J.E ska komma :) ok nu är de här så det här var det lilla ni fick guys :)
Vi ska kolla på SEX IN THE CITY bland annat och sen ska vi ha peptalk :)

Älskar dig gumman/ Amanda alias BABE :)

Hehe du är rolig gumman älskar dig med..

Wish me luck tomorrow ;)


LOVE YOU GUYS