What to do?

Är jätte sugen på att gå på people o se Adam tensta men ändå vill jag ta det lugnt och va med Carro,Alex o Micke..hmm wha to do?
Iaf idag har jag haft en ganska chill dag med Jonas..vi kollade på film och tjocka oss..kan det bli bättre liksom? Pojken har tagit till sig massa amerikanska ordspråk som han gärna delade med sig.. Ja det var jätte super mysigt och bra för mig att få träffa min bästa vän igen :D Tack för allt gubben!

Svar till anonym.. Snyggingar- alla snygga snygga killar som gick förbi där typ..vi såg ca 7 på bara en halv timme det är inte dåligt för att va Uppsala..Enligt mig var  han som cyklade förbi den snyggast, vi hann inte se så mkt av honom men d lilla MUMS :D  Haha Bella smitta av sig hennes killsjuka som hon hade igår! haha


Från mig till dig

"Hej jag heter Vanessa och tycker Jonas är en skitstövel. Han vaknar kl 6 för att ta 8 tåget från tierp till uppsala. I smyg tar han reda på vart exakt Vanessa bor och kl 9.45 ringer han och väcker Vanessa och ber henne komma ut och öppna. Han tar med sig hennes favorit choklad och favorit drycka. Nu ska han spendera ca 8 h med henne för att kunna ta igen all förlorad tid. Ja vilken skitstövel den där Jonas är, tänker bara på sig själv"
Moahaha
Från: skitstöveln
Till:den underbaraste av alla

Surprise

Min fredag var lite knas..inget gick som planerad och ett o annat överraskining dök upp! Där går jag helt glad på väg till bussen när jag hör "Akta så att du inte ramlar.." rösten låter bekant men jag kan ändå inte förstå det. Kl 12 idag(lördag) skulle han anlända..Jag vänder mig sakta och till min stora förvåning står en frusen Jonas med den största leende någonsin! Jag sprang rakt in i hans armar och kunde verkligen inte förstå det! Han var här, i Sverige, i Uppsala, vid min skola :D Ni anar inte hur lycklig jag blev.. Höjdpunkten på dagen måste jag säga..men tyvärr var han tvungen att åka vidare till tierp så det var de mest lyckliga 20 minuter på min dag..
Väl i stan mötte jag upp Bella och Gabriella vid Olssons frisör..Vi kom fram till att det där var stället och se snyggingar gå förbi haha.Lovisa joinade och vi bestämde oss för en fika vid gamla Lyon..gigantiska bitar av allting typ..mysigt värre :D  Eli nosen kom oxå o tog en latte med oss, mums! Sedan drog alla och jag o eli gick på jakt efter Hollywood affären..vid dragabrunsgallerian var d iaf inte..vi frågade på massa andra ställen men nop! Det var som att jorden hade ätit upp affären el så gick de i konkurs.. Iaf jag köpte den mest fantastiska hood tröjan någonsin, otrolig mysig o allt! På kill avdelningen dock men whatever :D Ett par sommar skor oxå..
Tanken var att jag skulle gå på fest men d blev misslyckat vi hittade noll! Så det fick bli LO..kom typ 2 timmar försenad men d var mysigt ändå..efter mötet satt man hemma hos Micke K o kollade på film med han o Alex..

Japp det var min dag igår d..men nu ska jag gå för token(jonas) kom o väckte mig 10 :O och vill umgås med mig nu!
 Men på kvällen ska man kanske va med tjejerna för "Hej jag heter Jonas och dissar Vanessa och ska gå o supa med mina polare ikväll blabla"

Puss


tre dagar kvar ♥

Tror ni inte att jag är sååååååååå här GLAD?! Älsklingen kommer hem om tre dagar  ♥
Äntligen kommer han på besök, känns som evigheter sedan jag träffade honom sist. Vem klarar sig utan Jonas i nästan två månader liksom? Inte jag iaf.
Det kommer nog vara en ganska så käsloladdad återträff ..Åh nej! Sen måste jag säga hejdå igen?
Önskar att du aldrig hade flyttat gubben :(
Men nej nu ska jag inte bli nostalgisk utan får vara glad för de få dagarna jag kommer dig ha vid min sida!
En försenad alla ♥-dag är redan planerad. Längtar så!

Missy higgins-where I stood

Låten är så värd..Lyssna ordentligt!
´
Videonkännssomtagenurmittliv

Goodbye sportlov :(

Mitt sportlov var awesome! Jag hängde med små flickor o pojkar(vänner) Ödeshög var vekligen uppskatad..peacefull kind of :) Trodde jag skulle vara här i Uppsala hela lovet o ha tråkigt men nop! 
Tisdag tog Carro,Tina o jag en fika på stan, en ganska kort sådan men mysig. Senare på kvällen drog vi till Stefan(a.k.a Samuel) och kollade på film o även Kricke joinade.
Onsdag var en sådan dag som jag bara njöt av mig själv..latade mig helt enkelt. Men på kvällen bar det av till Stockholm med tokarna: Tina,Bella o Vallen. Vi blev hämtade av min älskade kusin som bjöd oss på käk.
Torsdag var totally gooooood! Vi åt frulle på waynes,gick på massa second hands varav en av de var lite scary,typ massa dockor överallt!Tina köpte 5 st sorters te.Jag köpte lite kläder på Zara o Cubus,Bella köpte ascoola brillor ja..sen gick vi från södern till city o gick omkring där typ.. Flickorna åkte hem runt 5 o jag til min kusin.
Fredag fick jag vänta på en soffa som min kusin o Vanessa(hans tjej) köpte o typ hängde där ett tag innan uppsala längtan tog över mig. Drog ihop ganska snabbt ett gäng och de kom över(uppsala) för lite chill
Igår hängde jag med Ludde ett tag och sen drog jag till stan och mötte upp Mike T som skjutsade mig hem till de..där Betty,Carro,Lisen o Mike K väntade med jätte mysig middag lagad av Betty. Jätte mysigt verkligen. Några timmar efter det var jag hemma och fixade jätte goda jordgubbs drinkar till mig o Moa..Chips o ostbågar fanns till hands oxå. Efter en rad misslyckanden på att få hit några fler kollade vi på filmer..och bara myste :) Vi försökte hämnas på Samuel så vi ringde honom men ungen stängde av mobilen..jaja det blev en lång natt igår, men kul. Måste göras om gumman!

Idag har jag åter bara njutit av mig själv och tänkt lite grann på hur mitt liv har varit på sistonde, och jag ångrar en hel del! Men jag är snart på väg till kristallen för att sedan åka till Betty o sova över..Mys? I know
Puss

Keep on wishing


En dag till..

Ändrade planer..jag åker hem på fredag eftermiddag..

Stockholm

Idag är en sådan dag som man bara vill lata sig..äta massa godis och tänka på alla kyssar man fått under ens livs historia :) Ops haha nu vet ni vad jag brukar göra ibland när jag bara vill vara..
Iaf snart ska jag ner och få i mig riktig mat..och sedan packa.. för ännu en gång ska jag bort. Fast nu till Stockholm o bara till imorgon.. Tina,Bella o Vallen blir mina reskamrater. Det blir nog mys mys och shopping, fast dock är jag lite pank men jaja.

Just nu lyssnar jag på den här sköna låten..ENJOY!

Honey...

..I´m home :)

Lördag morgon 6.10 ringer larmet och jag stänger av den eftersom vi(Lisen o Jag) skulle upp 9.10..tänker inte så mycket mer på det och somnar om. Sedan vaknar vi lite innan vi egentligen skulle upp, så jag stänger av larmet. Men tror ni inte att den ringer trots att jag hade stängt av den?! Scary var d eftersom jag inte hade ställt larmet på 6.10 och hade stängt av 9.10. Så vi kom fram till att min mobil lever sitt eget liv! :O 
Aja vi duschade,åt lite frukost och var redo för att Arash och Petrus skulle hämta upp oss..för att sedan åka iväg till Ödeshög :D   Pojkarna kom och vi hämtade även upp en glad och taggad Vallen. Själv tycker jag att det blev en rolig resa ner..med massa musik och allas favoriten var såklart Dance with somebody-Mando diao..så den hörde man ett antal ggr om o om igen haha.Ja det är så man ska spendera en alla ♥-dag men massa roligheter..Just d på ngt sätt tycktes vi hitta 2 svenskar med 1 asiat vart vi än stannade, ok då två ggr men ändå. De vi träffade vid Sybilla hade nog importerat den stackars asiaten för trafficking,kom vi fram till.. lite grov humor så där men ändå. Arash blev erbjuden sommarjobb av turken som jobbade där på Sybilla.. vi får se om han bestämmer sig för att åka ner dit då :) 
Väl framme i Ödeshög tråffade vi Alex och Betty som åkte ner dit i torsdagskväll..Vi gick runt där Alex och Petrus hade växt upp,mysigt med alla minnen de delade med sig. Efter kvällsmötet på deras församlimg (Ordet) åkte vi till Bomhult.. otroligt mysigt, det jag först la märke till var den stjärnklara himlen(perfekt avslut på alla ♥-dag) som annars brukar glömmas bort i staden. 
På söndag åkte Lisen o Betty hem med Micke men jag o Vallen stannade för att åka upp med stackars Arash som annars hade fått åka upp helt ensam. Han ville så gärna ha med oss för att inte känna sig ensam host host inte för att det var så dyrt med bensinen! 

På ngt sätt kändes det som om man var på läger, och många minnen väcktes till liv inom mig. Jag tänkte på när jag bodde ute på landet i Näs och bara kunde njuta av att gå på en härlig promenad med hundarna. Luften man andades då aaah :) Vallen hade massa goa gamla låtar som jag lyssnade när jag var liten, alla dessa sköna stunder som spenderades med mamma när hon hade baren/disco "second chance" tror jag den hette. När jag bara njöt av alla underbara reggea låtar hon lyssnade på och fick mig att må så bra.  
Jag behövde verkligen åka bort ett tag.. Så det blev en otrolig mysig resa! Och familjen Andersson gjorde den ännu bättre..haha att höra alla syskonbråk o se en familj va en familj var en känsla jag har saknat..fick mig o tänka på min familj och alla mina kusiner :(

Bilder kommer upp sen 


Hej hopp!

ååh vad härligt det är att komma hem och sätta sig ner o skriva av sig... mmm You just got to love the feeling :)
Fast tyvärr har jag inte så mkt att berätta..el? Ok då
Jag har nu flyttat o bor vid svamptorget, det är jätte mysigt och jag trivs.Mitt rum är äntligen i ordnig förutom att det ska tapetseras o så men annars så
Välkommen! (Eli o Carro kom hit snart)
Jag vet fortfarande inte vad mina planer är under sportlovet..skulle ha åkt till barcelona men nej :( Men jag o några ska kanske ner till alex i ödeshög.Men jag åker bara med om man får plats i mickes skjuts eftersom de åker ner imorn kväll..o sen är jag väl tillbaka på söndag.. Om ödeshög inte blir av så har jag andra alternativ nämligen.. Fredag- Snook(den snygga) kommer till people. Lördag- antingen La isla-stockholm el bio med Carro el dejt med ...? Resten av veckan är jag fortfarande lite hmm på..men en dag ska jag va med natha o d gänget :) Kanske eliplutten oxå vill hitta på ngt?Såklart en dag el två är uppbokade åt min kära Manda(saknar dig gumman) Ja vi får se


Nu ska jag plugga..
So long 
  


Pics-WKDY

Har äntligen laddat upp bilderna från Weeday kvällen så ENJOY!

 

 


Hejdå äckliga Gottsunda..

..Hej underbara Norby!

 

Många blandade känslor just nu.. Vill gråta av sorg men oxå skrika av glädje! Så många minnen jag ändå har kunnat samlat på mig här, bra som dåliga. Så nu var det dags att få lämna allt bakom sig. Nu var det dags att hälsa framtiden välkommen.

Jag kommer sakna att bo med mamma och syrran dock. Men jag hoppas att jag har tagit rätt beslut här.. Det ska nog bli bra och om inte så kan jag alltid komma tillbaka.  

 

Aja nu var det dags för mig att få gå att packa lite mer.. 

Kommer nog inte att skriva här på ett tag men jag ska göra mitt bästa :) 

 

 

Make your wish.. and wish me luck!


Alla ♥-dag..

..snart!

My valentine är inte här ju,utan i himla USA :(

Det var aslänge sen, jag inte har ngt planerad till alla ♥-dag, man har nästan glömt bort hur det är att vara singel på en sådan dag.  Men dagen handlar inte enbart om par och dejter,utan KÄRLEK mellan vänner,familjen, allt möjligt ju. Fast det är klart att det skulle vara skönt och kul med en dejt. 

Så mina tankar går nu till att hitta en valentine. Tjejerna ville ha en tjejkväll men jag är inte så på iden men antar att det kan va kul det med. Jag menar jag älskar ju de så mkt!  Men jag har ju en vecka el så på att bestämma mig.. 


I´m back

Oh vad det är härligt att få vara tillbaka.

Datorn överhuvudtaget har man inte saknat utan mest bloggen. För det är så skönt att skriva av sig allting.Facebook däremot hatar jag en aning haha, vissa delar med den. 

 

Ja som de flesta vet så flyttar jag(Söndag) Det är både bra och dåligt. Bra-för att jag äntligen ska få fokusera på mig själv och få börja om. Dåligt-för att det känns tråkigt att lämna min familj,men ngn gång var jag tvungen att göra det så varför inte nu.

Jag flyttar till svamptorget(Norby) , inte så många i min ålder på gården direkt men jag brukar ändå vara ute så mkt så.. Idag har jag packat ner det mesta och jag hoppas kunna vara klar imorgon.  

So wish me luck!