what about that hun..

Ännu än gång där står vi där igen...i valet mellan ett ja eller nej.
Just nu undrar jag verkligen om jag vill det eller inte, om det är bra för mig eller inte. Hade nästan glömt allt det jobbiga med ett förhållande och just nu står avstånden för en stor del av våra problem. I do love you.. men det räcker inte i den här situationen, i slutändan så kanske vi inte klarar oss :(
Vi vill så mkt men kan inte, ingen vill offra. Inte nu.
Önskar jag inte var så realistikt och hoppade på en happily ever after, men vi är för lika. Vi båda vill, men vi båda ser verkligheten.
Om situationen var annorlunda så är jag säker på att vi hade klarat oss men inte nu.
Men du kanske har rätt. Vi får lämna det förflutna i det förflutna, och morgondagen i framtiden och bara leva i nuet.
Love you bebe

V.

oh please be my babies

wehearit


leave a message at the tone..


Duktig.

jag lagar mat åt alla tjockisar som kommer. De ska få smaka på min chickencurry som jag var så duktig på att fixa förra veckan.
igår somnade jag vid midnatt :O men väcktes av mamma runt 1, det var skönt att prata lite med henne. sen grät jag en skvätt men det var bara skönt.
jag har städat.
jag ska vara barnvakt.

pluttisar

Mina gosungar kommer hit ikväll :)


put a smile on my face...

..or a halfeaten watermelon

Something about me.


 

När jag var liten kunde jag sitta jätte länge på toan. Men oftast andvände jag inte den utan bara satt och väntade på att "höra" att det var ok att vara ledsen. För bara där inne kunde jag släppa allting och höra ngt inom mig säga att det var okej att vara ledsen även om jag inte riktigt visste varför jag var det. Jag minns inte så mycket av alla ggr eftersom jag var så liten, men jag vet bara att det var min säkra plats att gråta utan att ngn såg eller visste att jag var ledsen. Sen kunde jag gå ut och vara helt normal igen. Ibland kunde jag tom tänka över saker som bara dök upp i mina tankar, som för den där lilla fattiga pojken jag hade gått förbi eller filmen som var så hemsk att kolla på. Men för o främst var det för saker jag inte riktigt kunde förstå då men nu är så klara o självklara. Saker jag oftast glömde bort efter att tårarna hade fallit, men dök upp igen när jag minst anade. En av mina långa besök på toan såg ut så här...(det här minns jag som om det vore igår pga av känslan jag fick)
Jag hade precis insett att jag skulle dö när jag blev gammal, JAG SKULLE BLI GAMMAL...ingen unge vill bli gammal - man går o tror att man alltid kommer se ut så där fast mkt coolare. Jag insåg oxå att alla människor skulle dö, men det värsta av allt var att inse att min mamma skulle dö när hon blev gammal. Vem skulle ta hand om mig? Vart skulle jag bo?Varför just min mamma? MIN MAMMA skulle dö. Den värsta känslan någonsin kröp sig fram och tog över mina känslor. Jag grät som jag oftast gjorde - tyst. Jag fick en känsla som jag aldrig har upplevt. En känsla som jag helst vill slippa på flera tuuuusen år.
Samma känsla som min mamma och hennes syskon måste ha just nu när de har förlorat deras pappa. Skulle verkligen vilja vara med min mamma just nu. Hon behöver mig just nu, men det känns bra att veta att hon har sina syskon och hennes mamma vid sin sida.

Poängen med det hela är att jag vill få fram att även om toan var min tillflykt ibland och kanske fortsätter att vara det så vet jag att inga andra än min familj är de som alltid kommer vara vid min sida. Även om vi bråkar och ibland önskade att de inte fanns, så älskar jag varenda en med hela mitt hjärta.

En las buenas y en las malas siempre estaran conmigo familia. Les amo con todo mi corazon nunca lo olviden.
V.
(ps. nej jag är inte deprimmerad bara lite ledsen)

I like to pretend that everything is alright sometimes.Because when everyone else thinks you´re fine , for a little while you forget you´re not

wehearit


everything is falling apart

Jag skrev ngt jätte långt och fint men ändå sorgligt. Det försvann så ska försöka mig på det imorgon för jag vill verkligen få ner det. För det förklarar exakt hur jag känner och varför.

 


I had a feeling

Efter att ha varit på en tjejmys + Tim...kom jag hem..och hade en konstig känsla lite scary då ingen är hemma oxå. Kollade på en bild som finns i hallen som är på min morfar och såg honom framför och tänkte på honom en stund, tänkte på att han kommer dö snart...hoppas inte snart. En halv timme efter ringer en förkrossad tia Gio och berättar en dålig nyhet. Min morfar avled för några timmar sen. Jag får inte fram en enda tår men det gör verkligen ont. Min morfar var världens bästa mot mig. Jag var hans lilla chupadedo, och hans favorit. Det gör ont men jag ändå känns det skönt att veta att han slipper lida ngn mer. Han kan äntligen vila i fred. Han slipper all smärta nu. Nu är han på en bättre plats.
Te amo abuelito. Ta nu väl hand om oss från där du befinner dig.

Känner mig lite tom och vet inte riktigt om jag ska gråta eller inte. Önskar jag hade min familj här just nu.

Peacock

Vaknada ganska pigg så att säga..och tänkte ok nu ska det städas o sen tänker jag vara lite social. Men nej jag lyssnade på BRUNO MARS lazy song och tänkte heeey jag behöver inte göra det idag..men jag kan åtminstonde gå ut.. Men nu efter att ha gått runt här så uusch jag tål inte synen på högen med smutsiga tallrikar, och efter Peacock-Katy Perry är jag peppad som från början!

See U in the crowd..

Åååh ge mig sol och värme tack!
Ge mig tillbaka samma awesome känslan jag hade i bilden!

skål

för livets små men ack så underbara stunder.
för en pojkvän som får mig att le.
för 3 peanutbutter skedar som nu ligger i min mage.
för en familj som håller ihop trots allt.
för glädjetårar.
för att inte ge upp.
för dig och mig.
för bästa filmen någonsin.
för en ljusare framtid.
SKÅL, för trots allt så ..
La vita e bella


Min dag kunde inte ha sett bättre ut men höjdpunkten var att när jag precis skulle ge upp tv:n så bläddrar jag fram mig till min favorit film. Grät mig igenom hela men slutet guud den är så underbar.

chickencurry and scary moments

veckans höjdpunkt blev min goda chickencurrygryta :) och inte följde jag ngn recept heller..hey jag kanske inte är så dålig på att laga mat trots allt! Min framtida man kanske blir nöjd med mig ändå haha..

Just nu sitter jag fast i vardagsrummet och är lite rädd. Ingen är hemma alla är borta och just när jag var på väg o somna ringer ngn på dörren. Vilket var weird, jag kollar genom kikhålet och ser en kort gumma som var helt täckt med en tjock gul halsduk och kollade ner. Jag trodde först att det var eli som ville skoja med mig men sen så öppnar tanten brevlådan..Scaaary, jag öppnar och blir förvånad av att det inte är ngn känner och att hon pratar på ett språk jag inte känner igen. Jag säger - du har nog kommit fel och försöker stänga men hon håller kvar dörren hårt. Då blev jag riktig rädd och visste vad man skulle göra med tog i lite och stängde dörren. Hon ringer på dörren igen och går sakta genom korridoren SCARY!!!! Det är inte så kul att vara ensam hemma usch! Men mamma o syrran är hemma om två veckor tror jag :) Dock undrar jag vart de andra är hmm har inte sett de på 3 dar...

nightmare

Jag sov i kanske en timme inte mer.. men drömde att hulliganer slog sönder hela globen efter en match och det var kaos överallt. Samtidigt som jag trodde jag var säker kastar de en bomb på oss och allt går sönder i tusen bitar, men jag klarar mig och springer för livet. Jag gråter, hyperventilerar och känner att jag kommer dö. Alla har fått spel och ingen kan kontrollera situationen, så ser jag en av mina chefer springa igenom alla huliganer och när han kommer fram tar han en hel flaska champagne som han klunkar i sig för att lugna ner sig.
Jag vaknade och mitt hjärta slog tusen ggr om.

Men efter några sek fick jag världens gulligaste sms och jag lugnade ner mig igen. Gracias bebe ♥

a glas of wine please....

Bad om ett glas vin, inte världens huvudvärk. Whyyyyy oh why? Jag brukar nästan aldrig vara bakis. Jag drack bara rom o cola +ett glas vin. Men antar att man blir så lätt påverkad när man inte har druckit på evigheter. 
Inte kan jag somna om nu heller, tack Eli...buu men det var skönt att veta att det inte var jag som skulle ut i kylan :)
Kändes som om hela stockholm var på Oasia igår kväll..Ruy, Anton, Dave och Mila. Men antar att once a uppsalafan always a uppsalafan.
Bläääää nu ska jag sova puss

One shot for my pain, One drag for my sorrow.

Get messed up today , I´ll be ok tomorrow



The hard cold truth

Jag är inte speciellt vacker , men inte ful heller. Bara en helt normal tjej som är 80% nöjd med sig själv, men heey vem är 100% nöjd med sig själv? Alla hittar alltid ngt som man vill rätta till eller bli bättre på.
Just nu skulle jag inte ändra en enda cm på mig själv för det som mest stör mig är mitt sätt att vara. Jag vill inte ligga i sängen och sova bort dagen, jag vill upp och upprätta saker. Men nej varje gång jag gör det blir jag alldeles utmattad. Så idag tänker jag inte ändra på mig alls känner jag. Jag ska inte tvätta, inte städa, jag ska inte klä på mig. Jag SKA BARA ligga kvar här och sova bort dagen lite mer. LAT kanske ni tänker, men om ni skulle vara lika trötta varje ggn ni gör ngt skulle ni förstå. Ex- Igår var jag på ett jobbintervju och sedan på stan och köpte byxor och mat. Det kanske tog mig 2 timmar, men när jag kom hem kändes det som om jag hade jobbat i flera dagar utan att få ngn sömn alls. Seriöst jag orkar inte vara trött hela tiden.
IT SUCKS TO BE SICK!


not only..


Yuuummi!


doo - wops & hooligans

Det enda som håller igång mig just nu är BRUNO FUCKING MAAAAAARS!
Älskar varenda låt på hans skiva och skulle göra vad som helst för att höra han sjunga live. Vem är på och åker med till Köpenhamn den 21 mars och låter lyckan se om vi får tag på några biljetter till hans slutsålda konsert...pleeeease!


everything has a mening..

nja vet inte riktigt om det stämmer med tanke på allting som händer runt omkring mig. Men jag tror absolut på att allting blir ljusare i slutändan, kanske inte på en gång eller när man önskade att det blir så men till slut så. Kanske när man minst anar det

hjärtdagen

ohja...OM min dag handlade om hjärtat igår..det kan jag med all säkerhet övertyga er om.
En dag som skulle vara fylld med massa kärlek, ensam i min säng framför massa plugg och kanske lite filmer..blev ist till en mardröm!
Jag satte mig på t-banan på väg till t-centralen och sen var det tanken om att jag skulle vidare hemåt.. men vid fridhemsplan fick jag värsta mensvärken EVER! Helt plötsligt blev jag kall,sedan svimfärdig och puff svartnade allting. Vaknade precis innan dörrarna skulle öppnas vid t-centralen och på ngt sätt tvingade jag mig själv att stiga av, men fötterna hjälpte mig bara fram till en bänk som jag snabbt likades lokalisera. Jag började hyperventilera och gråta när mina händer började bli blåa, hårda och krokiga, kontaktade min kusin som sedan vidare kontaktade ambulasen, och jag blev bara värre. Ngn ringde jag gav mobilen till ett par och sedan hjälpte de mig upp där ambulansen väntade. Dock minns jag inte så mycket förutom att killen sa "Jag lovar att inte lämna dig förrän allt är under kontroll". Sedan befann jag mig i en ambulans på väg till akuten. Jag blev bättre, de tog massa prover allt visade sig vara utom kontroll förutom en sak, mitt hjärta. "Det ser inte dåligt ut, men inte normal heller" Efter det fick jag bli inlagd på hjärtavdelningen med oron om att det var ngt fel på mitt hjärta. Massa sladdar fick jag på mig för att de skulle hålla koll på mig under hela natten. Idag tog de nya prover och skickade hem mig för mitt hjärta såg bra ut??????? WHAT? hur kan det gå från att inte vara normal till bra??? Jag fick remiss till vårdcentralen iaf för mitt illamående och blåmärken och alla äckliga symptom jag har. Men en sak säger jag bara LÄKARVÅRDEN I SVERIGE SUGER!!!!!!!!!

it´s everywhere

Kärlek hit och dit...lite rött tema där och här...fina röda hjärtan där uppe och kanske här borta oxå så ingen glömmer bort att det är Valentine´s day. Jaaaaa ok We´ve got it! Kan inte ni lämna oss som har sina pojkvänner på andra sidan jorden ifred!
Alla ♥-dag borde vara varje dag, hela tiden. Jag menar det är ju meningen att man ska visa kärlek hela tiden men neeej här envisas man om att bara ha en dag och det är då alla blir tvugna att typ göra det..
Men jag har en sån fin pojke som väcker mig och nattar mig med gulliga små sms om hur mkt han älskar mig varje dag. En ny tradition som han har börjat med, även om vi kanske är sura på varandra så skickar han att han älskar mig, hur mkt och varför :) och varje dag blir jag lika glad eftersom det står aldrig samma sak
It´s all about the small things ♥


Pssst...Imorgon/idag skulle jag ha spenderat dagen med två små söta bebisar men ist tror jag att jag ska vara hemma och gråta lite och vänta på att min pojke slutar jobbet så han kan logga in och vi kan ha en webcam dejt :)


varje morgon blir till en gåta nuförtiden.

Jag förstår verkligen inte vem det är som stänger av alarmet varje morgon...tre dagar i rad har det hänt samma sak. Det kan inte vara jag för jag är en sån människa som vaknar en sek innan alarmet och väntar på att den ringer och stänger av den eller snoozar. Men jag har aldrig stängt av den och glömt bort det sen när jag vaknar.
Det kan verkligen inte vara jag, för syrrans mobil har en sån där jobbig touchalarm där man måste typ flytta den med fingret  till stop spm en liten våge...gör man fel så stängs den inte av..och klantig som jag är när jag sover så tror jag knappast att jag är kapabel till att göra en perfekt våge...

men tre dagar i rad har jag vaknat och läst underbara sms som jag oftast får på natten :) känns skönt att jag är det sista min pojke tänker på innan hans dag är slut och att han är det första jag tänker på tack vare hans gulliga sms.


Piña Colada

Tanken på att gå ut med Manda slog till...men jag somnade efter att ha haft världens jobbigaste huvudvärk. Så nu blir det ingen utgång, inte förrän jag är 100 % frisk.
Om jag ska vara ärlig så var jag inte så sugen på det heller, feels like BEEN THERE; DONE THAT!..
Nu sitter jag här iaf med Malaco truly påse och Marabou choklad, en piña colada skulle inte sitta helt fel heller :)

kom och ta mig lååångt härifrån

Har varit här i vad? knappt två veckor...och jag har redan börjat ledsna på det. Alla roliga människor är borta och inga jobb finns tillgängliga. Vill jobba få ihop pengar och åka iväg, vill till usa eller bila genom italien kanske? men jag stannar inte här så länge till...inte med det här äckliga väder, och utan ngt roligt händer.
Om det bara så blir en weekend ngnstans så får det bli det men jag ska bort ohja!

4 månader


I´ve hit bottom

nej inte riktigt..men allt känns meniglöst.
Kan bero på att jag är sjuk och helt ensam men seriöst det enda jag vill göra är sova dagen in och ut.
Vet inte varför jag är så känslosam heller, tror att jag grät i genomsnitt 3 h igår.
Saknade min pojkvän för mycket tror jag och tanken på att det inte går att träffa honom gjorde mig ledsen, tanken på att veta att sooner or later kommer det kanske att ta slut. det hela började med en sommarflört som växte och växte trots allt som stred emot, och jag får väl skylla mig själv som satte mig i den här situationen.

Men man vet aldrig vad som kan hända, och om det är ngt jag har lärt mig är att man ska ALDRIG säga ALDRIG!

så nu ska jag söka jobb, har globen men känns som att jag måste ha ngt här spec nu när jag pluggar här.

hade nästan glömt hur skönt det är att skriva av mig här :)

The real deal...

Te amo