God Jul!!!!!

Hoppas ni darborta far en riktig God Jul!

ensam.

jag vaknade kl 6 pa morgonen igar..packade lite och akte vidare mot kusinerna. gaaah food! at sa jag nastan sprack! senare fick det bli en timmes vila och sen vidare mot att traffa lite folk och ga pa konsert :) de hade kopt en flaska whisky till mig, som de drack upp eftersom I´m not a big fan...men i det hela var det en mysig kvall med vanner och andy.
idag vaknade jag kl 7 och sag hur alla, en for en akte ivag. de lamnade mig har helt ensam, utan ngn alls kontakt till varlden..eller jo internet , men ingen loggar in nu ju! vantar bara pa att tio ska komma och lana mig hans mobil, sa jag slipper sitta inne hela dagen och ist ga ut o mota lite manniskor.

btw gracias ♥

Nu smäller det!

om bara några timmar gäller det..tror inte jag kommer att somna heller för det känns ovärt när jag ändå ska gå upp kl 2.30. Gaaah kommer inte fatta att jag åker förrän jag sitter på planet och de väcker mig för att ge mig mat hoho.

Så himla skönt att nästan ha jobbat ihjäl mig, haha nerå men mer än vanligt iaf, och så fucking skönt att veta att jag inte behöver jobba mer på ett tag :)

Så vi hörs när jag är där typ, dock inte på en vecka kanske då jag har lite tid att ta ikapp.

Only time can tell


Still alive

två hårda dagars arbete och sen packa...och seeeeen åker jag :)
baby I´m coming home!