No job..But Party!

Inget jobb..skit oxå men det är bra ändå för jag hade säkert hostat ner alla kändisar.
Men istället blir det party ut i staden med Madde ^^ Prepare for us :)

Old pic

Peace

Kristallen-Den svenska tv-priset + Kapellgatan

I helgen händer det saker! 
Fredag morgon börjar med skolan sedan vid 3 ska man vidare till jobbet..Den här ggn är det Kristallen som gäller, taggad till tusen! Lördag morgon körskola och sedan sätta mig på tåget hem och FLYTTA! Kapellgatan är destinationen då ^^  Efter lite hjälp av mina flickor så ska vi ha skoj, om det blir hemma hos Manne eller ute i staden får vi se..
Peace




No sense of time - Not that strong without those open arms

Ibland går tiden bara förbi när man har kul, men även när inget speciellt händer kan tiden gå FORT! Önskar bara det vore så nu när jag  ligger här och väntar. Vad det är jag väntar på vet jag iaf inte, men ngt måste hända snart.
Nu när jag ligger här helt sjuk, så far tankarna runt o runt o runt..Men nyttigt är det säkert

Just det på lördag flyttar jag in till stan eller aa rättare sagt city! Vi får se om jag börjar cykla överallt som alla som bor där gör..ööm tror inte det va! Lata lilla Nessa kommer nog att ta bussen ändå, eller varför inte köra? HOHO

Peace

Mysigheter

Mys med familjen, mys med Eli..men spec mysigt att vara sjuk..ännu mysigare att komma ihåg det förflutna!
Ok det sista och det näst sista stämmer inte..det är jobbigt att halsen är svullen och jag nyser och hostar hela tiden. Och inte är det mysigt att komma ihåg såna sär dumma saker,bara jobbigt ju..men det tar sin tid och innerst inne kommer jag alltid ha nånting kvar av det hela.Men jag är mogen nog för att kunna leva med det, men det är jobbig ohja, men inte dödligt!

Peace

Secondhand fun a lá Nessa

Jag vet hur man har kul när man jobbar på en secondhand affär ^^ Man klär ut sig,typ som när man var liten..Oh det var tider det! Brillor finns det massor av så jag lekte lite med de hoho.
Så har ni vägarna förbi Hornstull och är sugna på lite vintage/secondhand kläder och en flummig Nessa, då ska ni passa på att ta en titt på "Gios Nygammalt secondhand"
Peace

Wedding babe wedding!




Everybody breaks sometimes

..But that doesn´t means that we are going to brake again. So don´t be afraid and RISE UP and give yourself a real chance.
Så med det sagt är det dags för mig att sluta vara rädd och gå vidare, hitta någon som jag faller på riktigt. För det där med att vara intresserad i någon utan att veta om gnistan eller en framtid  finns är bajs jobbigt. När man inte letar så brukar saker och ting dyka upp, så jag hoppas att kärleken dyker upp snart.
So goodbye Mr.nofuture and I hope to see you soon Mr.love






Feg jag vet men jag spelar hellre säkra kort än tveksamma.

Gosis ♥

Jag är på gos humör! Jag saknar såna där gosiga stunder, typ bara ligga o inte göra ngt spec förutom att hålla varandra i handen och kolla på en mysig film. Men jag kan gosa med mina flickor istället, snacka om gosiga!!
Eller ännu bättre, jag kan gosa med min favorit älskling! Han är så gosig och jag älskar honom så mycket. Saknar dig baby men imorgon syns vi och då kan du dela med dig lite av din glädje  o kärlek


Peace

To little to much

Vad är för mycket och vad är för lite?
Kan ett enkelt hej avslöja vad du tänker på? Eller om man drar sig undan och försöker bli så osynlig som möjligt, kan då bli synlig i andras ögon bara för att man tar i för att bli osynlig?
Blir för lite för konstigt att alla märker egentligen vad man vill? Isf kan för mycket bli för lite för vissa men fortfarande för mycket för andra?
Aja jag ska nog sluta med mitt för mycket tänkande annars kan det bli för lite socialr umgänge..
Peace

It´s your birthday homies :D


För idag är det ingen vanlig dag...Nej sholalapsan det är Tinas och Dannes födelsedag!
Fina 18 åringar ni blir då ^^



Polen baby Polen

Sjukt bra resa..bilder kommer upp sen el gå in på Facebook o kolla vetja! Puss

Gagalicious!!!


Lady Gaga Live med Mrs. Williamsdotter