Getting old

Jag insåg i helgen hur gammal jag börjar bli..typ gäspade mig igenom hela helgen..inte ok! Jag var jätte taggad på att äntligen vara ute och festa men till min förvånelse var det inte alls det jag hade väntat mig. Typ en helt annan nivå än Ecuador, dock festade jag inte heller som jag brukar här i Sverige men som sagt jag var nog trött eller ngt plus det var en salig blandning på folket oxå.

Be careful D your brothers might be just around the corner

Kom att tänka på det här häromdagen - Kan inte förstå hur mycket bushet och kärlek det kan finnas inom en sån liten människa. Giacomo kommer att vara en riktig bra store brorsa, dock lite överbeskyddande som hans pappa har varit mot mig, men hey it´s tough love. Men jag ska nog lära henne ett och annat tryck som kommer få hennes bröder och pappa att lugna ner sig och verkligen lita på henne.

Nattugla

Two looks, same girl..
Har märkt att jag inte kan gå o lägga mig tidigt nu förtiden, usch för det och ja medans jag känner mig trött och i väntan på "ingenting" tänkte jag kolla hur jag ska se ut i camen. Kanske byter då och då. BTW thank GOD for msn,facebook and skype!

I wanna be an indian..

Or cleopatra..or a lingerie brasilian..or or or or..a typically french..or an american flag? or or...hmm what to wear?!
Ngn som äger lite fjäder? helst färgglada?
Tema jag är ett land..jag kanske bara ska dyka upp som mig själv och säga jag är ECUADOR hoho

You know you love me..


Han flyr ifrån mig när jag vill pussas, men helt från ingenstans kan han komma och bara gosa och pussas :)
Nu ska tjockisen hem dock men vi syns nog snart igen..

Cause I´m worth it!


I made a wish on a lonesome star.


this kind of...shit!

Vaknade med världens största leende, som om jag hade drömt något underbart. Kommer dock inte ihåg vad..Allt är så märkligt bara, känns som jag är glad och ledsen samtidigt. Insåg en hel del igår, jag tror att jag var bara tvungen att få säga det, inte bara veta det. Sånt funkar inte i slutändan, men jag ska ge så mycket som möjligt av mig ända tills allting ändras.
Ja förlåt om jag skriver saker som ni inte förstår men..jag tycker om att skriva av mig ibland. Det räcker med att jag förstår vad jag menar även om det är helt ologiskt.


Princess D

Äntligen hittade(snodde) jag en bild av min lilla princessa ♥
Dock måste jag fortfarande få upp de andra som jag har tagit på alla tre tillsammas.

please do..


Waiting it´s not fun..

NOT fun at all..But it sure is worth it!

like your fringe!

Jag är lite obsess with my fringe..men lite trött ändå..orkar inte att jag måste hålla på med den hela tiden.

shhh!

Wooooho Ecuador here I come..again!
Dock tänker jag inte säga till de vilket datum jag åker ner, JAG får bli deras julklapp :)

I´m the target..

Eller du..ja vem som helst  med invandrarbakgrund. Det känns halvt tryggt att jag och min familj inte bor i närheten av Malmö men ändå, tänk om den här "seriemördaren" åker upp till Uppsala eller Stockholm och slår till. Nej det här börjar bli riktigt skrämmande. Jag undrar hur sjuk den här människan måste vara för att skjuta människor bara så där, bara för att de ser eller är utländska. Vad har alla offren gjort honom? Ingenting! Hoppas de tar honom snart och han får betala för sina brott.
Men seriöst "polisen varnar invandrare för att vistas ensamma utomhus. Men inte ens i sina hem går Malmöborna säkra" Han skjuter till och med folk som är inomhus så ingen går säkert kan man säga.
Nej tack Gud att jag inte bor i Malmö men jag hoppas att de tar den här galningen så ingen behöver gå och oroa sig. För tro det eller ej...jag är fett rädd för som sagt det verkar som ingen går säker.

Syskonkärlek

Giacomo och Tiziano
dessvärre har jag inga kort på Destiny...eller jo jätte många skit fina verkligen men tror ni att jag får in de på datorn eller? näää men jag lovar att få de upp de så fort som möjligt
G är nämligen helt kär i sina små syskon och går och pussar de hela tiden.

Lele satt och "skämtade" om att jag skulle överväga att kanske inte få några barn, för jag har ju trots allt syskon barn och det räcker väl.... Öööm jodå men jag vill bli mamma i framtiden, men för stunden blir jag så mätt på kärlek av de här tre små pluttisar så det räcker.
Innerst inne var L seriöst tror jag..

Almost there..

...and I get to spend christmas in Ecuador.

Har räknat ihop att jag kommer att tjäna 9200 nästa månaden men eftersom d är skatt på det förmodligen 6000 typ. Sen behöver jag bara jobba lika mycket och lite mer i november och jag är redo att åka.
Hittade en skit billig resa för bara 9200, så hoppas den finns kvar om två månader då jag kan äntligen ha råd med den. Buuuuu hoppas den inte försvinner eller går upp. 
So for now I´m just closing my eyes and wishing for the best..

moving on..


Turn your back to all your problems and they just might disappear...not all of them, but at least those that bother you the most but really shouldn't.

Tänker fokusera på det viktiga nu.

Sadface

Jag bröt i tårar inatt och imorse. Jag brukar nästan alltid få ont i fötterna efter jag har jobbat, så jag trodde inte det var ngt speciellt. Hade fötterna i hett saltvatten och gick o la mig. Men efter ett tag fick jag skit ont, masserade lite men smärtan blev för mkt. Försökte gå normalt men det gick verkligen inte så gråtandes och haltande gick jag ner och tog en smärtstillande. Dock hade inte smärtan försvunnit imorse när jag vaknade. Men jag pressade mig själv att försöka gå normalt men nej jag kunde inte stödja mig på den vänstra foten, samma fot som ledbandet gick av på för ca 1.5 år sen. Duschade och hoppades att det skulle gå över, men nej! Sen började jag gråta inte bara för smärtan utan för att nu var jag tvungen att missa provjobbsdagen och kanske inte få jobbet :(
Så ja det här suger och det värsta är att det som mest gör ont nu är att inte få jobbet..dessutom kan jag inte sluta gråta.
Äckliga ledband!

Jobba utomlands

Jag åker jätte gärna utomlands och jobbar, sökte bara så där random på Cypern och fick svar på en gång. Nu vill de veta lite mer om mig och om jag kan tänka mig jobba där under en längre period(ett år)men självklart funkar under den tiden som jag sa först på(till augusti) Boende ingår typ :) Man bor med andra från Sverige. Lönen ligger på 500euro vintertid och 600 sommartid. Jag kommer att om det blir aktuellt åka ner den 1 dec. Gaah what to do?! Fatta att jobba på cypern ojojoj.
Men ok Gud låt din vilja ske. Helst ett jobb här el?

Caffe feeling

USCH! Varför kan jag inte lära mig att min kropp TÅL INTE kaffe. Varje gång är det samma sak, jag får ont i huvudet, mår illa och säger "Nej, jag ska aldrig mer drycka kaffe" Men nej, jag är envis och glömmer varje gång. Idag var jag faktiskt jätte sugen på en vaniljlatte så jajaaa.

Well I´m a girl ain´t I..so I get to take ego-pics


Yeah, it's overwhelming, but what else can we do. Get jobs in offices, and wake up for the morning commute.

Duty called
Gick till banken, fixade fler jobbansökan, japp jag har varit en duktig tjej :)
Hoppas jag får napp iaf. Imorgon har jag möte på arbetsförmedlingen igen för att läxa upp mig om hur man skaffar ett jobb hoho.

Give it to me baby..aha aha!

Det är inte ofta jag hittar ngt på gina tricot längre..mest förr och endast baskläder men de har rätt så bra accesoarer.
Men att prioritera handlar det om nu, så nej de här två får vänta tills ekonomin ser bättre ut för min del.

Booty lady...I mean BOOTS lady!

,
Brownie ones :)

Can´t sleep

Ni vet känslan som man får när man har suttit framför för länge, helt slitna och trötta men den har typ tagit över ens handlingar.Då blir det svårt att släppa taget, så känner jag just nu.
Men jag är ändå nöjd över att jag har för det mesta gjort produktiva grejer med den idag. Som att söka jobb överallt, och fixat en sorts planering för framöver typ.
Imorgon ska jag vara produktiv igen, ska gå på jobbhunting, typ gå och lämna CV lite här o där.

Beachy

Take me back to you beeeeeeeach!

On the mirror

Det finns en tjej som kollar på mig, hon är inte precis tilltalande.
Påsar under ögonen
Ovanligt massa orenheter som snart blir finnar
Torr och blek
Ja den här tjejen skrämmer mig lite, inte alls som samma tjej som oftast glor tillbaka.

Don´t worry?

Well, it´s not that easy.
Med tanken på jag nyss kollade hur mycket pengar som finns på mitt konto.
Har haft en väldig konstig morgon oxå, en sådan där man först är på en väldans bra humör och sen helt från ingenstans dyker nostalgin fram. Men det finns inte mycket mer att göra än att bara söka vidare och hoppas på det bästa, dock hoppas jag att det blir snart, helst NU!
BTW- plastbanken suger..och alla arbetsgivare som inte hör av sig oxå!

sleepy

jo,jag är trött..kom hem för en timme sedan efter att ha jobbat. Kl är snart 5 och jag kan inte somna. Bör försöka men KAN INTE!
Adjö, ha en bra kväll

(jo, jag blir artig-are när jag är trött)

Kiss Kiss Bang Bang

Can´t just people SHUT UP and live their own lives?!
My life, my decisions or mistakes.

It´s a sad situation..But this ♥ is stronger than distance!


Let´s catch up..

Virusfri iaf..my computer
Sen tror jag att jag fortfarande har lite virus i mig, men jag får ta och glömma det där med att bli sjuk. Ska nämligen jobba tis-lörd, NHL som gäller då. Om jag är glad eftersom lite cash börjar rulla in. Så nu är jag lite närmare Ecuador resan. OH..YEAH!

Igår var en händelserik dag..ohja!
Familjemedlemmar trängdes i mammas lägenhet, mysigt, mycket prat och MAT!
Själv hade jag längsta debatten ever med en pojke. Men trots alla mina argumenter varför vi inte skulle ta såna beslut, så kom han med väldigt bra mot-argumenter. Så ja, jag förlorade men ändå vann ♥ Det känns rätt men bara lite komplicerat med tanke på situationen.

So let´s try!

Hi BOYFRIEND



Put a smile in my lips...

I close my eyes and it all comes back
I open them again and it just goes away!

Allt var så mycket enklare i Ecuador, det var på ngt sätt inte verkligt. Men nej nu är jag tillbaka och det känns inte bra. Jo jag har min familj här, men även saker och ting som dyker upp. Saker jag hade glömt, saker som bara är verkliga här. Dessutom är jag tvungen att ta tag i så mkt saker, saker som man måste göra när man växer upp.
Allting skulle vara enklare om jag bara slapp uppleva minnerna om och om igen varje gång jag går in genom ytterdörren, men nej jag är fast tills ngt bättre dyker upp.
Nu är störtsta problemet money, jag tror jag kommer att kunna få ihop till resan, men fickpengar är problemet.. Så hoppas hoppas jag får jobba massor de nästa månaderna. Så kanske jag får fira jul LATINOstyle!