Insane fuuun!

Fre/Lör

Studentfest
en var helt ok :D Men ett tag blev det för mycket med alla nya lovers, men det är ju kul för de att de har hittat någon. Jag kanske borde ha gjort som Natha sa och visat lite till den där som man är lite tudililo i men neeej det gjorde jag inte.. Efterfesten blev med dessa
tokiga människor



Mycket snack och flum utanför Bello. Cykeltur till varmagubben. Dans på varmagubben var funny!



Kl var 3 då vi tog farväl av Dannyboy och VI hittade på lite girliefun!
En runda förbi(kl 3) Vaksaltorg och jag fyndade en väska för bara 20 spänn :D En sönder men perfekt fatölj mitt i vaksalatorg som vi vilade på..Zzz 1 h hos Bello för att sedan 5.30 bege oss till Vaksalatorget och fynda igen. Grr på allt vi hittade! Kl 9 var det dags för att sola utanför Bello. Sedan runt 14 en cykeltur till en laiimloppis. Massa skratt och flum-kom ihåg att vi inte hade ätit eller sovit något! Zzzz igen och sedan rota/fynda bland övergivna lådor vid Vaksala.
Tack flickor för en underbar/kul/flum dag :D Måste göras om!

För DE har tagit studenten!Hurra vad de är bra!




2:an är avklarad!

Jippi imorgon slutar man tvåan officiellt, men egentligen inte för jag har lite uppsatser kvar som ska in nästa vecka..blää! Men annars får man se årets treor ta studenten och be free! Ett år kvar så står vi där :D Imorgon tar jag förmodligen årets första dopp därborta i Pilsbo..Nämligen studentfest då..
Skinande sol hoppas man på, AMEN!

Murar runt hjärtat..

Jag har ett erbjudande, vad sägs om:

Ett ensamt liv

Ett oälskad hjärta

Tårar för varje gång man inte lät hjärta bestämma

Någon som vill ha det så? Det är samma sak som att säga, någon som aldrig vill bli älskad?Ingen? Inte jag heller.

Men tyvärr är det så att många i världen  bygger upp en mur runt hjärtan och låter ingen komma in. Det spelar ingen roll vad det är för sorts kärlek, bara tanken gör de rädda.

 

Allting kanske började med att de tvekade men sen lät fjärilkänslorna ta över. De där som får en att inte vilja andas bara för att kunna stoppa tiden, och bara njuta av närvaron av den där speciella personen. Fjärilkänslan kallas även att vara nykär. Då man börjar behöva kärlek som aldrig förr. Blodet rusade från topp till tå såsom vilda sjöar. De tappade kontrollen och uppfattningen om vad som hände och trodde sig ha hittat den speciella personen som skulle bli deras lyckliga framtid. De gav allt men kanske inte fick något tillbaka, och mer och mer började de inse att de hade valt fel. De hade nu öppnat sitt hjärta och låtit känslorna ta över. Och boom gick allting sönder och deras hjärta blev krossad av den de trodde var den rätta. Då tog de ett steg tillbaka och byggde upp muren som skulle skydda de från allt och alla. T.o.m den starkaste känslan av de alla; Kärleken.

 

Jag tror starkt på att det finns den där rätta för varje människa på jorden. Att finns en plan om att 2 blir 1 långt innan vi själva vet. Alla matchar med någon. Så när dessa "murbyggare" stöttar bort kärleken så stöter de bort en till människa vilket betyder att den aldrig kommer hitta sin rätta för att den har gett upp hoppet om kärleken. Dessa icke kärleks troende människor skapar inte bara ett olyckligt liv för de själva utan för deras andra halva.

 

De har människor  är inte de mest optimistiska av de alla. De tror att de kommer att bli sårade varje gång de låter kärleken ta över. Att få uppleva kärlekskänslorna för de är den största fruktan av de alla. De känner sig trygga med sina murar runt om.

 

Visst de kanske är trygga men även ensamma. De flesta av dessa människor låter chansen gå förbi och jag vet att de förr eller senare ångrar sig. Skulle inte de få det bättre om de åtminstone gav det en chans och lät sig bli älskad? Då skulle de iaf inte behöva gå och grubbla ifall de valde rätt eller fel.

 

De tar inte bara kärleken ifrån sig själva utan även ifrån andra som kanske vill älska de. Det är inte vi som bygger upp dessa murar utan de. Och alla måste få sin chans om att älska och bli älskade, därför behöver vi riva dessa murar! Inga mer murar runt hjärtat tack!

 

 

 

Peace

 


Damp Kissie

Jag har aldrig tyckt om alla idiotiska bloggare som kissie , men idag bestämde jag mig för att ge de en chans. Men gaah! Kissie är nog den mest idiotiska dumma bloggaren någonsin!  Ofta hon skriver så?Vadå vill hon att folk ska tycka att hon är dum? Isf har hon verkligen lyckats!

I see your true colors..


You with the sad eyes
Don't be discouraged
Oh I realize
It's hard to take courage
In a world full of people
You can lose sight of it all
And the darkness inside you
Can make you feel so small
But I see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow

Congrats I guess..

Min lilla älskling Jonas har skaffat tjej :D Oj jag kanske inte får säga älskling till honom nå mer hmm..Anyway jag är så glad för honom, och hon verkar jätte trevlig o söt! Men nyheten kom som en blixt så det enda jag fick ur mig var..congrats I guess. Haha stackrs tjej det måste nog varit jobbigt nog för henne att tvingas berätta det för någon hon aldrig mött förr o så får man det svaret! Fy dig Jonas så gör man inte..Hon måste tro att jag typ hatar henne eller något..
Men snart får jag träffa er två och se hur - quote från Jonas "gulliga ni är" haha
A toast for Jonas & Callie


Den andra Vanessa

Men nej jag är inte gravid ungar!! Haha ni är så dumma om ni tror att jag skulle prata(skriva) om mig själv i tredje form!  Såklart jag menade Vanessa R- mamman till min framtida brorson. Hon och Lele ska få en underbar liten pojke...Bebisen är längtad tro mig! Men om ca en vecka kommer han till världen jippi! Och om 3 veckor är jag i USA- Om allt går som beräknad!!!

Peace

I want you..

En låt värd att lyssna på! Gillar hennes hesa röst!

I want you to want me.
I need you to need me.
I'd love you to love me.
Im beggin you to beg me.

I want you to want me.
I need you to need me.
I'd love you to love me.
I'll shine up the old brown shoes, put on a brand-new shirt.
I'll get home early from work if you say that you love me.


40°

plugg→ stress→städning→stockholm→skratt →längtan→kläder→kaoshår→ohlala→ han→ fegis

Sjukt mycket som sagt och det känns som min kroppstemperatur har stigit till hela 40°

Going nuts!

Nästa fredag så slutar man tvåan! Det kommer bli helt underbart men ändå lite tråkigt..man kommer inte träffa alla på ett tag :(  Om allt går bra och snabbt så är jag i USA om 3 veckor, jag verkligen längtar och hoppas.

Som sagt I´m going nuts delvis för att jag har så sjukt mycket plugg och såklart för att "Jag heter Vanessa och kan aldrig bestämma mig" Kan inte jag bara göra något?! Visa lite grann?Eller ska jag bara skita i allt? Gaaaah!
Jag menar jag förlorar inget på det väl? Jo kanske aja nästa fredag kommer jag nog inse hur äcklig feg jag var/ÄR!

Peace

Från mig till dig

Jag vaknade av en märklig dröm. Jag blev lite besviken då jag insåg att det bara hade varit en dröm. Du kom och hälsade på, vi badade och solade varje dag. Vi gick långa promenader som där hemma i Sverige, och du envisades om att vi skulle ta bilen. (t.o.m på drömmar är du lat) Efter ett tag var det dags för dig att åka hem, men du STANNADE.
Om det blir så, då blir jag lycklig!
Jag saknar dig baby, men snart är du här ^^

J.E

Ps: Njut av henne så långe ni kan för snart är hon min, bara min! Åtminstonde en vecka.

Längtar


För han är min älskade kusin. Han och Vanessa(inte jag) ska få en underbar liten pojke snart :D
22-31 DÅ!

Dreams

If they could come true..
Give me what I want, and take what I no longer need.
Bring me love, and take anything else away.



A sight of you and I melt
A touch and I go GAAAAH!

What kind of boy I should be with..

Bestfriend Boy
You need a bestfriend boy. It sounds very boring, but it's really not. This could turn into the most passionate relationship ever! You need someone that is just fun to be around, without all the mushy gushy stuff all the time. You want to be able to be yourself around a guy, and just hangout like you do with your friends. You also probably value being able to have a conversation that has to do with more than how much you "miss" or "love" eachother. If you have a bestfriend that's a guy, don't be afraid to DATE HIM! He could turn out to be the perfect guy for you. And if you don't have a guy bestfriend already, then find one! If you meet a guy you might be interested in, see if you can just be friends before you climb into the relationship.


Haha lite sant ju..Han ska vara crazy!

Milow



Allting handlar om vem det är som sjunger låten..Jag älskar låten verkligen kanske inte just det de sjunger men själva beatet. 50 cent och Justin Timberlake har gjort en remix men den låter dirty och inte alls lika bra. Så enjoy av den rena versionen!

Cuz you´re cute..

..and you make me smile!

Snart går alla skilda vägar, även du och jag :(

En heeeeel månad väntar på mig därborta vid andra sidan jorden..I´m gonna rock it upside down!

Peace

Estoy viva!

Jag lever!
Woho och det räcker väl för att man ska fira :D


Bello är tokig och vi tycker om att leka, vi gillar glass och fruktsallad MUMS! Världens bästa snack typ mitt i natten är : Tårta och mjölk..Men biverkningarna är illamående typ och en äcklig stor mage :D

Men snart ska jag springa tårtan av, jag ska springa heeeela vägen hem till mamma och spendera lite quality time med de två.. Fast dock kommer jag äta empanadas så hmm jag ska nog springa av de också? Det återstår att se.
Peace dude!

Unusual friday

Upp o ner fredag. Stannade hemma och skrev historia uppsatsen. Min dag såg inte ut att bli rolig. Kl 4 åkte jag in till Friskis o tränade med Bello. Fy vad svettig man va efteråt! Men antar att det visar på att jag faktiskt tränade..eller aa aerobics då :D Sen var det raka vägen hem för att fira Caroline och efter det in till stan igen.

En snygg tjej med en halv sönder paraply väntade på mig där. Hon hade svarta kläder och ponytail. Natha, Nathalie, Williamsdotter whatever. Vi gick till Linné där vi fikade i en halvtimme eftersom de stängde då typ, sen funderade vi faktiskt ett tag på att våldgästa killarna men spelade biljard istället. Natha vann tre gånger :S men hon fuskade nog för hon sa att hon inte hade kört på länge. Det var roligt, och nångång ska vi ta med oss massa folk dit och köra.


Ja det var min upp o ner fredag och nu börjar min ner lördag. Just nu funderar jag på att sova till ett och sen gå ut och springa och sen måste jag iväg till jobbet. Handboll event tror jag.

Peace


Miss You

För att ni är ni!

Ni finns där bara. Jag behöver inte säga något egentligen, ni bara finns där ändå! Ni lyssnar, tröstar! Ni är ni :D Älskar er för det.
You know who!

Älskar er så

Getting some colors in my mind

Baby cuz you make me fly every time I´m around you.
Just for a minute I feel like I could paint my black&white world with pastel colors
But I´m to shy and I go and dive
When am I going to let your crazy colors paint every single inch of my life?
But right now it´s fun letting your craziness paint happy memories in my mind

To much belly on me



Exakt sådär kände jag mig idag. Som en riktig tjock nörd!
Men det gör inget nördar är fina de med haha..Nej men i veckan ska man börja med lite humphump dvs träning i min värld. Om tre veckor är jag nog normal igen :D



All in

I need this. I want this. I´m going for it. I just hope I don´t fall to hard.

Lyckoanka!

Jag tror att lyckan låg i mig..hela tiden. Jag var bara tvungen att inte påverkas av andras olycka. Min anka gick i mål :) Jag vann bio-biljetter. Jag struntade i att kolla på rejset men ändå vann jag!
Valborg var kul men inte såsom förväntat..
Natha+Nessa=Soooooola
Snart drar jag till stockholm..
Peace