Ecuador

Jupp nu är det så att man åker till Ecuador imorogn kl 9 :)
De sista dagarna har varit lite stressiga så men de har varit sjukt roliga. Jag har försökt packa nu i 3 dagar men det går verkligen inte när man har för mkt packning o för liten väska :S Men här sitter jag o väntar på underbara Lisa som kommer med en "Largest Suitcase ever" så som hon skulle säga hehe så då får man packa om.
EK har varit helt otrolig, sjukt skoj. Hehe Maria o Alex! asså de är galna. That´s why I love you guys ;)
Man har faktiskt märkt att nu när man är "fri" så kollar killar på en väldigt mkt. De kanske har gjort dt inann oxå men dt är inget man har upptäckt direkt. Aja men dt är roligt med lite blickar här o där. Men dt som  inte är roligt är när turkar förföljer en..Usch usch då sprang jag för livet HAHA nästan.. Men tokar få inte för er nåt bara för att jag säger att man gillar uppmärksamheten man har fått. Ni vet hur jag är och jag tänker inte precis och gå in i ett annat förhållande när jag inte ens har glömt det förflutna! Det tar tid och man kan inte vakan från enda dagen till den andra och bara : oj nu är allt glömt! Nej folk det tar tid o läka och nästa gång jag blir kär tänker jag vara petig som bara den. Så passa er för minsta lilla och Hejdå..
Ja gott folk idag är det sista dagen ni ser mig el ja det finns en som kommer se mig även imorn men det är hemligt el hur?! Aja jag ska fixa här för ikväll blir d roligt el aa man vet aldrig. Så passa på och kom och träffa mig sista gången på en HEL månad!
Hmm vad mer har hänt? Ah just d! Igår gjorde jag av mig med allt, skönt det. "Havet är full av fiskar"- Maria då :)

Nåt mer jag glömmer?- OJ OJ gissa vem som ska till Galapagos 3 dagar?? JAG! Eller aa det är inte helt klart än för  andra hälften av pengarna fattas men jag får blinka lite extra åt min kära Lele. Vad kul det kommer bli!  

Aja folk älskar er kommer verkligen att sakna er alla. Men vi syns om en månad. Och vissa av er kommer inte känna igen mig- makeover( brunare, mkt ljusare i håret, och vem vet vad som kommer hänga på min navel) Jag kommer vara som förr, galen men gosig. Känns så länge sen jag var d ..har nog mest varit tråkig och kall. Men Nu är jag tillbaka :)

Bye goingar ;)


DÅ=NU ?

"Älskar dig lika mycket då som nu" - Ok rensade lite i mobilen och fann detta.. Kan man hata och älska nån? Doesn´t make sence..Och när blev NU -Då?
var jag 17. hade jag en aning om hur mitt liv skulle se ut. var jag glad. hade jag alla vid min sida. ville jag upptäcka världen med den personen som var så spec. ville jag aldrig släppa taget om min mamma. tänkte jag stanna i Sverige efter gymansiet. hade jag bestämt mig för att förändras. Då - det var bara för 2 veckor sen. Hur kunde NU förvandlas till Då?

Aja nog med allt tänkande dags o ta en runda förbi alla männsskor på LO igen!


?

Här sitter man hur trött som helst efter en ganska så konstig dag .. A just d - My shoes are NOT made for walking :)
Har så mycket att tänka på just nu. Ecuador resan är ngt jag verkligen längtar till. Jag vet att jag kommer att ha det underbart där nere. Men det jag oroar mig för är efter resan. Så mycket som jag borde fixa innan men jag hinner inte. Måste hitta lägenhet el likande. - Manda, Jonas och jag kanske kommer att dela en 2:a men det är inget säkert än. Måste först och främst skaffa ett jobb och tänka ut om jag verkligen ska dela med de där två tokar :) Jonas vill ta sovrummet och låta oss tjejer ta vardagsrummet HAHA säger jag bara. Vet inte riktigt än om jag kan bestämma det men efter Ecuador vet jag säkert men tokarna flyttar in den 16 agusti :) De flyttar in i den vackra Not Nyby. Aja tokar jag vet att ni säkert sitter o läser det här , så : Jag älskar er jätte mycket och jag vet att ni oxå gör det men kommer ni verklligen klara av att bo med en snorunge som är van vid att någon passar upp henne? Jag menar ni är ändå två tokar men mogan tokar för att bara vara 19 och 20 :)  Ok jag är inte lat det vet ni och OM jag flyttar in med er så är det säkert jag som kommer städa varje dag. Men jag kan tyvärrr inte bestämma ngt än måste tänka ut det här ordentligt. Men tack så jätte mycket för erbjudandet :)
Anyway mkt som ska bestämmas o grejer, skulle vilja stanna kvar i Ecuador men vad för sorts framtid väntar mig där? Men efter allt som hänt så är jag säkert på att nästa sommar så tänker jag uppfylla min dröm -USA- tänk er en liten Vanessa gåendes längst DC gator. Sen till hennes drama kurs för att hon stannade vid Starbucks för att kunna vakna till liv efter en lyckad kväll!  Mmm Dröm Here I come ??
Aja mkt som susar runt i huvudet nu men alt får inte plats här så jag säger bara- God natt , el kanske man ska säga God morgon ?
Älskar er, tror jag iaf vissa av er.. skriv en kommentar vetja så vet jagatt ni varit inne :)
Puss hej sötnosar :)

Livet börjar här och nu!

Vill först och främst tacka alla dessa änglar Gud har skickat för att hjälpa mig de senaste dagarna.
Alex - tack för att du öppnade inte bara ditt hus utan ditt hjärta,du är helt underbar och jag kommer att vara dig evig tacksam.
Samuel- tack för att du bryr dig och lyssnar. Hade inte klarat mig utan ditt pep-talk
Tjej och kille- fick aldrig veta vad ni hette, men ni är värd guld verkligen.Ni visste inte vem jag var och ändå hjälpte ni mig.
Jonas- Ännu en gång dyker du upp när mitt hjärta bryster, ännu en gång finns du där för mig, du får inte gå o gömma dig igen! 
Manda-Samma sak här du och Jonas lyckas alltid dyka upp samtidigt och precis när jag behöver er i mitt liv.
Tack även till er andra(ni vet vilka)


Tackar Gud för att han öpnnade mina ögon häromdagen. Jag vet inte vad jag tänkte på. Mitt hjärta sa- Gå inte dit du kommer bli sårad och ingen kommer förstå dig. Min hjärna sa- Gå dit, det är den enda som vet, han kommer förstå och vara din vän. Dum som jag var lyssnade jag på min hjärna. Ingen hjälp där inte. Men är glad för det! Nu ser jag klar och tydligt men kan fortfarande inte förstå hur folk kan vara så okänsliga. Men där fanns det två helt främmande personer som vägrade lämna mig mitt i natten. De hjälpte mig och sen var jag trygg hos Alex. Där satt vi i hennes mysiga rum och jag öppnade mig helt. Hon lyssnade och förstog allt fast jag inte in i detaljer. Hon var en äkta vän. Älskar dig gumman.

Dagen efter(igår) badade vi i Skarholmen. Petrus och jag diskuterade där en stund om det verkligen hette Skarholmen eller Lyssnarängen. Men men jag gav inte upp och jag vann, tror jag ? :) Anyway tre badsugna tjejer (Alex,Charlotta o jag) gick från gamla uppsala till stan. Väl där kylde vi av oss inne på hemköp hehe sen fortsatte våran lilla trip med buss hem till mig.Vi hämtade det nödvändigaste och sen gick vi till min moster där vi ännu en gång vilade upp oss lite. Efter det gick vi till bussen som skulle ta oss till Skarholmen. Vi badade och solade. Härligt som bara den säger jag bara!
Hehe just d jag glömde att påpeka att vi gick från Alex kl 13.30 och kom fram 18 till Skarholmen HAHAHA.

EK börjar ikväll, tänker njuta till 100! men synd att jag bara är här till på torsdag . Sen bar det äntligen av till Ecuador :)
Det kommer och bli den härligaste resan ever. Jag säger bara en sak : Quito streets Watch out for the lovely girls- Andy, Paty, Jessy, Wendy and ME!  Kan inte bli bättre än så här liksom, NO parents, No commitments, No Anything! 
Mitt liv börjar här och nu!

:/

The key to happiness is forgiveness, but I cant forgive you


Blind

Mitt liv har varit hård de senaste månaderna, men med hjälp har jag ändå kunnat ta mig igenom de hårda stunderna. Jag försökte leva  ett normalt liv som möjligt och klarade det nästan. Men det visade sig att jag inte var stark nog att leva om på nytt. Det fanns endast en person på hela jorden som jag kunde lita på och gråta ut med. Mina problem växte och vi löste det genom att bli vänner. Vänner som skulle älska varandra, vänner som visste att de skulle återförenas så fort alla mina sår hade läkt. Det var den sagan jag berättade för mig sälv men jag upptäckte väldigt snabbt att jag hade varit blind.Min vän brydde sig inte om att vänta på att mina sår hade läkt. Min vän ville ut! Då när jag som mest behövde honom vände han ryggen mot mig utan någon förklaring. Han ljög.
Nu är allt över tack vare dig. Det var nu eller aldrig och du valde Aldrig!
Jag hatar att älskar dig så mycket.Jag hatar alla minnen. Jag hatar din doft på min kudde.Jag hatar dig.