Tankar

Vill inte minnas längre..

Vill inte känna så längre..

Varför sjutton är det så svårt att släppa taget..


Long nights

Jag har inte haft lust för någonting egentligen men ändå har jag gjort så mycket..Jag hade bestämt en lugn helg med mys o film..inget festande,inget stanna uppe för länge..Haha men om ni känner mig så kan ni förstå att det inte varade så länge.

Fredag kväll spenderades på LO och efter det åkte vi(Lisen,Z,Emanuel,och boysen Thorslund) till stan där Johannes skulle lämna bilen och sedan ta tåget till Göteborg..men vi alla var hungriga så vi köpte lite käk på B.K men  åt det på Gyros. Sedan följde vi med Johannes till tåget och jag o Lisen insåg väldigt snabbt att våra sista buss hade redan gått.. Så vi gick men inte ensamma utan med Z och Samuel.. Kom hem till Lisen vid 4 och vi gick upp vid kvart i 9 bläää så när jag kom hem somna jag direkt!  

Jonas kom över ett tag men dum som jag var så bråkade jag på honom.. Förlåt.. så våra mys/bli-tjock-kväll blev inte av :(

Att plugga kändes värdelöst så jag satte mig framför datorn ett tag o började ringa runt till folk och kolla om man kunde hitta på ngt mys..men alla var ju så tråkiga men inte Lina,Moa o Annika haha.. Så en liten fågel viskade i mitt öra att Simon hade fest.. Kl 8.30 satte jag mig på bussen på väg till Lina och sedan bar det av till Storvreta fast dock följde inte Moa med.. Var egentligen inte så jätte sugen på röj inte mkt iaf men hade ändå förväntat mig att d skulle var d..men nop..haha men det var kul ändå.. Några killar kom och frestade oss(Lina,Annika o mig) om att gå på krogen istället men jag stannade orkade inte med så mkt folk..Men Lina o Annika följde med :)

Jag och Joshi väckte Christer och det var då det blev kul typ..haha.. alla gick o la sig typ så vi låg där i Chisters säng o lyssnade på skön musik,kollade på 2 and a half man o how I met your mother o så..Vici kom sen oxå haha fast hon sov för det mesta.. Haha  kan bara säga att de där två "pojkarna" är sjukt roliga haha.. Vici stack kl 6 och en timme efter somnade vi, och en ännu en timme efter kommer Simon in o väcker oss och börjar städa haha.. sen några timmar efter kommer Samuel o Simon och börjar låta som sälar haha..Japp roligt var d sen så åkte jag hem idag vid 1 nån gång.. 

 Japp och nu sitter jag här och kan knappt prata, är typ as hes bläää

 


Olycksdag

Idag har verkligen varit min olycksdag o här får ni veta varför!


* Jag missade bussen o kom till skolan försenad!
* Jag "glömde" att vi hade samhällsprov
* Jag halkade massa ggr
* Jag bet mig själv i underläppen så jag fick ett sår!
* Jag slängde toadörren på mig själv så jag fick en fläskläpp! Och ett till sår fast nu på överläppen
* Min väska gick sönder
* När jag mullade Jompii på magen så sparka han mig..en bula ja!!
* Jag drack varm kaffe o det sved..mina sår ni vet!!
  

Ja där ser ni ..
Det är ju synd om mig ajaj!


Storvreta

Ja nu är det så att jag inte kommer att vara hemma på väldigt länge.. Både idag o imorn kommer jag att sova över hos Bettan...det är nog bäst så.. O sen får vi se vart jag krashar under helgen :) Kanske Manda o Jonas??
Aja men nu ska jag gå o förhöra Lisen..
Puss kram /Nessa

Sjuker :(

Ja det är inte lätt inte..

Blev lite sjuk i söndags, feber o hela köret! Och oxå  en atans till hosta.. låter som om jag rökt i 70 år typ haha men nu är det lite bättre..

Satt en stund och såg hur mycket det hade snöat GUSH typ säkert upp till knän iaf mina ,men jag är ju så kort oxå haha :) Blev jätte sugen på att åka pulka och gå en mysig promenad men det gick inte..för det första är jag sjuk,för det andra kan man inte gå en mysig promenad utan en mysig människa och för det tredje..finns ingen tredje för de andra var så bra så det behövs inte.. som en viss person skulle säga.

Det var både trist och mysigt att vara sjuk, fick tid för mig själv och tänkte en hel del..men ibland for tankarna dit de inte skulle och då kom tårarna.. Det är nu när snön han kommit o mysfaktorn är som högst då jag blir påmind som mest

:(  Jag hatar att gråta för det..men som en vän sa till mig..

"Jag måste ge tiden tid".. 

Aja allihoppa ha det nice :) 

Puss kram / Nessa


Mi sueño...

Jag hade den vackraste drömmen någonsin men jag tänkte berätta den på spanska.. så sorry om ni inte förstår men THAT`S LIFE!

 

Estaba en un centro comercial con mis amigas pero derepente el centro comercial se convierte en una escuela muy grande.. y habia que subir las escaleras electricas entonces yo y Bettan comensamos a hablar de algo y de repente me cruzo con el.. Pero digo "Ay que mala suerte que tengo porq tengo que encontrarle a el justo aqui" al mismo tiempo me doy cuenta de que el me quedo viendo con odio,como que si le ubiera echo algo. Yo y bettan comensamos a caminar hacia la clase y de repente oigo"detente,detente,vanessa detente" y mi corazon comienza a palpitar a mil por hora! tuntun tuntun y el se acerca y me da un billete de 100 kr y en el esta escrito algo

 

" Porque ayudas a tantas personas a ser felizes,a que se reconcilien..porq no ami? Te pido por favor perdon, regresa,intentalo! Porfavor! 

Besos Te sigo amando"

 

Luego le quedo mirando y su cara de repente se borro un poco y luego me desperte..  

Que sueño, solo si fuera realidad. Es mi sueño..y eso nadie me lo puede quitar..talves ya no sea lo mismo que antes pero yo se que mi mente y mi corazon no han recuperado totalmente de su memoria.. talves algun dia lo logre..por el momento extraño los recuerdos..

 

Shh! om du vet vad som står, håll det för dig själv!


My weekend..

Min helg började med jobb..var dock inte så ansträngande..typ fyllde på vatten o så o log till alla körtanter oxå hehe :) Lördag morgon så satte jag mig på t-banan o iväg till jobbet igen..slutade tidigt o var hemma runt 18. 

Moa och jag var party sugna så vi ringde runt till våra kontakter o hittade till slut some fun.. Vi träffades i stan runt 21 och handlade det vi skulle ha till kvällen sen tog vi bussen till luthagen..haha o när vi klev av insåg vi att det hade tagit 5 min o gå haha.. Då ringer vi Edwin och undrar vart vi skulle gå därifrån..men då säger han.."ser ni ICA gå dit o lek lite"haha hans föräldrar hade inte dragit än el likande så aa Moa o jag gick runt där o"lekte" NOT! iaf väl hemma hos Edwin var vi inte så många..Typ bara Astrid(edwins syrra),Edwin,Martin,Max o en till Max o sen Moa och jag då.. Vi insåg rätt så snabbt att det inte skulle bli röj som vi hade tänkt oss men det var kul ändå! Asså killarna är ju så sköna ,de hade typ så där intern snack ibland men man bara garvade åt de för de snackade trams ibland haha.. ex:BRO´CODE..citat från bro´code samtalet!

- Vad är bro´code

-Man får inte ligga med varandras systrar ok

-Men då får inte Max vara med

-Jooo alla som vill att Max ska vara med räcker upp en hand..

-brocode gäller från o med nu 

Haha asså så himla sköna! Efter ett tag förflyttade vi oss från köket till Edwins rum där partyt startades..Dansade rätt så mycket tror jag el? Asså killar som dansar förtjänar en applåd faktiskt! Man behöver inte kunna värsta moves men bara dansa liksom så APPLÅD för killarna där :)

Max o Martin stack sen och vi andra fortsatte kvällen..Typ Moa o Edwin dansade o lite jag oxå iaf när jag inte tog kort eller låg ner i Edwins säng o vilade..Max var DJ o dansade oxå fast bara lite :) Kl blev för mkt men  de övertalade mig om att stanna ett tag till..

Jag fick sova hos Moa så vi tänkte inte så mkt på kl..men rätt som det är var kl 5 o då började vi gå mot Moa.. Asså vi fick snön i ögonen typ hela tiden så vi var tvungna o kolla ner typ..jobbigt jobbigt men sen var vi framme, jag sket i smink o sånt o bara kröp ner i Moas säng o somna på en gång typ..haha

Ja det var den kvällen den.. Moa o Jag har börjat bli bra på o parta tillsammas haha :) Vi äger haha!

 

 


Sleep don´t weep!

Kroppen ger upp och vill bara sova..Men tankarna flyger omkring och så fort jag blundar så vill jag vakna igen.. svårt att sova bläää.. Kl är ju två MEN VANESSA DÅ! nää nu ska jag gå o sova, måste jobba imorn ju! 

Go´natt ni där ute, el kanske Go´morron ..el a d beror på när ni läse detta :) 

Puss kram / Nessa


Kärlek är..

..att förlåta..Kärlek är att tolerera!..Kärlek är så mycket men ändå så lite...Kärlek är sånt man får och ger..

Kärlek är ett beslut! - Ett beslut om att älska någon annan trots alla sina misstag och fel!

 

Ååh all snack om förhållanden  och kärlek får mig att minnas..Jag minns då jag hade allt i bara en person(trodde jag ja) Jag hade någon som älskade mig,någon som var beredd att spendera sitt liv med mig..När allting var jobbigt kunde jag bli mött av mjuka stora armar som bara hållde och fick problem att försvinna..Ibland fick jag även en puss på pannan och mitt hjärta hoppade till 100 bara för att jag kände mig älskad! Jag kunde ringa mitt i natten och säga  "jag är rädd be för mig" Jag hade allt! Jag hade någon! 

Men vem har jag nu? Ingen..Vill kunna uppleva kärleken igen fast den här gången 1000 ggr större!

 

Men jag ska inte vara dum nu..jag har trots allt mina vänner, de får mig o känna älskad.

Men ändå! jag vill ha HAN!!Han som ska få mitt hjärta att hoppa av glädje! Han som ska komma in innanför dörren o säga " Är så glad att se dig" och pussa mig på pannan!

Vart är du`? 

Ja, det är min dröm..

 

Lycka det är vad jag vill! 

 


Plugg

Ja idag har jag varit duktig och pluggat på ett prov för första gången i år..haha el aa åtminstonde suttit ett tag med den :) typ 2 timmar..det var väl duktigt gjort av mig hehe

Imorgon är det Kramdag i skolan asmysig jut..då måste man gå o kramas hela tiden och jag som så älskar det.

Aja nu ska jag gå o kolla på Scrubs o 2 and a half men ;)

Puss kram


 

Hallå kan inte anonyma människan som skrev ett kommentar om "Cuz´ yesterday was THE NIGHT!" idag säga vem den är!!..blir ju nyfiken..men annars så kan jag iaf svara så här: Jahan är trevig! och ja jag tog hans nummer men det var han som frågade om mitt..så han kan väl höra av sig om han vill..el? Puss på dig med!


Hamlet

Min lediga dag(tis) spenderades in THE CITY (stockholm).. 

Vi(Lise,AlexTina,Lovisa,Betty,Carro o jag) var framme runt tre o gick vi till kungshallen o åt..det var inte så värst mkt folk faktiskt, för en gångs skull!! Tinas mat måste jag påpeka såg lite läskig ut typ röda nudlar..men konstigt nog smakade det helt ok..

Efter maten så smet jag o Betty till Cubus o jag hoppades äntligen tycka om ett par byxor som jag har prövat tusentals ggr typ men nej envis som jag var gav jag de en chans till MEN NEJ! jag köpte de inte..hehe 

Sedan gick vi vidare till Stureplans "Expresso House" för att möta flickorna igen..vi satt där länge..mysigt värre :) Två "kända" bloggerskor hann vi se..hehe Tina hade koll på dem hon hehe :) De flesta tog Chai-latte tror jag... mumsigt :)

Kl blev mkt och ivriga tjejer rusade vidare mot Dramaten för att njuta av den fantastiska "HAMLET"  Men vi eller aa åtminstonde jag kände mig lurad! Det var inte den klassiska hamlet utan en ny modern version..Hamlet var helt crazy och tjejen där juckade med soffan hela tiden typ..aja asdålig pjäs iaf.. Det enda roliga var när Oratio dansade o goofade runt :) hehe annars så sög den! Ärligt talat..Jag menar jag älskar teater men den där SÖG! Besviken?-Hmmm JO!

Inte nog med att pjäsen sög och att man var super trött..helt plötsligt blev tåget inställd oxå och vi fick åka ersättningsbuss..när vi kom fram 00.30 hade jag precis missat min buss men snäll som Bettans pappa är så skjutsade han mig :) 

Ja det var en trevlig dag ändå trots alla besvikelser hehe :)


Videoblogg

Orkar inte riktigt skriva ner allting så här får ni se själva..

Jag o Josua övade inför audition..tänk på att vi övade för första gången utan noter o sånt.. jag låter hemsk jag vet men d blir nog bättre ju mer vi övar..

Vi skolkade lite från svenskan o typ låg där i soffan o softade..Isabella o Vallen spankade mig lite då o då..tog i oxå hehe
 Aja det var min dag det...
Puss kram

Bad and Good News

BAD-Jonas har sagt upp sig..och är arbetslös haha stackarn, inga plötsliga impulser om att slösa pengar på onödiga grejer nu! 

Asså kan ni fatta nu händer det på riktigt..nu ska gubben flytta el aa i januari men asså d e ju snart.. Gubben då..  Man vet inte vad man har haft förräns man har förlorat det.. stämmer helt o hållet..har inte uppskattat honom riktigt..men du vet att jag älskar dig och tackar dig för allt som du någonsin gjort el hur vännen? 

GOOD- Mamma köpte bijetterna igår.. Så ingen tråkig nyår för oss inte.. vi ska nämligen spendera nyår i Milano(28/12-7/1)..NICE. Jul ska jag spendera med mina släktigar i stockholm och mamma i Spanien men det blir nog bra ändå :)

 


Cuz´ yesterday was "THE NIGHT"

Haha ok jag måste nog erkänna att jag inte var så värst taggade på festen igår kväll..MEN d förändrades rätt så snabbt.. Så skön kväll asså, men dock spårade jag ut ett tag haha. And here it´s why- Jag var som sagt uppe i varv och dansade jätte mycket men insåg väldigt snabbt att jag var nog tvungen att en paus..och eftersom jag inte hade en aning om var Anna o Fiona hade tagit vägen sprang jag upp och letade efter de men de var inte där..samtidigt ringer Jonas och jag går ner för trapporna och halvskriker "ANNA!" då snubblar jag men som tur var det så fångade en kille mig och såg till att jag inte hade gjort mig illa..i all förvirring glömmer jag bort Jonas som skriker "Vanessa är du där? Vad hände?VANESSA!" haha då tar jag tag i mobilen o springer därifrån.. Glömde t.o.m att säga tack till den där killen..kommer knappt ihåg hur han såg ut..men om någon som var där skulle läsa d här o vet vem det är tacka honom från mig..Hehe och inte hittade jag Anna o Fiona heller haha..

Ja som sagt det att blev mycket spring upp för trapporna och såklart--> DANS!!

En lyckad fest helt enkelt - Tack vare Lukas  :) 

Hehe det var en kille där som försökte pussa mig massa ggr men jag lyckades alltid ta mig ur det..annars så fanns Samuel där oxå, han räddade nog mig två ggr från samma kille..Tack gubben 

Jag, Moa, och typ fem killar begav oss till bussen vid typ 2 och på väg dit pratar jag med Martin-trevlig kille.. jag kommer inte ihåg om vad d var iaf men det fortsätter så här..

M- Man kanske ska ta ditt nummer ifall d blir nå mer fest

V-Visst men jag kan den inte utan till så ge mig ditt så ringer jag upp o du sparar den..

Så det gjorde vi..sen efter ett tag när vi sitter o väntar på bussen blev han lite på och undrar om jag inte har tråkigt och vill fördriva tiden genom att strula, och såklart blir mitt svar NEJ och han frågar.."men du måste nog ändå gilla mig eftersom du tog mitt nummer".. WHAT!  Sens när betyder det att det leder till strul varje gång man tar någons nummer?! plus att d var han som frågade om den.. Så nästa gång ni tar någons nummer var försiktiga haha.. Oj nu kanske jag har svartmålat Martin lite grann men nejdå han var en rolig prick han,inte för att jag känner honom bra men han verkade d iaf.

 Aja det var summeringen av kvällen :) 

 

Puss kram


Party..

Finally some fun...

Ska snart iväg på fest hos Lukas..fun fun :) Men ska först träffa Anna vid centralstationen o sen ska Moa hoppa på vid henne :)Hoppas d blir kul så man glömmer vilken jobbig vecka d har varit.. Aja nu ska jag fixa d sista.. 

puss kram 


Busy..

Har inte haft tid för datorn de senaste dagarna och gush vad skönt det här varit.. Så mm här kommer en kort sammanfattning :)

Onsdag- Jag chillade medans Alex,Lise o Betty jobbade hehe.. Sedan bar det av till Betty där vi skulle ha Movie-time..Carro kom o joinade.Micke(bettys storebrorsa) och vi flickor tog en sväng förbi ICA Solen och köpte lite godis o annat gott mums.. Ondskan var det länge sen man såg och eftersom Alex o Carro aldrig hade sett den kollade vi på den..Micke upptäckte att Danny(idol) var med i den..hehe aja efter det tog vi bussen hem(Alex,Lise o jag) Sov över hos min Alex..Hehe kan bara säga att hon o Petrus är de mest underbaraste syskon-paret man kan va hehe.. 

Torsdag- Skolan--->Hem och somnade typ fyra timmar sen var det att sätta sig ner och skriva ner en bookreport på en bok som jag knappt hade läst..haha men jag lyckades få det gjort iaf..Hoppas B.O tyckte om den..

Fredag-  Thanks God it´s friday!! Jupp skolan var trög som alla fredagar..alla var trött jupp! Det blev inte en sväng förbi donken med lisen(ajabaja vi börjar bryta traditionen haha) men istället satt jag med isaBella o Samuel och jaa satt där..Samuel lyckades få tag på min mobil,el kanske var det jag som gav den till honom men anyways han skickade ett sms till Simon som att d var från mig..men d fixade sig för jag hämnades genom att skicka en till Anna moahaha, min var mkt värre undrar vad hon fick för reaktion..aja lite kul var det :) Tänkte ta det lugnt så det blev mötet..lite tråkig var den men men..Efter mötet stack vi(Tina,Niko,Alex,Carro o Isak) till MAX.. sedan släppte vi av Alex o Carro o drog vidare till Abbe.. Asså va mkt folk vi var där vet knappt vilka vi va.. många som kom och drog snabbt eftersom vi knappt fick plats.. Japp det var min fredag d :)

 

Ok den var inte så kort men men jag gjorde mitt bästa :) 

Puss kram 


The wish list..

Insidan

  • Omtänksam
  • Humor 
  • Snäll
  • Mysig
  • Lite crazy/bad boy 
  • Inte bry sig så mkt om vad andra tycker
  • Talang för ex. sport ,musik 
  • Manlig/goofy

Utsidan

  • Hot 
  • Lite "just got of bed" hår
  • Ögon man kan dränka sig i
  • Lång-viktigt!!!
  • Armar som man kan omfamna mig hårt men ändå inte..

 

Hehe tyckte bara det var lite roligt att sitta ner och skriva såna här löjliga grejer..För alla vet att när den rätta väl kommer så spelar ingen löjlig lista någon roll..

All that matters it´s the love..

 

 

Haha men erkänn att  man inte skulle ha något emot att ha en sådan snygg kille som han här..
MUMS!!

 


WOW!!

35 st har läst min blogg idag..rekord hittills brukar som max vara 20.. 

Jag är lite kraslig idag och har typ städat mitt rum(man kan se golvet nu) och läst på till geografi provet imorn..japp nu tar jag paus från det ett tag..så nu blir The Hills :) och efter d mer plugg blää 

Puss kram  


Tack :)

Just det glömde o berätta om det söta sms:et man fick av Tina(M).. den värmde mitt hjärta.. sött sött :) Tack goa du!

(Låt mig tro att det inte var en kedjesms,den var speciellt till MIG! )-NOT!


Grand :)

All ära idag till min goa Lise.. 

Skolan sög som vanligt hehe men jag o liselott stack till donken en sväng och åt lite..hehe känns som att vi har gjort d till en vana d där med att smita till donken el xl-grillen o käka hon o jag hehe ..så om vi dyker upp med en smällfetmage vet ni hur den kom till haha :) När jag var som tröttaste på svenska lektionen ringer min mobil o Jompii står d på skärmen..smet ut och undrade vad pojken ville.. " Hmm du vet den där risen som vi åt hemma hos dig..hur gör man den?" Haha söta unge då så aah jag fick förklara i detalj hur man gjorde och tydligen så lyckades han o Netzler hehe :)

Efter skolan tog vi(Jag o Lisen) bussen till stan och det var tänkt att jag skulle hem innan Safemode konserten men istället följde jag med Lisen hem o väntade där :) Sedan tog vi oss ner till Grand och njöt av kvällen med alla sköna människor där haha..Jompii friade haha sakta i backarna nu..om att bli hans vän bara haha lite rolig :) O just det trummisen i bandet före safemode var assnygg så aa det blir nog en kommentar på deras myspace sida haha..

Aja det har varit lite av min dag..hoppas ni oxå har haft en skön dag..

Puss kram / Nessa


I wanna shout!

Älskade hatade söndag..blää

Idag  sov jag inte så länge som jag hade hoppats på men jag vaknade iaf till en fin överraskning. Min favvo choklad och min favvo baby :) Manda kom och vi latade oss framför tv:n haha vi pratade om allt bus jag hade hittat på sens sist vi sågs och kvinnan bara får ut sig en halv timme senare att vi hade pratat "Shit Nessa du är ju "#%& vig"  HAHAHA fy vad vi skrattade i ca 20 min..Token är ju bara för härlig..Älskar dig muua 

Vid 5 tiden så började jag städa och blev precis klar innan ONE TREE HILL började sedan satt man där fram till Gossip Girl tog slut.  Asså Gud vad ungen i Hill är söööööt! Japp efter tv:n var det dags för att börja skriva en reportage men frågan var om vad? så jag börjar tänka på ungen i Hill-söt unge..sen på barn..mammor.. och till slut abort..så tack James Lucas Scott för att inspirera mig.. Så jag ringde min vän och hoppas på att hon skulle va med på att bli intervjuad..kändes lite obehagligt men hon tackade ja!! Hon fick dock döpas om för hon ville vara anonym så Julia fick det bli.. jaja det gick jätte bra..spelade in allting men nu sitter jag här och försöker få det på papper oxå blää jaja wish me luck :) 


Charlottes 18-års fest

Lördagen var hektisk som sagt hmm typ som fredagen.. Jag åkte till isaBella där vi (Tussa,Victioria,Bella o jag) skulle fixa oss innan festen.. Hehe ingen visste vad vi skulle ha på oss och vi satt och hade verkligen ångest om klänningar hit o dit haha :) Till slut bestämde jag för min guldiga, Tussa lånade min gråa stickad, Bella lånade en svarta klänning från Tussa och Victoria ett par formella svarta byxor med en söt blus på.Tussa fixade håret på oss alla(KVINNAN BORDE FÅ EN AWARD)..så vackra vi blev host host vackrare! :) Hehe en aning flummiga var vi oxå el? MMM NEAJ hehe..  Vi tog bussen kvart över 7 och festen började då men men "Fint folk kommer alltid sent" och som tur var det så hade det inte börjat än..Charlotte bjöd på kyckling gryta hmm tror jag ..iaf gott spec eftersom jag inte hade ätit ngt på hela dagen :) Japp festen var trevlig.. efter den så blev det lite chill hos Alex o Petrus..massa folk som sjöng och spelade guitarr..myspys..Tina,Bella,Lovisa och Jag skulle ta bussen men snälla Josua erbjöd sig att skjutsa, skönt att slippa åka buss mitt i natten.Tack alla för en skön kväll 

(tyvärr blev d inga bilder på killarna men d finns videos på youtube-VanessaMichell)

 


Que viernes..DIOS MIO!!

Jupp fredagen var inte planerad NEJ!!! Först så kommer mamma in vid 7 och undrar om jag inte ska in med henne men tanken på idrott gjorde mig "sjuk" så jag sa snart men haha vaknade vid 10 istället...Då insåg min hjärna att jag hade missat 3 lektioner moahaha och att jag inte skulle hinna in till maten ens så det blev en snabb dusch för att sedan ta en runda förbi myrorna där jag äntligen köpte den supermysiga tröjan"ME LIKE".. Kom 10 minuter försenad till engelskan men BO var nådig :) Efter skolan var det bestämt att jag Isabella o Tina(S) skulle gå och köpa Charlottes present men lilla Tina dök aldrig upp men vi klarade oss ändå :)

Eftersom min morgon var lite hektisk så hade jag både glömt mobilen och passet hemma så varken Lina el Maddis kunde få tag på mig..Så jag åkte hem för att hämta all det och kolla vad det skulle bli av min fredags kväll/natt.. Lina var inte så taggad på att försöka få in henne på PEOPLE trots allt och stannade hemma med Malle istället medans jag tog en buss till Årsta och hamnade hos Maddis mormor där vi fikade och sedan begav oss till Maddis :) Så där satt vi och var på jakt efter fest men ingen verkade ha koll och när vi typ hade gett upp sms:ar Simon som annars brukar vara seg på svara och bjöd hem oss till hans brorsa :) Jupp så kvällen blev räddad tack vare Simon hehe och sötisen Maddis som följde kind of ofrivilligt dit :) Jag kom hem rätt så tidigt tyckte jag..kl 3 :) och vaknade nyss typ..

 

 

Idag är det Charlottes 18-årsfest någonstans i Gamla Uppsala så det blir kul :) Ska först till Isabella dock.. Vi har fortfarnde inte kommit på vilken av alla klänningarna vi ska ha på oss :S Men men mer om festen imorn..

Puss kram / Nessa


Dejt med Maddis :)

Idag tänkte jag seriös skolka..jag har aldrig varit så trött på skolan spec när man har två timmars franska de första timmarna..så jag skippade andra lektionen och gled runt där hehe :)

Asså kan inte någon skänka lite pengar till stackars fattiga LOKG så att de kan fixa airkondition el elementerna så att det blir lite varmare..idag frös jag så mycket att jag hade min tröja och jompiis super mysig tjock-tröja..och min dåliga blodgrejs gör det ju inte bättre heller.. 

Vid chapel(sista lektionen typ) orkade jag verkligen inte vara kvar i skolan så  jag som redan hade bestämt dejt med Maddis så tog jag även med mig Bettan och vi stack till Emmaus(second hand) och jag hittade två assöta skärp och sedan stack vi till Symphony där vi åt mumsig fika :) njamie..

 

 

Efter fikat fortsatte jag o Maddis med våran dejt utan Bettan och vi gick till de övriga second affärer och andra .. Mycket söta grejer vi hittade btw.. Men vi tröttnade till slut på de vanliga affärerna så vi tänkte "varför inte gå in till Lustgården" så visst det gjorde vi haha..inte alls lika kinky som jag hade tänkt mig men men d var lite roligt.. Efter det tog vi bussen(samma) eftersom Maddis skulle hem till Davor som bor vid mig typ ;) 

Mysig dag med min sötis - Tack gumman!

 


Jungle Madness :)

Ååh vilken underbar dag! Först så tänkte jag skolka men jag drog mig kragen och begav mig till skola.. jag var en aning trött.. På geografi lektionen råkade jag somna lite men vaknade precis för att börja anteckna och jag kan bara säga att jag skriver som en kratta när jag är lite sleepy :) Ja min dag bara flöt på och kom att bli rätt så lyckad.. Danslektionen OH MAAAAN! säger jag bara..Vi körde järnet spec på slutet där vi fick utmana varandra i en ring :) Under rasterna -danlektionerna så vart det Jungle madness med alla möjliga :)

Haha så här blir det ibland på rasterna.. Håll ett öga på pojkarna speciellt haha :) Crazy crazy..

 

För del 2 och 3 gå till http://www.youtube.com/VanessaMichell 

Buon giorno principessa..

Jag hatar att svimma,vara trött,ha huvudvärk och vara så himla svag. Jag hatar att ha anemi! På sistonde har den verkligen försämrats enligt mig för det har inte gått en dag utan att jag har märkt av den..Kollade upp det med läkarna ifall det var så men enligt de är det en blandning av anemin och hur mina känslor styr mitt liv...Så nu måste jag tänka på massa saker för att inte falla i den farliga sorten av anemin. Mat,motion och nu även hur jag mår känslomässigt..Blää :(   

Men en sån dag som idag är det bara ett leende av ett barn som kan få mig att må bra..Men inte ett enda barn har jag sett idag..däremot så dök ordet "principessa"upp och bums mådde jag mycket bättre. Minnen som såna är värda att behålla. 

 

Förutom tycker jag att "La vita e bella" är en film som alla borde se.. I filmen så ser man två sorters kärlek.. Föräldrar kärlek och en evig ren kärlek mellan man och kvinna 

 

 


Feelings..

Har suttit ett tag och tänk ut på vad det är jag känner just nu..och ärligt talat är allting så suddigt..

Hur kan man gå vidare när det förflutna spökar vidare i ens liv? Hur kan man glömma helt? Det går nog aldrig..Men med tiden har jag ändå kunnat släppt taget och gått vidare.. För de känslor som finns kvar är bara sådana som man har för de som en gång har betytt mkt för en..kanske sådana som man har för en av sina bästa vänner? För trots allt forlorade jag en bästa vän..så ja nu har jag det.. Jag SAKNAR min bästa vän! Och hey människan betydde el betyder ju jätte mycket för mig..Så han kommer nog alltid ha en plats i mitt hjärta..  

För evigt DIN vän..  

Wow vad det där kändes skönt att få ut..

Just leker mina känslor med mig väldigt mycket och jag kan bara säga att varje pirr som man börjat få är ju så härlig..Varför ska jag känna mig skyldig till att få känna som jag gör isf? Jag är ju fri ju! Så nu tänker jag bara låta känslorna ha sin gång och visst det skulle vara skönt med någon att dela min kärlek med..men inte än..kanske sen..så lite pirr i magen räcker för min del just nu..Men vem vet d pirret i magen kanske utvlecklas i framtiden..det är nog bara att vänta och se :)

 


Lovet är ju sluuuut :(

Igår trött som jag var åkte jag ändå in till LO..va där ett tag men orkade verkligen inte stanna o bara hänga och efter en timme äntligen hitta på ngt kul..och som tur var det var Lina ensam hemma och behövde lite company :)

Så efter mötet bar det av till söta Lina..Vi pratade om det mesta vilket vi brukar göra..myspys och jag sov över ;) idag vaknade vi typ vid 12 och åt frukost ,latade oss och pratade om stuffs :) Sen tog vi en runda på stan där Lina köpte en MP3 och dreglade lite för killen vid kundtjänsten haha ;) sen gick vi till holmlunds där jag hittade en söt rutig skjorta som jag bara älskar ;) Ja det blev en mysig kväll/dag :)

Just det!! Jag o Lina har bestämt att vi ska åka utomlands under sportlovet eller kanske nyår men det blir troligen sportlovet.. Vi ska ta med oss lite folk med  oxå hittills har vi bara kommit på två..Moa och han(förmodligen) Undrar var vi ska åka till..kanske Milano, Barcelona, Norge,Portugal el Danmark? Hmmm we´ll see 

 


In my arms -Plumb

 It still is..

 

 

Your baby blues
So full of wonder
Your Curly Que’s
Your contagious smile
And as I watch
You start to grow up
All I can do is hold you tight
Knowing

Clouds will rage in
Storms will race in
But you will be safe in my arms
Rains will pour down
Waves will crash all around
But you will be safe in my arms

Story books
Are full of fairy-tales
Of kings and queens
And the bluest skies
My heart is torn just in knowing
You’ll someday see
The truth for lies

Clouds will rage in
Storms will race in
But you will be safe in my arms
Rains will pour down
Waves will crash all around
But you will be safe in my arms

Castles they might crumble
Dreams may not come true
Cause you are never all alone
Cause I will always
Always love you

Clouds will rage in
Storms will race in
But you will be safe in my arms
Rains will pour down
Waves will crash all around
But you will be safe in my arms

In my arms
In my arms


Sjuuuuuk trött!!

Ja igår var det en rätt så laddad dag som aldrig slutade typ haha ;)

Först vid 2 kom Manda och efter ett tag Jonas :) vi kollade på film och sedan drog direkt efter filmen för tokarna hade glömt att de skulle ha fest..snacka om att jag garvade haha.. Maskerad var planerad med poker tema fattar inte hur de tänkte men men.. Det skulle bli för mkt för mig så jag valde att avstå men ångrade mig lite efter :S 

 

Det blev youth för min del och som vanligt stog man där o ba jaha vad gör vi nu..haha alltid så bläää men till slut bestämde vi att vi skulle till Manne..men väl där så kunde vi inte för hans mamma orkade inte..Så jag,Jeanine och Vallen gick tillbaka till LO men blev tillsagda om att de skulle stänga och vips så träffa vi Busch som skulle till robert..o då fattade vi ingenting för han skulle oxå till Manne med oss men sen så skulle han till stan men aja det blev Mys hos Robert.. Vi(Jeanine,Vallen,Eli,Robert,Gustav,Joel,Manne och han kusin) satt där och drack te och hade det allmänt trevligt.. Kl var tre när vi finally bestämnde oss för en film..Peking express, nej just det så hette den inte aah!!..Gustav smittade av sig det för han sa peking hela tiden men filmen hette "Pineapple express" Rolig film haha men lång vid 5 så var d slut typ och halv 6 då började vi(Jag o Vallen) gå till henne där jag skulle ta 6 bussen, men först mötte vi Mickan som hade vart hos Kruse och skulle sova hos vallen.. Ja så där satt jag på en buss kl 6 bläää och var framme halv..helt trött seriöst och gjorde allt för att smyga in så att mamma inte skulle märka att jag kom in då haha.. en halvtimme efter går hon upp haha..Hon märkte ingenting! Haha who is the master?! HAHA

Ja idag blir det party kanske.. vi får se..

 

Puss kram