Whatever..


 Allt jag behövde för att må lite bättre..sjuk blää usch. Men whatever baby hjälpte en del!

Love may be back...

You were suppose to be forever,

my happily ever after.

But you let me down. 

You stub me in the back,

and went far away.

I´ve just learned to fill the hole you left me with,

to live with the memories,

but you had to stumble in in my life again.

Try to catch me more then ever,

to fill me with butterflies and bubbly thoughts.

 I just can’t

I won’t

Cuz I´m not ready..

Am I?


Me like..hope you do to


What about some rest?

Baaah att jag alltid lyckas stressa upp mig fattar inte jag.. Alltid ska jag planera för mycket. Ush fy och blä!
Allt började i fredags- Girls night out... JC och Luxury event fixade fest på Kristallen och biljetterna kostade 150, men inte skulle vi(Natha,Vici o Nea) betala inte :) Har man kontakter så har man det. Lite läskigt var det men vi klarade det! Det var fullt med fjortisar men vi lyckades ha kul ändå!Det var inte värt 150 spänn iaf.. Vi dansade i 4 h :O Sedan sov både jag och Nea hos Vici..Tack för kvällen tjejer.

Jag sov väl inte så mkt eftersom vi kom hem till Vici 4 :D Men kl 10 var det bara att sätta på bussen och åka hem för att göra mig i ordning.. David kom och hämtade mig runt halv 12 och vi åkte vidare till Mia för att sen ta oss till ribbingebäck.. Det skulle dukas upp o greja inför överraskningsfesten för Hilde.. Allting blev lyckat och jag hållde masken och försökte se så pigg ut som möjligt trots att jag var dödstrött! Kom hem runt 2..


Ja idag då..det var mening att jag skulle upp 11 för att sedan gå på Ung företagare mässa 13 men nej jag vaknade 12 eftersom jag glömde att vi hade ställt kl till sommartid blää...Jag struntade i den och samlade istället kraft för att leka med Tina sen :) Väl hemma hos Tina..var det CUT CUT CUT och FÄRG FÄRG FÄRG..Tack Tina :) Kanske du ska bli frisör? Niko var där o mobbade oss lite.. Alla tre hade randigt på sig förresten..
Aja det var allt och trött är jag..och jag har inte pluggat blää..stress,stress!

SUPERNÖJD
!!

Detta visste du inte om mig..

  • Jag heter Michell i mellannamn
  • Folk kallade mig Michell fram tills jag var 11 sen började alla kalla mig Vanessa
  • Jag älskar vit choklad
  • Barn är mitt allt!
  • Älskar avokado i allt :D MUMS
  • Har en piercing i naveln
  • Hatar oftast min näsa och kinder
  • När jag känner för det..typ oftast..äter jag hela kylskåpet
  • Tycker att det är super jobbigt med låga skor
  • Det värsta jag vet är att bli kallad är elak
  • Ler inombords varje gång ett barn sluddrar fram ett hej
  • Har rapat i munnen på andra
  • Hoppa hopprep? Vad är det? Jag kan det fortfarande inte
  • JAG spelade fotboll i ett halv år
  • Tycker att läppar är den bästa kroppdelen som finns på en människa
  • Kan låtsas gråta
  • Har velat skippa 18 års året..
  • Funderar på att hoppa bungyjump ngngång
  • Vill ha mitt första barn när jag är 24 (5 år kvar)
  • Hatar tuggummi
  • Härmar allt o alla med samma röst
  • Är galen då o då
  • Älskar att kramas
  • Kan skratta åt ingenting nästan..lättroad?

Japp det var nog allt peps :)

Sånt som jag måste ha !


Ge mig sol,glass,badstrand,skratt..Ge mig SOMMAR o en KYSS!
Fast för det där med kyssen kanske man ska skaffa ngn och kyssas med :)

Ny design..

Jag tröttnade lite på den andra och mina fingrar kliade seriöst så..Jag skapade det här
Enjoy :)

wolli-bolli :D

Kenny var klokren! För att vara svensk alltså. Det som var ischlo-pischlo var att Björn dök upp typ bara två ggr.Men annars var filmen toppen ^^  Det tyckte nog de flesta i salen, alla skrattade men vem hördes mest?hmm jo Petrus o Josua haha jag tror att ibland skrattade jag mer åt de än åt filmen, så sköna. De tänkte på miljön och tänkte grönt så de tog med sig en GUL melon och kiwi. De ville sticka ut var deras förklaring oxå haha..  Bello tyckte att tjejen-Miranda liknade Vici L o det gjorde hon lite iaf. Vi åkte förbi Vaksala skolan sen när vi skulle hem,typ där de filmade då o då.. Nice ju! Nu blir Uppsala känd el?kanske mer?
Ja efter att ha sett filmen nu så får den fortfarande en 4 :)

Wolli-bolli allihopa :)



Bio

Nu sitter jag här lite halv stressad..måste duscha klä på mig och sedan bar det av till stan igen. Vi(Bello,Tina,Gabbi,Petrus,Niko,Josua och Chuba) ska gå på Kenny Begins :D Björn Gustafsson är med så den måste nog vara bra..Jag ger den en 4 av 5 för reklamen iaf...sen får vi se..

Kalla mig fjortis..

..men Zac Efron är het!
Jag har aldrig riktigt gillat High school musical filmerna men har ALLTID tyckt att Zac är så sketans het..
Han här det där lilla badboy över sig själv.. Men jag inser fakta och längtar efter min prins, vart han nu än är! Tänker på dig..Dyk upp snart :D


Ps: Det är väl inte bara jag som tycker han är het el?

Akupuntur :)

Jag hade världens största knöl av allt tungt bärandet i helgen.. Kom hem efter skolan helt körd :( Lång dag ju när man slutar kl 19 :S Men iaf berättade för Carina om knölarna o hon erbjöd sig att köra akupunktur på mig.Jag trodde hon skämtade men nop..en halvtimme senare satt jag där med två nålar i mig..en på varje arm. Nu är knölarna borta och jag är bara lite öm.. Så tack akupunktur..
Det är inget andligt över det hela som vissa tror host host Alex,  utan allt handlar om att hitta rätt nerv som är kopplad till en kroppsdel. AWESOME JU!

Längtar efter dig..



Lilla ängel..Älskar dig redan!!



Baah!

Kom nyss hem från kryssningen..Släkten är ju värst brukar det hetta men mina släktingar är BÄST! :)
Känns som att jag måste vila lite..har inte sovit ordentligt sedan hmm fredag typ.. Men Orange var helt ok faktiskt :) Nej nu lämnar jag er med en bild från i fredags.. C U later puss..


Boys boys boys

Asså killar hmm.. Jag har nog alltid, och kommer alltid och älska långa killar, det är liksom ett måste. Så längden och läpparna är nog det första jag lägger märke till när vi snackar utseende iaf. Iförsig så är de flesta killar längre än mig men asså typ ett huvud el längre måste de var..annars känns de, KORTA! ajust det HÅR! lite rufs i det hela liksom..
Personlighet-- Outgoing, lite crazy men ändå sansad! Mysig..
Anyway det här killdilemmat It´s killing me.. seriöst! Baaah :D 

Ni kanske inte är intresserad av just det här men jag var tvungen att få skriva av mig :( Sorry

Boy! What a day!

:) Idag har jag verkligen gjort ngt vettigt känns det som.. Jag, Bello o Tina var på jobbmässan och sökte lite jobb. Där träffa vi på massa roliga prickar som oxå var där och sökte jobb. Jag o Bello gick till stan sen och på väg dit lämnade vi de CV vi hade kvar lite här o var.. O gissa vad vi hittade? Ett skönt fika ställe med live musik o sånt o hänga på - VOX heter det. VI bestämde att i framtiden skulle vi fika där, iaf det var ganska mysigt där och på utvägen hitta vi ett litet hörn med kläder och en skylt där det stog följande :
Second Hand
 Hittar Du något du älskar så får du ta med det hem.Vi tycker att dessa kläder är så coola eftersom de har en historia.De har dessutom redan förbrukat av jordens resurser- och om vi är rädda om de kan få vara med om fler människors sällsamma äventyr.

Haha så vi hittade varsin plagg fast trodde att det var ett skämt..To good to be truth..men nej så var det! Hehe

Ja det var en lyckad dag måste jag säga..



Vårkänslan!

Mums el..aaaaah! Hur underbart är inte det att gå ut på promenad och känna hur solen värmer i den kvarlämnade vinterkylan?! Mitt hjärta typ smälte samtidigt som snön gjorde det idag..haha typ :D
Nu är våren äntligen här pojkar och flickor. Jag och Betty åt vår första sol glas i år!
Som sagt våren..blommor som blommar upp, kärlek likaså och den efterlängtade SOLEN tar sig en titt då o då.. Isn´t that awesome?!
Så vad är det ni ska göra imorgon ifall solen dyker fram? - Gå ut på promenad,se snön smälta och låta hjärtat smälta för någon.. Haha så cheese det lät men men!



Il divo- Amazing Grace


 Upptäckte nyss att de typ gör om alla låtar o sjunger de på spanska..jaja d va ju trevligt men vissa låtar måste förbli på engelska..som den här..
Längtar till ikväll..mys mys :D


The city..

Har nyss kommit hem från Valle..´Vi hade sjukt roligt. Först var man på Grand där man såg folk hoppa o dansa o sjunga ..det vanliga liksom. Efter Grand stack jag,Valle o Gabbi till Tina och kollade på Melodifestivalen..Hon den konstiga vann för er som inte vet..anyway sen flummade vi loss asså jag o Valle :)
Men nu ska jag strax åka iväg till den efterlängtade Stockholm för att sova hos min moster och imorgon gå på Il Divo :) Skönt skönt...

So long...

Mr Charming ♥ Alex



Vad händer när man låter mig o Valle vara uppe sent? Jo, vi hittar en skitsnygg kille åt Alex :D
Erkänn att de passar?! Hon hållde med om att han var hennes drömprins så hon föll pladask för honom..värsta kärleks historian ju. Alex du kommer tacka oss på din bröllop :D
Är det någon annan som vill hitta sin drömprins/princessa?..Call us

No work today..

Nehä jag jobbar tydligen inte idag..jag har inte skrivit upp mig ? :o Det gjorde jag visst men aja antar att det blev ngt strul.. Var inte så pepp på det hellet.. Istället ska jag på Grand.. LO ska ha ngt där, hoppas att folk kommer o joinar :D
Aja ska åka nu..
Puss hej

Bandet mellan människor..

Tårar i mängder..seriöst! Jag kunde inte hålla mig det bara kom. Det är säkert hormoner men ändå..
LO kväll igår var uppskattad ,dock var inte så många där. Efter mötet stack vi till Mike K och kollade på Jurassic Park 3 :D Härliga barndoms minnen man fick av den filmen haha. Torbjörn skjutsade hem (tack)..
Väl hemma kom de igen.. Tårar utan ngn speciell anledning. Men jag fick nyss reda på att min mormor inte mår bra
 :( Jag hatar att vi måste bo så långt ifrån varandra, vill kunna vara där och trösta henne. Iaf nu vet jag varför jag grät. Jag kände det på mig ngt var fel..Bandet mellan mig och henne varnade mig på ngt sätt.

Snart måste jag åka till Stockholm för att jobba men jag mår verkligen inte bra. Ingen ork, spec inte efter det jag hörde om min mormor.  Men vi får se jag kanske finner ork ändå!

Ha en bra helg nu..


Vallooos Dag :)

GRATTIS VALLOO!

Min kära unge har gått och fyllt hela 18 år! Kan ni fatta det?! Nej inte jag heller, för i mina ögon kommer hon alltid vara 15 haha nerå! Men måste alla växa och bli vuxna?! Kan inte vi förbli 18 hela livet?! Ok kanske inte men åtminstonde några år till.
Anyway idag ska vi fira Valloo el Valentina för er andra..Vi ska äta middag på Tzatsiki :D Mums säger jag bara..Jag älskar grekiskt och restaurangen för den delen haha, Sist jag var där åt jag ngt himmelskt kommer dock inte ihåg vad det hette eftersom det var för typ 2 år sen men men.. 
Massa mys är planerad! Kommer bli gaaaalet men alla dessa brudar..Tänk er bara- Vallo,Bella,Tina,Alex,Lisen,Carro,Betty,Natha, och några till fast det är inte säkert..

Det var allt för mig! Nu ska jag plugga vidare på sketans filmkunskap som är ganska kul men otroligt mkt + att jag har engelska prov på fredag oxå! Blaaaaah! Men jag överlever nog iaf fram till helgen då jag nästan ska slappna av..förutom lördag för jag ska jobba på globen..Melodifestivalen shhhhh

Don´t forget to make your wish.. / Nessa

Gästinlägg




hej alla Vanessa´s läsar
jag sitter på mitt jobb och leker och dansar med tre andra brudar. liselott som är så flott som fyller allas kärlekspott Alexandra som förgyller var dag med en hyper atetyd och glädje. och så klart ägaren av denna blogg Vanessa som bara garvar åt mig vad jag än gör fast hon ser up till mig egentligen hon kallar mig för mamma ibland varför vet jag inte men. och vem jag är jag är blondinen i gänget utsende mässigt för jag är ju grymt smart, jag är mäster kock och bäst på massera(den ultimatta kvinnan). Vanessa hon är ju tydligen inte den smartaste i gänget eftersom hon låter dyslektikern skriva ett inläg (blondin bella kän dig hotad). vad gör fyra flickor en söndag som denna själv går man i kyrkan med lisen och Alex medans vannesa kommer till fikat efter mötet ( det säger ju en del om vanessa) nu ska vi iväg snart och käka jag vill laga mat hos någon med det här gänget, potatis gratäng och köttfärs limpa vill jag göra men Vanessa och Alex vill äta påMcdonalds(äkligt). men vart vägen bär vet ingen för alla är så sjukt spontana men jag bär väl delvis ansvaret. och Jonas du är en skit stövel !!

puss och hej då  


Skön helg..

Vad är det första du tänker på när ordet meningen skön helg dyker upp? För mig är det iaf, en helg då man inte har planerat något spec men ändå så vet man att ens vänner kommer vara med.. Man tar det lugnt, flummar runt och skrattar så tarmarna ramlar ut haha nästan! Vänner är underskattade nu för tiden seriöst.Inte okej, som älsklingen Eli skulle säga :)
Vänner är det de som räddar en från den här äckliga tråkiga vardagen som man gärna vill slippa, de ler och får dig att må 100% GREAT! De finns där då man vill skrika och gråta..En hjälpande hand naaw vad jag älskar mina vänner :)
tack vänner..Ni är underbara!

Iaf min helg var skön som sagt..på fredag tog jag o Maddis en fika på stan och sedan drog hem till mig..på kvällen hamnade vi hos Eli och chillade där ett tag..Jag upptäckte att jag hade glömt nycklarna hem till mig och till mamma men dum nog satte jag mig på bussen med hoppet om att mamma el ngn skulle vara där men nop :( Men Maddis o Cornels räddade mig som tur var.
Igår åkte jag hem, städade, pluggade matte och sedan bar det av till Natha.. Massa folk kom och vi hade sjukt roligt, massa god mat och godsaker kan det bli bättre haha?!Lite spårad dock då o då..men vem har sagt att spårad är fel?! Inte jag iaf haha. Folk strippade host host Samuel, sanning och konka, slick slick haha, banan,dans,guitarr,mys,sleepover,PARTY!

Ja folk det var allt för mig nu ska jag gå och störa Lisen, Alex o Betty medans de jobbar moahaha! Efter ska vi förmodligen dra hem till ngn och äta..foood oj vad hungrig jag blev! Matvrak? jag vet men hey a girl has to eat!

Puss

No computer , no life?

..Nej nej men lite så känns det. Blää blää bläää.. Hatar att jag inte äger en himla dator, blir helt isolerad typ. Kan man få en datorn för 3000 kr? Jag behöver inte ha massa minne o skit utan en himla dator!! Jaja därför är jag tvungen o sitta i skolan o göra det mesta om jag inte åker till mamma såklart.. Ja skolan, hmm är så bläää just nu, ligger efter asmkt känns det som. Men kommer väl ikapp snart el? Längtar bara tills man tar studenten, yeay freeeeeedom! Ett år kvar dock men men.
Fast det är väl enklare att längta till helgen :D Nattibobo ska få en present lala... nu sticker jag härifrån börjar bli lite woooow galen!
Good news
 - Jag ska till läkaren imorgon och kolla upp varför jag har varit så svag på sistonde! Hoppas de inte hittar ngt dumt bara
 - Jag blir svensk medborgare snart :D
Bad news
 - Jag kanske inte får träffa Jonas så mkt innan han åker tillbaks :(

 Don´t ever stop wishing!



Svar till anonym :Det beror på vilken galleria, ST Per el Dragarbrunn? men om du syftar på dragrabrunn eftersom jag o eli var där då vi letade efter hollywood så - Ja det gör det..vadårå?  Fast sen så finns det några som ser rätt så bra ut på St Per..BTW vore skönt om du skrev vem du är i framtiden :D

Att mobba vanessa

Vanessa tycker att det är jätte roligt när jag filmar. Enjoy of how fun she is having, or had! 

Peace J.E

 

 

 

 


Konst

Så kan det gå när Jonas tar kort.. 
Lite konstnärliga så där :)
En bakåtslickad Jonas och en glad Vanessa :D

And the winner is..

Sov hos mamma igår..lite skönt att sova i min stora säng..har saknat det en aning..och jag insåg oxå att det är sängens(den nya) fel att jag vaknar så tidigt..Min "nya" är en exakt kopia av den vita som jag hade innan..och konstigt nog så vaknar jag alltid jätte tidigt runt 9 på helgerna trots att jag går o lägger mig runt 3-4... Men idag sov jag länge, till 12.30 så det var då jag insåg att det var sängens fel!

 

Har inte hunnit med så mkt idag förutom att spela data spel och kolla på tv..Ni som känner mig undrar hur det kunde ske att JAG spelar dataspel...well the answer is simple -JONAS haha. Det var faktiskt jätte kul, bara för att det var skjutspel. Och gissa vem som vann? MOI, fast dock tror jag att token lät mig vinna men jaja whatever :D Har verkligen saknat gubben ju. 

Haha vi kom fram till att det var dags för mig att skaffa en pojkvän! Vi hade lite olika syn på hur han skulle vara dock HAHA..

Om Jonas får välja:

91 

Snobb

Ladies man

IQ = 0

Snål

Utseende fixerad-muskler så han nästan ser tjock ut!

 

Om jag får välja (hoppas) :

Några år äldre 2-4

Preppy meets Skatare.. Lite surfer style!

Social, rolig

Älska äventyr

Bedhair nästan :D men ändå vårdad

Spontan

Lite galen men ändå lugn :D

 

Ja som ni märker så tror jag inte att Jonas var helt med det där om jag skulle skaffa en pojkvän haha det lät mer som om han ville att jag skulle göra slut med killen innan jag ens har blivit ihop haha 

Jaja men nu ska vi diskutera vidare om saken haha..

Vad tycker ni?

 

Keep on wishing!