Let´s talk about L O V E

Jag vet inte varför jag känner som jag gör. Jag vet att alla tycker att jag är knäpp och har blivit dum och svag. Men ngt inom mig vill ge det en chans, mitt hjärta säger bara JA!
Alla verkligen alla är emot det, med alla menar jag alla jag bryr mig om, alla som betyder ngt för mig. Trots det står jag fast vid att jag faktiskt Ä L S K A R honom. Utsidan och distancen är det minsta jag tänker på, inte heller tänker jag på om han är rik eller fattig, om han har blåa eller bruna ögon, om han är indian eller svenne. Jag vet att de flesta skulle vilja se mig med någon annan. Men det är jag som bestämmer eller nej inte ens jag. Det är mitt hjärta som bestämmer. Hjärtat har valt honom och vägrar släppa taget, vägrar glömma och gå vidare. Jag gråter och ibland vill jag tom bara säga nej det funkar inte, men det är så mycket större än så. Jag älskar honom oavsett vad alla har att säga eller tycka. Jag kanske har fel, men den risken är jag beredd att ta.

85% The Nuance Group

yeeey jag fick jobbet som jag sååååå hade suktat för!
Hejdå restaurangbranschen och HELLO bättre tider!

I do


En dag som idag känner jag att jag kan acceptera mina livsförhållanden. Jag kanske inte är nöjd med de, jag tom hatar de. Men idag accepterar jag de, men ser till att sträva efter något bättre.

Jag har mina yippi moments ibland :)

Please loan me some better days!


Idag ligger jag i sängen och myser. Gossipgirl och tvn får mig att må lite bättre, men jag ville ut sätta på mig fina kläder och göra ngt. Men om man bor i Sverige får jag väl acceptera vädret. Kan vara skönt oxå med en sån här stay in dag, då kan jag vila mina fötter som btw är det ngt fel på.
Men jag skulle iaf inte tacka nej till finare dagar, bättre dagar!
BTW jag är en glad tjej för jag fick 9600 kr tillbaka på skatten, med det ska jag köpa mig en kamera och resten spara till en resa som är planerad. Pfft ni anar inte hur skönt det är nu slipper jag spara in varenda liten öre jag tjänar framöver, utan bara lagomt mycket :)